Зна се ко је крив за пад стрехе, Зоран Ђајић признао!

Па битно је, Дуле, Пајтић никад није био градоначелник НС...

Али, следећи твоју логику, знамо ко је био градоначелник НС кад је станица реновирана.

Да ли ти то можда прозиваш неког са иницијалима М.В. да поднесе оставку?
Шта год да је био, није давао функцију, а десила се несрећа у његово време!

Шта год да је био, није давао функцију, а десила се несрећа у његово време!

Да, и осуђен власник дискотеке, коју Пајтић није отварао, колико знам. Није колико је заслужио, дабоме, али је добио пар година затвора.

Сматраш ли да треба осудити власника Железничке станице? Или оне који су је отварали, двапут?

Да, и осуђен власник дискотеке, коју Пајтић није отварао, колико знам. Није колико је заслужио, дабоме, али је добио пар година затвора.

Сматраш ли да треба осудити власника Железничке станице? Или оне који су је отварали, двапут?
А где је политичка одговорност коју сада траже ови за Вучића, целу владу? Што тад Пајтић није поднео оставку на фону политичке одговорности?

Сматрам да треба осудити све оне који су одговорни за пад надстрешнице. Тачка.

А где је политичка одговорност коју сада траже ови за Вучића, целу владу? Што тад Пајтић није поднео оставку на фону политичке одговорности?

Сматрам да треба осудити све оне који су одговорни за пад надстрешнице. Тачка.

Дуленце, сети се само да Вучића нико није тражио. То сада ови твоји спинују, да се сакрију иза лика и дела.

Председник је сам, лично и персонално, рекао да ОН ТРАЖИ кривичну и политичку одговорност. Јел тако?

Чију полититичку одговорност Председник тражи? Ћутину? Ђиласову? Перину? Микину? Лазину?

Ко може бити политички одговоран, за оно што актуелна власт ради, од када је на власти?

Тако да је то питање за Председника, који је, баш као и Вучевић сам рекао да очекује још оставки.

Реално, ти немаш никаквог разлога да се љутиш на анс, који, у ствари, желимо исто што је и Председник рекао да жели.

Сем ако не штириш неког.

А и тај спин, "они пре нас нису ништа награбусили" вам је, брате, дебилан. Па ви стално тврдите да сте другачији од жутих, а сад би, кад је стани-пани, да будете исти као они. Не иде. Скачете сами себи у уста, гризете сами себи репове.

Неки критеријум морамо имати.
Шта то значи ?

Значи да је на изборима одређена најбоља партија,
њихови чланови су "најбољи грађани".
Логично, њих бирамо за директоре, руководиоце,
њима дајемо послове, њихове фирме имају предност.

И то је у реду !
(Зато што неки критеријум морамо имати, као што рекох)
Strašno.

Онда ти стварно не пратиш политичку сцену у Србији, ако овако мислиш.

Не, Дуле, него сам баш пратио првих неколико дана, зато и не пролази та продаја рога за свећу код мене.

Од саме несреће је кренуло спиновање како се тражи Вучићева оставка, и то на Пинку, Хепију, Б92. Скупио се сав плаћени олош да брани председника кога, за дивно чудо, још нико није оптужио ни за шта. Нит је ко тражио Вучићеву оставку на протесту у НС, нит је ко "званично" тражио његову оставку јуче, или кад је био протест, у Бг.

А да се вратимо на почетак: Председник је, лично и персонално, јавно на свим телевизијама, рекао да ОН тражи кривичну и политичку одговорност.

Чију, Дуле, политичку одговорност председник тражи?

Пре неки дан, био је негде у иностранству, Председник је изјавио да очекује још оставки. Чијих?

Нешто не верујем да очекује Мариникину оставку..

Odgovoran je onaj ko je otvorio stanicu, a to je Vesić, Vučić, Maja Gojković. Hapšenje onih koji su otvorili stanicu prvo !

agg.jpg

Зна се ко је крив за пад стрехе, Зоран Ђајић признао!​

Da, stvarno....čovek koji se pojavio kao uzbunjivač je priznao krivicu.....mada bih ga ja tretirao kao svedoka, ali je sasvim opravdano staviti mu metu na čelo kao i sudijama i svima koji se opiru Pajtićevoj demokratiji koji se inače napustio politiku otkad je jedva skinut s vlasti. Ne, nije dao ostavku zbog spaljenih ljudi, nego je smenjen voljom gradjana na koje se poziva...

Не, Дуле, него сам баш пратио првих неколико дана, зато и не пролази та продаја рога за свећу код мене.

