znacenje reci "zvacu te!" za muskarce

• Začetnik teme Začetnik teme glb...!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ehhhh sta ti je ZENSKO, prvo krene da te napada,,, a kada pocnes da se branis,, naziva te pogrdnim imenima!!!

Znaci trebao sam da cutim i da dopustim da me nazivas svakojakim imenima!!!
Ja samo kazem, ti JUST A GIRL samo lajesh bez argumenata!!!Jel mislis da si me iznervirala zato sto neces da nastavis ono sto si ti zapocela!!!Bas si me obradovala,, jes si odustala!!!

glb...!:
btw, just a girl, pokazi zensku mudrost i ne reaguj na ovu provokaciju od yugoslava... znas ono PAMETNIJI POPUSTA /zivcano :lol: /...

Eh kako ti mislis da ja nju provociram..Pa ja sam samo dao svoji izjavu ,,, a ona je na nju odgovorila tako sto me pljuvala!!!Pa ko koga, tu provocira, nije mi jasno!!!Ja se od samog pocetka branim!!!I ti kazes da ja nekog provociram!!!

Budimo razumni!!!

Donalde - guzenje svaki dan.Evo sad sam dosla i odmah ti odgovaram.Necu vise biti gruba i bezobrazna,sada cu biti good girl.Ja sam navikla da drzim ledja uza zid,uvek me neko napada i kada ga nezno gledam i trepcem okicama. :P Yugoslave posto smo sada nadam se pomireni,mozemo lepo da pricamo.Ne znam sta mi je danas zasto sam tako neprirodno fina.Posle dobrog sexa,alias guzenja,vama muskarcima sve je oprosteno.VOLI VAS VASA NEUKROTIVA JUST A GIRL!!! :P :P :P

glb...!:
King II:
glb...!:
... u poslednje vreme sam uzasan baksuz i par tipova mi je u kratkom vremenskom razmaku reklo da ce me zvati. ono, nisam u depresiji jer znam da nisam gabor i svesna sam svojih kvaliteta. a ti tipovi su mi manje vise ok ortaci.
posto je jedna mja drugarica bas bliska sa mojim bivsim deckom koji mi je inace dobar prijatelj, posle njegove recenice sam je pitala sta mu to u stvari znaci i ona mi je rekla dve opcije:
1) mozda ce zeleti da te zove ali te nece zvati
2) mozda ce te zvati / i onda sam se ja iz zafrkavanja ubacila sa komentarom "... ali to nece zeleti..." ;P /.
u svakom slucaju, svesna sam da su u guzvi i da imaju puno obaveza, ali da li ipak postoji neka forica na koju ce to "zvacu te" znaciti da ce stvarno da me zove, a ne da bi zeleo da me zove...?
hvala!
Sto se tvog bivseg tice, zvacu te najverovatnije znaci: ajde cao! jer on prema tebi nema nikakve obaveze, pa bas ako bude dovoljno dokon, zvace te, ali kod ostalih kad kazu ZVACU TE, pa ne zovu, znaci da bi zeleli da te cuju, ali im samo zvanje predstavlja problem, jos ako si dala fiksni broj a ne mobilni pa ne mogu da posalju poruku ili nisu sigurni da ces ti odmah da se javis, onda tesko da mozes da se nadas. Najbolje bi bilo da ti sada do njih nekako dodjes, a u buduce najbolje da ti uzimas broj telefona i obavezno ostavljaj njima e-mail ili broj mobilnog.
Moja teorija je dakle da ti imas posla sa nekim stidljivim momcima.

- ma imam ja telefone od svih njih :lol: nego oni stalno negde skitaju... :( +imaju valjda zenkice... ali ne zelim da ih muvam... jednostavno prijatan razgovor sa frendom, ZAR JE TO MNOGO?!? :x ... glupiram se za ovo velikim slovima... ali inace toj je toj :)))

btw, just a girl, pokazi zensku mudrost i ne reaguj na ovu provokaciju od yugoslava... znas ono PAMETNIJI POPUSTA /zivcano :lol: /...

Mozda treba vise da biras kome ces da tutnes svoj br fonteleona... :D ako hoces ql spiku, moras da izaberes ql likove... ali ako imaju devojcice, a devojcice su nervozne posto su jedva nahvatale i to malo sto imaju :wink:

glb...!:
... u poslednje vreme sam uzasan baksuz i par tipova mi je u kratkom vremenskom razmaku reklo da ce me zvati. ono, nisam u depresiji jer znam da nisam gabor i svesna sam svojih kvaliteta. a ti tipovi su mi manje vise ok ortaci.
posto je jedna mja drugarica bas bliska sa mojim bivsim deckom koji mi je inace dobar prijatelj, posle njegove recenice sam je pitala sta mu to u stvari znaci i ona mi je rekla dve opcije:
2) mozda ce te zvati / i onda sam se ja iz zafrkavanja ubacila sa komentarom "... ali to nece zeleti..." ;P /.
u svakom slucaju, svesna sam da su u guzvi i da imaju puno obaveza, ali da li ipak postoji neka forica na koju ce to "zvacu te" znaciti da ce stvarno da me zove, a ne da bi zeleo da me zove...?
hvala!
Ja mislim da je greska u tebi nisi ih dovoljno zainteresovala pa da bi te skinuli sa vrata kazu da ce te zvati. Kreni od sebe kad te startuje neki frajer a hoces da ga otkacis ti mu trazis br. telefona i naravno nikad ga ne nazoves. Tako da kad ti neko bude sledeci put trazio br.telefon ti ga u startu ispljuj i uzmi njegov br. telefona ako ti da fora uspelapa.

glb...!:
hvala!

