Зна Девенпорт да су Вучићеве оптужбе фарса

Bole_Delija

Iskusan
Poruka
5.063
ДЕВЕНПОРТ ЈЕ ПРИСУСТВОВАО И СЕДНИЦАМА
ВУЧИЋЕВЕ ВЛАДЕ ШТО ЈЕ СКАНДАЛОЗНИ ПРЕСЕДАН
49216.jpgДСС: Зна Девенпорт да су
Вучићеве оптужбе фарса
за лаковерни део домаће
јавности


ОПТУЖБЕ председника Владе Александра
Вучића да Европска унија води кампању против
српске Владе нису ништа друго до обична фарса,
намењена Да је то, као искусан дипломата, схватио
и Мајкл Девенпорт, шеф делегације ЕУ у Београду,
показује његова досадашња уздржаност и
неодговарање на комичне прозивке које су му
упућене.

Мајкл Девенпорт, који је присуствовао
седницама Вучићеве Владе и учествовао у њеном
раду, што је скандалозни преседан, цени дела, а не
речи. Отуда бројне и свакодневне похвале српској
Влади.

Докле год „лутке о концу“, „потрчка и
послушници“ својим делима оправдавају своју улогу,
биће им допуштено да повремено за домаћу
публику одглуме одлучне патриоте.
Речи не значе ништа, њих „ветар носи“.
(саопштење Демократске странке Србије)
http://srb.fondsk.ru/news/2015/01/1...e-farsa-za-lakoverni-deo-domahe-iavnosti.html
Vucic je mazohista kad ima ovakvu "svoju" opoziciju :D
 
Све је то тактика за подизање рејтинга Вучићу и СНС пред разговор са Тачијем у Бриселу у фебруару месецу. Видећете како ће Вучић да се кези и керембечи у покушају да објасни оно што је тамо издао и потписао! Живи били па видели пристаће на све што му затраже!
 
Kod gospodina Vua nije komicno samo to sto preti iz prazne puske, nego sto se toliko unosi u svoju ulogu kad polemise s nekim, da covek ima utisak da je situacija na granici fizickog obracuna. Histerija, duboko potisnuti gnev i galama su sastavni deo svakog njegovog obracanja javnosti i politicarima iz suparnickih tabora. Puska jeste prazna, ali lakoverni mogu da pomisle da ce gospodin Vu da je uhvati za cev i da pocne da ih udara kundakom.

Inace, Devenport je nedavno proglasen za pocasnog gradjanina Panceva. Tu odluku je izgurao gradonacelnik Radanov i ekipa oko njega, a pancevacki DSS se protivio tome iako je sastavni deo gradske vlasti. Protiv je bila i grupa naprednjackih odbornika u skupstini grada, ali nisu bili dovoljno jaki da sprece izvrsenje naloga gospodina Vua.
 
Poslednja izmena:
Ni kod zutih nisu sedeli zvanicnici evropske unije na sednicama vlade!

Gde su ovi forumski pink naprednjaci da guknu koju rec?

па шта ће ти било ко кад ти већ *знаш* све одговоре....кад одговори плаћеним новинарима-онда је издајник...кад да свима до знања ко плаћа те новинаре закључује се'ето европски потрчко..кад не дозволи да страна фирма 27 милиона скупље добије неки посао.ето мазнуо лову или шта већ...кад прода пропали ЈАТ и направи успешни ЕР Србију-ето продаде нас арапима,кад направи војну параду и дође му Путин'ето издаје Русију...можда би неко и причао са тобом али са оваквим *логикама* је просто немогуће....очито је вирус хејтвучитис добрано побаро умове овдашњих форумаша....па вас препуштамо карантину и изолацији док и ако не оздравите
 
па шта ће ти било ко кад ти већ *знаш* све одговоре....кад одговори плаћеним новинарима-онда је издајник...кад да свима до знања ко плаћа те новинаре закључује се'ето европски потрчко..кад не дозволи да страна фирма 27 милиона скупље добије неки посао.ето мазнуо лову или шта већ...кад прода пропали ЈАТ и направи успешни ЕР Србију-ето продаде нас арапима,кад направи војну параду и дође му Путин'ето издаје Русију...можда би неко и причао са тобом али са оваквим *логикама* је просто немогуће....очито је вирус хејтвучитис добрано побаро умове овдашњих форумаша....па вас препуштамо карантину и изолацији док и ако не оздравите

Batali tu zamenu teza i razvodnavanje.