Од саме несреће је кренуло спиновање како се тражи Вучићева оставка, и то на Пинку, Хепију, Б92. Скупио се сав плаћени олош да брани председника кога, за дивно чудо, још нико није оптужио ни за шта. Нит је ко тражио Вучићеву оставку на протесту у НС, нит је ко "званично" тражио његову оставку јуче, или кад је био протест, у Бг.

А да се вратимо на почетак: Председник је, лично и персонално, јавно на свим телевизијама, рекао да ОН тражи кривичну и политичку одговорност.

Чију, Дуле, политичку одговорност председник тражи?

Пре неки дан, био је негде у иностранству, Председник је изјавио да очекује још оставки. Чијих?

Нешто не верујем да очекује Мариникину оставку..
Ако ти ниси приметио да је цела ова ујдурма опозиције (лешинарење над мртвима) са циљем да се сруши власт у Србији, онда шта да ти кажем, ништа ниси приметио.

А Вучић хоће да смени све оне који су одговорни за несрећу. И оне који треба кривично да одговарају.

Ако ти ниси приметио да је цела ова ујдурма опозиције (лешинарење над мртвима) са циљем да се сруши власт у Србији, онда шта да ти кажем, ништа ниси приметио.

А Вучић хоће да смени све оне који су одговорни за несрећу. И оне који треба кривично да одговарају.

Не петљај, Дуле. Много се петљате, заплићете, уплићете, јер знате и ко је међу вама крив, и ко одговоран. Истог дана кад је надстрешница пала сте почели да лажете да није ни реконструисана, па сте то чак рекли и Председнику.

Што се Опозиције тиче, она о свом послу. Лешинари исто као и ви са спином о Контрасту. Само, они су у предности код оних којима такво понашање у политици није проблем.

Они се отварањем и успехом Контраста нису курчили, а ви обновом и отварањем станице јесте. Два пута.

Имаш овде неопозициони народ који тражи одговорне за смрт невиних људи, и то је нешто што су и Предеседник, и Брнабићева и Вучевић јавно признали.

Дакле, не видим чему расправа: Вучић хоће исто што и тај неопозициони народ. Чему онда измишљање да се тиме руши власт?

Имаш овде неопозициони народ који тражи одговорне за смрт невиних људи, и то је нешто што су и Предеседник, и Брнабићева и Вучевић јавно признали.
То се слажем, и ја сам за кажњавање одговорних.

Ја овде не говорим о томе, већ о политичким паразитима и лешинарима из опорбе који би да профитирају над мртвима.

То се слажем, и ја сам за кажњавање одговорних.

Ја овде не говорим о томе, већ о политичким паразитима и лешинарима из опорбе који би да профитирају над мртвима.

Супер, разумем ја тебе, али схвати ти мене и тај неопозициони народ: заболе ме за опорбу, и шта они раде.

Интересују ме само потези легитимне, изабране власти поводом тога што су људи страдали.

За кривичну одговорност ће, нормално, требати времена.

За политичку, време је.

Супер, разумем ја тебе, али схвати ти мене и тај неопозициони народ: заболе ме за опорбу, и шта они раде.
Ја тај Народ разумем! Зато и не волим да их лешинари манипулишу за своје циљеве!

Ја глупима увек "дообјасним" !

Можеш да кажеш нећемо никакве критеријуме,
нека све иде природно.

А онда схватиш да све послове дајеш
већинском народу,
или верницима доминирајуће религије,
или експертима,
или богаташима,
или сиротињи,
или најјачима ...

и видиш да опет постоји неки критеријум.
На тржишту критеријума одавно је победио партијски.

Само онај ко ништа не схвата би то мењао
и успут маштао да је нешто поправио ...

Уствари би тад завладали најбезобразнији !

Poslednja izmena:
Baš me zanima da li će istraga stići do maxbeta vlasnika maxconstraction iz novog sada, čiji su vlasnici albanci i koji se bave gradnjom po novom sadu i drugim korumpiranim gradovima. Plaćajući ogromne pare za bespravnu gradnju "stručnjacima" iz novogasada....možda ipak to ima veze sa svesnim destruktivnim delovanjem OVK u Srbiji u saradnji sa srpskom gradjevinskom mafijom...hoće li preteći zoran đajić svedok i nevini krivac?

Пајтић је обична битанга која није поднела оставку, кад су му силна деца изгорела у оном кафићу. Тада није било ни речи о политичкој одговорности, држао је фотељу до краја.
Dule samo pazljivo. Ne zna se ko su vece bitange. Oni prosli, ovi sadasnji ili oni buduci ne veruj nikome od njih.
Takva nam je politicka scena unazad 30 god.

Back