F
Francesko
Gost
Zna li neko kada je polufinale:
crvenazvezda-reflex
i gde se igra?
Jel u pioniru?
crvenazvezda-reflex
i gde se igra?
Jel u pioniru?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos kad bi mi rekao sta je drzavni domsusjed:polufinale ti je u petak u draženovom domu, u 17.00h
Jel ti znas citati?Susjed je rekao u DRAZENOVOM domu,ne drzavnom-takav ne postoji.A polufinale,odnosno ceo final four igra se u ZG.Anonymous:Jos kad bi mi rekao sta je drzavni domsusjed:polufinale ti je u petak u draženovom domu, u 17.00h![]()
![]()
Tako ti je to kad ne spavas celu nocJelena_Vukovar:Jel ti znas citati?Susjed je rekao u DRAZENOVOM domu,ne drzavnom-takav ne postoji.A polufinale,odnosno ceo final four igra se u ZG.Anonymous:Jos kad bi mi rekao sta je drzavni domsusjed:polufinale ti je u petak u draženovom domu, u 17.00h![]()
![]()
Nema na cemu :wink: Ajd lepo navrati u HR do mene pa idemo na final fourAnonymous:Tako ti je to kad ne spavas celu nocJelena_Vukovar:Jel ti znas citati?Susjed je rekao u DRAZENOVOM domu,ne drzavnom-takav ne postoji.A polufinale,odnosno ceo final four igra se u ZG.Anonymous:Jos kad bi mi rekao sta je drzavni domsusjed:polufinale ti je u petak u draženovom domu, u 17.00h![]()
![]()
![]()
Hvala
Jaooo da znas samo kako bih rado dosaoJelena_Vukovar:Nema na cemu :wink: Ajd lepo navrati u HR do mene pa idemo na final fourAnonymous:Tako ti je to kad ne spavas celu nocJelena_Vukovar:Jel ti znas citati?Susjed je rekao u DRAZENOVOM domu,ne drzavnom-takav ne postoji.A polufinale,odnosno ceo final four igra se u ZG.Anonymous:Jos kad bi mi rekao sta je drzavni domsusjed:polufinale ti je u petak u draženovom domu, u 17.00h![]()
![]()
![]()
Hvala![]()
Nikad nisi bio?!Pa sad je idealna prilika.Ja sam u ZG bila samo jednom,negde 98.god.a u BG mnogo vise jer on mi blizi.Ali volela bih da mogu otici i navijati za svoj tim,mada mene vise interesuje sutrasnji derbiAnonymous:Jaooo da znas samo kako bih rado dosaoJelena_Vukovar:Nema na cemu :wink: Ajd lepo navrati u HR do mene pa idemo na final fourAnonymous:Tako ti je to kad ne spavas celu nocJelena_Vukovar:Jel ti znas citati?Susjed je rekao u DRAZENOVOM domu,ne drzavnom-takav ne postoji.A polufinale,odnosno ceo final four igra se u ZG.Anonymous:Jos kad bi mi rekao sta je drzavni domsusjed:polufinale ti je u petak u draženovom domu, u 17.00h![]()
![]()
![]()
Hvala![]()
![]()
Nikad nisam ni bio u hrvackoj,a imam veliku zelju,jos da idem na final four
Bas si me obradovala,ali sanse za to su veoma male
Svejedno hvala na pozivu![]()
ako niste bili vijerojatno nećete ni u nedjelju, jer je zvezda izgubila, ali uistinu trebate doći,ja sam isto daleko od zagreba, ali često sam tamo, zagreb je od ostatka hrvatske prilično napredniji to je europa vijerujte mi znam, ljeti je pust ali najljepši je zimi i u proljeće po meni dakle nije kasno ali za vidjet zagreb triba malo više vremena od jednog dana.Jelena_Vukovar:Nikad nisi bio?!Pa sad je idealna prilika.Ja sam u ZG bila samo jednom,negde 98.god.a u BG mnogo vise jer on mi blizi.Ali volela bih da mogu otici i navijati za svoj tim,mada mene vise interesuje sutrasnji derbiAnonymous:Jaooo da znas samo kako bih rado dosaoJelena_Vukovar:Nema na cemu :wink: Ajd lepo navrati u HR do mene pa idemo na final fourAnonymous:Tako ti je to kad ne spavas celu nocJelena_Vukovar:Jel ti znas citati?Susjed je rekao u DRAZENOVOM domu,ne drzavnom-takav ne postoji.A polufinale,odnosno ceo final four igra se u ZG.Anonymous:Jos kad bi mi rekao sta je drzavni domsusjed:polufinale ti je u petak u draženovom domu, u 17.00h![]()
![]()
![]()
Hvala![]()
![]()
![]()
Evo ti moj mail:Jelena_Vukovar:Nikad nisi bio?!Pa sad je idealna prilika.Ja sam u ZG bila samo jednom,negde 98.god.a u BG mnogo vise jer on mi blizi.Ali volela bih da mogu otici i navijati za svoj tim,mada mene vise interesuje sutrasnji derbiAnonymous:Jaooo da znas samo kako bih rado dosaoJelena_Vukovar:Nema na cemu :wink: Ajd lepo navrati u HR do mene pa idemo na final fourAnonymous:Tako ti je to kad ne spavas celu nocJelena_Vukovar:Jel ti znas citati?Susjed je rekao u DRAZENOVOM domu,ne drzavnom-takav ne postoji.A polufinale,odnosno ceo final four igra se u ZG.Anonymous:Jos kad bi mi rekao sta je drzavni domsusjed:polufinale ti je u petak u draženovom domu, u 17.00h![]()
![]()
![]()
Hvala![]()
![]()
![]()
Kao i sto sam rekao,reflex je pobedio u finalu.Anonymous:reflex sigurno pobedjuje u finalu 101 %.