Znacenje Laka

crveni, bordo, bez.....

a ovaj iz lim
solaque_l[1]_320.jpg
ited edition ciklama mi se bas bio dopao....

Kupila sam tri nijajnse ovih BOURJOIS - "SO LAQUE" i "1 second" jako sam nezadovoljna, lose izgledaju na noktima i brzo se skidaju. Oni su zivi dokaz da visoka cena ne znaci i visoki kvalitet. Trenutno koristim i najverovatnije cu odsad samo njih i koristiti "DEBORAH 7 days long", a nije los ni MAYBELLINE FOREVER STRONG ....

Kupila sam tri nijajnse ovih BOURJOIS - "SO LAQUE" i "1 second" jako sam nezadovoljna, lose izgledaju na noktima i brzo se skidaju. Oni su zivi dokaz da visoka cena ne znaci i visoki kvalitet. Trenutno koristim i najverovatnije cu odsad samo njih i koristiti "DEBORAH 7 days long", a nije los ni MAYBELLINE FOREVER STRONG ....

ovaj lak je prilicno postojan na mojim noktima...a taj deborah mi nesto nije legao...

znacenja? bas me briga za znacenje...mazem sta ocu...od crnog preko bez do drecavo narandzastog
cak sam i frenc pravila sa drecavo zutim (on zamnjeuje krec beli) pa preko providan da da sjaj
ma obozavam svoje prste i nokte i redovno mazem neki lak...ranije sam vise experimentisala sa njima...sad sam zatajila...moracu da se vratim igranju :lol:
jedino ne volim roze i crvene nijanse...inace ne volim te boje
trenutno imam ljubicasti

Poslednja izmena:
Dopada mi se nova kolekcija aurinih lakova, moguce da su to isti oni od ranije, samo prepakovani, ali, imaju sjajan izbor... one rozikaste treba nanijeti u dva sloja da bi imali intenzivnu boju, kao i zeleni, ostali sasvim lijepo izgledaju i naneseni u jednom sloju.
Jedini problem koji imam sa njima jeste sto mi nakon kupanja i jednog pranja sudova spadne sa vrhova noktiju. Tako isto i jednoj drugarici, dok drugoj traju i po pet dana bez da se igdje okrnje, a djevojka radi sve kucne poslove. I ja sam dosla do zakljucka da to nema veze sa kvalitetom laka, vec mog nokta... i drugarici i meni su nokti jako tanki, listaju se, dok ovoj drugoj, kojoj je lak postojan tokom svih radnih dana u sedmici, nokat jak kao da je vjestacki.
Iz tog razloga prvo stavljam sloj bezbojnog, pa onda lak u boji i nakon toga opet bezbojni... to mi super ucvrsti nokte...
Tamne nijanse nikako ne stavljati bez sloja bezbojnog ispod... oboji noktnu plocu i nakon sto se skine izgleda veoma ruzno i neuredno.

Uglavnom - crveni, jarko crveni ne bordo, rozi- svetlo, tamno what ever, samo dok je roze :heart: , french.Leti stavljam i ljubicasti i narandzasti...One bas jako jako tamne retko al znam da iznenadim.Ali te zelene, plave to ne volim posebno.Tirkiz bih ustvari probala leti.

Back