Mala_Zelena
Zainteresovan član
- Poruka
- 108
Meni su Sunce, Mars i Merkur u raku u 11. kuci. Moze li mi neko reci nesto o toj kombinaciji?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mala_Zelena:Meni su Sunce, Mars i Merkur u raku u 11. kuci. Moze li mi neko reci nesto o toj kombinaciji?
Lilith_:Sunce u ovnu i VIII kuci?
Hvala.
ZABA!:U 9 kuci u skorpiji
energicna:sunce u strijelcu, 3. kuca.
u konjukciji je sa merkurom, marsom i neptunom,
a u opoziciji sa jupiterom.
hvala
ljubac ti saljem
Anonymous:ima mnogo istine u tome sto si napisala.
hvala ti puno!!!
jos jedan ljubac ti saljem!!! :wink:
jagodica:hm.....moji aspekti sa suncem
rak, 9 kuca; merkur lav 10 kuca
trigon 30 jupiter (u lavu) 10 kuca
sextil 60 saturn (devica) 11
kvadrat 90 pluton (vaga) 12
sextil 60 severni cvor (vaga) 11
b/s:sunce 7 kuca blizanci
sunce sextil mars
sunce opoz. neptun
sunce trig.pluton
sunce konj. fortune
nboy:sunce u biku u 8 kuci
nalazi se u opoz. sa mesecom
konjuk. sa merkurom
opoz. sa jupiterom
sextilu sa saturnom
Hvala![]()
kako mozes znati koja ti je sedma kuca,kad se one racunaju polazeci od podznaka?*Natasa*:HVALA! :wink:anakin:*Natasa*:Mala ispravka:
Sunce mi je u raku u sedmoj kuci...ops:
sustina tvog bica je u uspostavljanju dobrih partnerskih odnosa, od braka do odnosa sa javnoscu. tesko te je zamisliti kao usamljenika zato so ti je potrebna razmena anergije. tvoj sjaj dolazi do punog izrazaja tek kad ti okruzena ljudima koje volis. privlacis dinamicne ljude i obicno ostajes u senci dominantnog partnera (ali posto si rak, ovo ti ne smeta mnogo).
aspekti....da vidimo da li ce se sve ovo i desiti :wink:
Znas,ja sam siroce- nemam podznak :? .
U stvari ne znam vise koji je jer se sve tabele razlikuju,uvek mi kazu drugacije.![]()
Pa ako bi ti mogao da mi preporucis najbolji nacin za utvrdjivanje istog,bila bih ti zahvalna!
carica:Sta znaci sunce u potpunoj kmonjukciji sa zenitom i konjukciji sa Algolom.U 10 kuci(Blizanci) Saturn,Jupiter i Merkur.Da vas cujem.
pilence maleno:sunce mi je u jarcu 5 kuca :wink:
misica:Sunce u 11. kući u Biku.
Konjunkcija sa Merkurom, kvadrat Saturn, opozicija Uran, sekstil asc. (Rak) i "quincunx" Pluton.