Znacenje cestog poklapanja brojeva na casovniku?

Amorall

Zainteresovan član
Poruka
194
Jedno pitanje za sve one koji su nekim slucajem doziveli slicno iskustvo. U poslednjih tri dana jako cesto mi se desava da kada god pogledam na telefon da bih proverio koliko ima sati ugledam iste brojeve ( npr. 15:15h, 17:17h, 22:22h...) u petak mi se desilo da sam video iste brojeve sedam puta, u subotu manje ,a danas takodje nekih dva puta. Kakvo znacenje ima cesto podudaranje sa brojevima na casovniku? Dobro ? Lose? Da li je to neki znak ?:dontunderstand:

Jedno pitanje za sve one koji su nekim slucajem doziveli slicno iskustvo. U poslednjih tri dana jako cesto mi se desava da kada god pogledam na telefon da bih proverio koliko ima sati ugledam iste brojeve ( npr. 15:15h, 17:17h, 22:22h...) u petak mi se desilo da sam video iste brojeve sedam puta, u subotu manje ,a danas takodje nekih dva puta. Kakvo znacenje ima cesto podudaranje sa brojevima na casovniku? Dobro ? Lose? Da li je to neki znak ?:dontunderstand:

Opsesivno-kompulzivni poremećaj

To znak da si otišao u ***** . Kažeš da su ti se u petak poklopili brojevi sedam puta . Ja toliko puta ne pogledam u sat za nedelju dana .
Bilo bi interesantno da kažeš koliko puta pogledaš u sat u toku dana .
Na poslu na kom radim je buka i povremeno moram proveriti da li me neko kontaktira na telefon i kada mi dolaze pauze. Ovu temu sam otvorio za neke ozbiljnije odgovore ,a ne sprdnju na ovu moju cestu slucajnost. Takodje mi se ne desava to samo na poslu vec i kod kuce, jer i ranije sam gledao isto toliko na sat dok radim , pa cak i kad smanjim broj pogleda u telefon vidim iste brojeve .

znacenje je da mislis na nekog i nesto iscekujes i non stop gledas na sat

kažu da to znači da neko misli na tebe!

Imaš dve mogućnosti:

- ako slučajno pogledaš u sat i vreme se poklope, onda je to pozitivno, znak da neko misli na tebe, kao što kaže Vecky.

- ako stalno gledaš u sat i iščekuješ nešto, onda je to preterivanje. Toliko.

Opusti se.

Уплати ...ЛОТО...;)

И то свих ...7 бројева ( дупликата )...:aha2:

Pošto je ovo pitanje toliko često na raznim portalima i blogovima kao "stvarni" događaj evo malo i tumačenja...:whistling:

Tumačenje važi za oba pola, samo se treba uklopiti...

Često vidimo da se nalaze isti brojevi na satu, ali ne i šta oni znače. Pa evo razbibrige što znači isti sat i minuta…

00:00- zamisli želju
01:01- neko će te zvati
02:02- sanjao te je
03:03- razočarao te je
04:04- neko će te iznervirati
05:05- bit ćeš bolesna
06:06- dobit ćeš SMS
07:07- smatra te prijateljicom
08:08- misli na tebe stara ljubav
09:09- poljubac
10:10- misli na tebe crni dečko
11:11- ubrzo ce te poljubiti
12:12- svađa
13:13- misli na tebe
14:14- reći će ti da te voli
15:15- smeđi misli na tebe
16:16- nova ljubav
17:17- stara ljubav
18:18- crni dečko misli na tebe
19:19- ljubomoran je
20:20- vjeran ti je
21:21- moraš se odlučiti
22:22- obožava te
23:23- plavi dečko misli na tebe.

Jao, što si mi pametan! :rotf: Ko zna, može da mu prosreći. :ok:

МОЖДА....МЕНИ СЕ ПОСРЕЋИЛО...:D:D:D

Једном приликом сањао сам читаве ноћи ...:confused: неке бројеве :confused: ...и када сам се ујутро пробудио ...под утиском сна одлучио сам да " Уплатим ЛОТО ", али сам могао да се сетим само ..6 бројева, а 7-мог - НИКАКО...:( ..јер сам се тада пробудио...:(

Уплатио сам тикет на коме сам означио " оних 6 бројева ", а седми сам додао " отфрље " ...и ...шта мислиш...ШТА САМ ИЗВУКАО....:per:....:think:

МОЖДА....МЕНИ СЕ ПОСРЕЋИЛО...:D:D:D

Једном приликом сањао сам читаве ноћи ...:confused: неке бројеве :confused: ...и када сам се ујутро пробудио ...под утиском сна одлучио сам да " Уплатим ЛОТО ", али сам могао да се сетим само ..6 бројева, а 7-мог - НИКАКО...:( ..јер сам се тада пробудио...:(

Уплатио сам тикет на коме сам означио " оних 6 бројева ", а седми сам додао " отфрље " ...и ...шта мислиш...ШТА САМ ИЗВУКАО....:per:....:think:

Evo kojeimedadam deli recept za loto. :rotf: E što li se meni ne desi tako? :aha:

НИЈЕ ОВО РЕЦЕПТ

СРЕЋА ...је ствар ...ТРЕНУТКА...и...ОДЛУКЕ

И...СРЕЋА НИЈЕ СРЕЋА, АКО НЕМАШ С'КИМ ДА ЈЕ ПОДЕЛИШ...:aha2:

Eh, jest' recept jer drugima objašnjavaš kako se to ostvaruje ali ako je to puka slučajnost. :D

Ljudi kažu da je sreća lutrija, isto i brak, ili veza, e to je to, ako se nađu kompatibilan par. Poklopac i šerpa. :D

00:00- zamisli želju
01:01- neko će te zvati
02:02- sanjao te je
03:03- razočarao te je
04:04- neko će te iznervirati
05:05- bit ćeš bolesna
06:06- dobit ćeš SMS
07:07- smatra te prijateljicom
08:08- misli na tebe stara ljubav
09:09- poljubac
10:10- misli na tebe crni dečko
11:11- ubrzo ce te poljubiti
12:12- svađa
13:13- misli na tebe
14:14- reći će ti da te voli
15:15- smeđi misli na tebe
16:16- nova ljubav
17:17- stara ljubav
18:18- crni dečko misli na tebe
19:19- ljubomoran je
20:20- vjeran ti je
21:21- moraš se odlučiti
22:22- obožava te
23:23- plavi dečko misli na tebe.

Puno toga nešto mi nije jasno, jer sve to odnosi na devojku. A na dečka?

Zašto naglašava 'crni dečko', neki će se uvrediti jer ima plavih, smeđih, prosedih. :aha:

Back