Zna li neko neki ^ebacki singlp. RPG???

Antonio_Break

Zainteresovan član
Poruka
203
Dosta mi je gledanja u WOW i da bacam pare u igraonici a kuci nemam dobru internet vezu.Jeste da je WOW najjaci.Takodje hocu da se odmorim od warcraft 3 tft-a na battle.netu.Cuo sam za Fable rpg koji cu uzeti od druga.Takodje znam i za dungeon lords 2 (valjda),ali cuo sam da je fable bolji.DA LI neko zna neki noviji ^ebacki rpg.
Sta je sa THE ELDERS OF SCROLL 4 OBLIVION-Hoci li izaci u decembru?

nemoj uzimati dungeon lords (2-?) igra je jako losa smorices se....fable je dobar,ako nemas pametnija posla uzmi dungeon siege2 & diablo2...
obavezno probaj lucasov k.o.t.o.r 1,2 i vampires masqarede-bloodlines
oblivion neces moci igrati normalno 1000000% zato sacekaj dok ne nabudzis masinu

kad smo kod rpg-a.
Skoro svi hvale fallout kao najbolji. Ja licno nisam neki ljubitelj rpg-a ali zelim da odigram jedan a i post nuklearski period mi nekako deluje zanimljiv za pricu pa sam mislio da igram fallout.
E sad ja imam fallout 1 na nekom starom cd ripu i sto je najlepse radi besprekorno na xp-u medjutim nemam snage da ga igram posto nema niakkvih tonova ni muzike (obican rip samo igra).
Na bittcometu sam nasao u fallout2 i fallout tactics
Sad interesuju me 2 stvari.
Da li je za fallout tactics neophodan i fallout 2 ili je to stand alone disk.
Drugo sta mislite da mi je bolje da igram od te dve igre (koja je zanimljivija)
Trece . Cuo sam da postoji neka sustinska razlika u gameplayu izmedju fallout 2 i fallout tactics pa ako neko moze da pomogne

Hvala unapred.

Antonio_Break:
Dosta mi je gledanja u WOW i da bacam pare u igraonici a kuci nemam dobru internet vezu.Jeste da je WOW najjaci.Takodje hocu da se odmorim od warcraft 3 tft-a na battle.netu.Cuo sam za Fable rpg koji cu uzeti od druga.Takodje znam i za dungeon lords 2 (valjda),ali cuo sam da je fable bolji.DA LI neko zna neki noviji ^ebacki rpg.
Sta je sa THE ELDERS OF SCROLL 4 OBLIVION-Hoci li izaci u decembru?

problem je sto nema novih extra rpg-ova...mozda izadje 1 eventualno 2 godisnje...

fable nije los fina grafika,prilicno je opusten,ali nema bas neku pricu
dungeon lords zaobidji u sirokom luku,a dok ne izadje oblivion igraj vampire ako imas jaku masinu sa dosta rama...ako imas manje od 512 ni ne pokusavaj,i sa 512 je mucenje...

ako ti nije najvaznija grafika i mozes da nadjes onda igraj baldur's gate 1i2,planescape torment,icewind dale1i2,arcanum,morrowind...od tih igara tesko da ces naci bolje:)

Back