Shto se momaka tiche, ako mi neko treba, ja ga i pozovem.. Dogovorim se kako i shta.. Da ne spominjem da tad (po reakciji) mogu najbolje i da vidim na cemu sam.... Tako da, to ti je moj savet.. nemoj da cekash TEBE da pozovu... preuzmi malo inicijativu....valjda i njima dosadi da samo oni budu inicijatori.

yugoslav:
glb...!:
hvala!

Bas zato sto si lepa te nece zvati...Momcima treba samo ona stvar, a najvise se plase to traziti od lepe devojke..Vecina ih oce to samo na jedno vece, dok vecina devojaka ne.(Ne zato sto nece nego zato sto se boje ogovaranja).Boje se da ce teze to dobiti od lepse devojke pa ne bi da rizikuju i budu odbaceni..
Dosta muskaraca misli da treba mnogo da se cimaju oko lepih devojaka(kao i ja npr.)...Npr. ja da te poznajem, ne bi te zvao..Zvao bi te samo kada bi znao da si laka riba.

Da nisi lepa zvali bi te sigurno!!![/quote Vanjska lepota za mene licno ne predstavlja a ma bas nista,znc. nije toliko vazno da li je zenska ono strava, ma nekacim se sa uobrazenim bicima :lol:

hvala!

E pa devojko....dace tebi decko jedan dobar savet:
Nema apsolutno nikakve veze da li si lepa ili ruzna, svaka devojka moze naci decka bilo da je grob ili modelsica (svaka rupa nadje zakrpu)... naravno zavisno od sopstvenih kvaliteta nacices verovatno slicnog i decka......
Ti kazes da nisi ruzna a da ti tipovi (drugovi - ljubavnici)kazu da ce da te zovu a ne zovu te ......To je verovatno zato sto MNOGO SMARAS (bez uvrede) ja sam imao stvarno dosta devojaka.... i lakih i onih koje to nisu ali bitno mi je da su one bile pametne i interesantne.... inace imao sam jednu drugaricu koja stvarno lepa ali nije mogla da nadje decka jer mnogo smara... a ni ortake jer smo svi poceli da je kuliramo....
Zato ako primetis malo cudnije ponasanje svojih ortaka poradi malo na sebi u psiholoskom smislu jer uskoro mozda neces cuti ni to Zvacu Te

sauron:
hvala!

E pa devojko....dace tebi decko jedan dobar savet:
Nema apsolutno nikakve veze da li si lepa ili ruzna, svaka devojka moze naci decka bilo da je grob ili modelsica (svaka rupa nadje zakrpu)... naravno zavisno od sopstvenih kvaliteta nacices verovatno slicnog i decka......
Ti kazes da nisi ruzna a da ti tipovi (drugovi - ljubavnici)kazu da ce da te zovu a ne zovu te ......To je verovatno zato sto MNOGO SMARAS (bez uvrede) ja sam imao stvarno dosta devojaka.... i lakih i onih koje to nisu ali bitno mi je da su one bile pametne i interesantne.... inace imao sam jednu drugaricu koja stvarno lepa ali nije mogla da nadje decka jer mnogo smara... a ni ortake jer smo svi poceli da je kuliramo....
Zato ako primetis malo cudnije ponasanje svojih ortaka poradi malo na sebi u psiholoskom smislu jer uskoro mozda neces cuti ni to Zvacu Te

sorry, ali koliko vremena si proveo u razgovoru sa mnom da bi mogao da zakljucis da li sam ja tip smaracice ili ne?

mislim, jupi,trebalo bi da budem zahvalna sto si mi odgovorio, ali si me napao bez razloga...! odmah si
me okarakterisao kao tip devojke koju ti nikad ne bi pozvao, a recimo nije ti palo na pamet da malo iscackas moje odnose sa tim personama...

da li si tako samokritican kad tebe neka riba ne pozove, da li mislis da je to zbog toga sto smaras???

Jugoslave, jadan si.Siromasan,nesrecan,sa ruznim devojkama.Sta muskarac kao ti i moze da ponudi jednoj zeni.Ne mozes da je izvedes,jer nemas para,da je dopratis kuci jer nemas auto,da joj kupis poklon za rodjendan,jer bas tog dana ides kod babe na selo.Mislis da ce je zadovoljiti sedenje u tvojoj jadnoj maloj sobici,i razgovor sa tobom,filozofiranje.Ni ruznoj devojci to nije dovoljno.Ti si nedovoljan muskarac,zato ubi se. :twisted: :twisted: :twisted:

ova rasprava je bila jako davno verovatno je i zaboravljena...ali nedavno sam se ovde uclanila i krenula da citam teme...tako sam dosla i do ove.... neslazem se sa tobom nikako jer ZA IZLAZAK NE TREBAJU PARE DOVOLJNA JE NEKA LEPA SETNJICA PORED REKE (za to pare ne trebaju) ZA PRACENJE KUCI I KOLA HMM.... (POSTOJI BUS AKO NE IMAM NOGE PROSETACEMO)....opet poklon za rodjendan nekim devojkama dovoljan je i samo cvet koji ubere u svojoj basti jer znak paznje je bitniji od skupe ogrlice...... BILA JE RASPRAVA JAKOOOOOOOO DAVNO ALI MORALA SAM DA ISKOMENTARISEM JER SI NAPISALA U POSTU : " Mislis da ce je zadovoljiti sedenje u tvojoj jadnoj maloj sobici,i razgovor sa tobom,filozofiranje.Ni ruznoj devojci to nije dovoljno." OBUHVATILA SI SKORO SVE DEVOJKE U SVOM KOM A VECINA DEVOJAKA NISU TAKVE KAO STO TI TVRDIS..... TAKO DA JUGOSLAVE AKO OVO VIDIS I AKO SE OVOG SETIS JA SAM NA TVOJOJ STRANI.......
:ok:

Back