Pitanje je bilo da li je normalno da predstavnik EU ucestvuje na sednicama vlade SRBIJE? I da li su nas tako ranije ponizavali zuti, ceda ili neko drugi?
 
reseno:


ДСС: МАЈКЛ ДЕВЕНПОРТ ОТКЛОНИО НЕДОУМИЦЕ: ЕУ НЕ ТРАЖИ НОВЕ ПОСЛУШНИКЕ


БЕОГРАД - Демократска странка Србије (ДСС) саопштила је данас да су на састанку премијера Србије Александра Вучића са шефом Делегације Европске уније Мајклом Давенпортом отклоњене недоумице, јер ЕУ није тражила од Вучића да јој се "склони с пута" и грађани Србије могу бити сигурни да и даље подржава власт Србије, све док она остварује њене интересе.

На позив председника Владе Србије да "ако вам лично представљам сметњу, јер нећу да будем ваша лутка на повоцу, јасно ме и недвосмислено обавестите и не брините, склонићу вам се са пута", стигао је очекивани одговор: нема потребе, наводи ДСС.

Према оцени те странке, ЕУ и њен представник Мајкл Давенпорт не трагају за новим "потрчком и послушником", како љубимце бриселске администрације, с пуним правом, назива Вучић.

Грађани Србије могу да буду сигурни: ЕУ ће и даље да подржава актуелну српску власт све док она остварује интересе Европске уније.
http://www.rtv.rs/sr_ci/politika/dss-eu-ne-trazi-nove-poslusnike_557667.html


Ovo se zove kulturan sex :D
 
и пре њега је био потрчко Тадић.. и овога ће заменити неки други потрчко (на изборима) кад сврси одслужи. Епизодне улоге - једна серија.

Da li je kod tadica predstavnik EU prisustvovao sednicama vlade?


kvota 1.01 da 7of9 i Mračak@ nece da se pojave na ovoj temi i odgovore na pitanje:zelenko3:
 
aleksandar-vucic-baron-munchausen.jpg
Одбор ДСС за КиМ: Изгледа да је Вучићу идол барон Минхаузен, познат по бројним обманама и лажима


САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Изјава председника Владе Србије да око преговора у Бриселу између Београда и Приштине јавност Србије не мора бити обавештена, већ само министри, евентуално посланици, одсликава на какав и на који неозбиљан начин Александар Вучић приступа најважнијем српском националном питању а то је проблем Косова и Метохије. Ником у Србији није позната политичка платформа око преговора са Приштином и зато је кршење Устава Републике Србије од стране садашње власти присутно на сваком кораку.

Свима је познато да се национална издаја најбоље завршава у мраку као што су то показали досадашњи преговори између Београда и Приштине. Бројни су примери за то:

- Недавни пријем Косова у Међународни олимпијски комитет је остварен тако што је председник Владе Србије послао директиву Олимпијском комитету Србије да не прави проблема око уласка Косова у МОК.

- Одрицање од хидросистема Ибар-Лепенац, који је на простору који контролишу Срби и који је у саставу Електорпривреде Србије, представља класичну издају српских националних и државних интереса. Држава Србија иначе је у потпуности отплатила кредит од 150 милиона долара лондонском и париском клубу градећи овај систем.

- Одричући се јавних предузећа Србије на Косову и Метохији, Влада премијера Александра Вучића прави приватну фирму за наплату струје Србима на Косову и Метохији. Претпоставља се да ће компањони премијера бити власници те фирме.

- Сагласност Београда да Косово добије посебан телефонски број је такође један од примера да у тишини и мраку, без присуства јавности, Београд де факто гради још једну албанску државу на Балкану.


Задњих година председник Владе Србије је говорио да је импресиониран Немачком као државом и Немцима као народом. Грађани Србије би сигурно волели да овом челнику Владе узор буде државност коју је имао Бизмарк или можда духовност и просвећеност једног Гетеа. Нажалост, изгледа да је овом политичару идол Карл Фридрих фон Минхаузен немачки барон, у свету познат по бројним обманама и лажима.

У Косовској Митровици
Председник покрајинског одбора
Демократске странке Србије
др Ненад Којић
:zelenko3:
 

Back
Top