Sotir zvani djubre
Elita
- Poruka
- 21.521
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ekstra
Или нема ништа или одједном десет нових серија. Како да похватам све?
a daj jbt kako to misliš da je autor kajla pa to je nemoguce aloo bre jebena KAJLA WTFF?! O.o kajla uopšte nema ni svest ni pamet, to je neživ predmet zaboga,kako može KAJLA da bude autor nečega?!? pogotovo STARA kajla, koja bi vrv bila izlapela (sve i da je živo biće,a nije nego predmet, to je činjenica)
koga ti lažeš.. ili nešto nisi dobro razumeo, aj da ne prenagljujem
idiotluk sta sve serviraju bezukusnom narodu
Pa vecita tema ... komunisiti i partizani koji kolju Srbe i mrze sve Srbsko ...
Sad ce i Krosani slicnu da odrade , antikomunizam pobedio.
Oj koliko suza sam pustio , kako teska serija ... o ne mogu vise gledati sta mi je deda radio u UDBI ...
Znaci partizani su jedina vojska u istoriji ratovanja koja nije vrsila zlocine?
Ov nemoj slucajno da propustis...
Ovde redovno ubacuju sve te serije.
https://andrija-i-andjelka.com/serije/
Smrt komunizmu sloboda fasizmu.
- - - - - - - - - -
Nijesam to rekao ba ...
Naime partizane su cinili najvise Srbi ... a nije strano da Srbin Srbina ubije i zlostavlja ...
Evo danas bi vecina Srba pobila preostale prezivele partizane ... raskopala grob Tita itd ... ostale morbidnosti...
Kod nas se vecito prikazuje neka proslost a nikako da nesto snime sto se tice buducnosti ...
Nije tacno. Treba vise o proslosti da se snima. Ko ne zna svoju proslost ne moze napred. A serija da je radnja u sadasnjem vremenu imas koliko hoces.
jeste od proslosti se zivi ...
Oj ala ce se snimati o zlim komunistima a ovi ce jahati jos 20 godina ... ebi rulju .
Neces sigurno gledati kako su unistavali radna mesta , domove kullture itd .. jel to je i trebalo da se unisti haha.
BTW serija je puna nekih odvratnih mracnih efekta ... uzasi postprodukcije ... u Pancevu su mogli mnogo bolju seriju da snime svakako.
U cemu je konkretno tvoj problem? Ne mogu da verujem da te toliko izjeda cinjenica da se snimilo nesto sto odudara od Bulajicevih standarda. Nisi vise mali, odrasti. Bajke ne postoje. Partizani su radili zlocine kao i svaka druga vojska u bilo kom ratu. Pomiri se sa tim.
nemožemo
Ma lozim te malo ...
Neka se snima ... mozemo mi sve to da finansiramo kao i BG rasvetu.
Kakve veze televizijska serija ima sa BG rasvetom? Nesto sto se tebi licno ne svidja iz ideoloskih razloga, po ne znam kom osnovu povezujes sa ovom vlascu kako bi diskreditovao. Tako i ja isto mogu da kazem: Zasto Bjelogrlic baca pare na Zigosane, a decu lecimo preko SMS poruka. Ali ja to nikada necu reci jer nisam licemer i manipulator. RTS i treba da snima ovakve serije jer za to i dobija pare. Ne vidim problem.
Draža je rehabilitovan, cela Srpska četnička omladina puni kafiće i beže od vojske dok djavo od krsta.
Haha.