Zloupotreba situacije samohranih majki

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Postoje neka divna bića, spletom nesrećnih ili srećnh okolnosti, stvori ih život. To su samohrane majke. Tu negde nastaje njihov problem, ako zanemarimo ekonomske i slične, ostaju socijalni, oni emotivni. Čini mi se da su one veoma ranjive, pogotovo kada je u pitanju seks. Ovde bih da porazgovaramo o stavovima, iskustvima... I moja majka je samohrana i znam da je
mnogo puta seksualno i emotivno iskorišćena.
Uvek sam se pitala zašto bude prezren roditelj koji je ostao, umesto onog koji je otišao...

Postoje neka divna bića, spletom nesrećnih ili srećnh okolnosti, stvori ih život. To su samohrane majke. Tu negde nastaje njihov problem, ako zanemarimo ekonomske i slične, ostaju socijalni, oni emotivni. Čini mi se da su one veoma ranjive, pogotovo kada je u pitanju seks. Ovde bih da porazgovaramo o stavovima, iskustvima... I moja majka je samohrana i znam da je
mnogo puta seksualno i emotivno iskorišćena.
kako?

ne znamo za sta su se grebali
ako su otimali deci lebac iz usta onnda su stoke
ako su mamu malo propustali kroz sake, za sta bi tacno bili krivi ?
Obično se od takvih žena i "grebu" samo za s. x! Bez namere da se toj ženi i njenom detetu posvete. Druga stvar je ukoliko je žena samo s. x i očekivala, ali u tom slučaju se niko ne bi našao povređenim i osećao iskorišćenim.

Obično se od takvih žena i "grebu" samo za s. x! Bez namere da se toj ženi i njenom detetu posvete. Druga stvar je ukoliko je žena samo s. x i očekivala, ali u tom slučaju se niko ne bi našao povređenim i osećao iskorišćenim.
Ne znam za sve slučajeve, već sam rekao, znam samo za jedan slučaj, ali mi se čini kao da se opuste, a one su ranjivije, dozvole malo više. Za ovo sam saznao kada sam špijunirao mamu, saznao sam da je imala bolan analni seks, dugo nije mogla normalno da hoda...Tako da verujem da te žene imaju mnogo problema, iako nisu silovane.

Ovo je bezobrazno i glupo.
nije, to je realnost. i tvoja mama je živo biće i ima svoje potrebe. moraš da preboliš to. nisi jedini u njenom kosmosu iako si ti jedini njen zaista...
pusti ženu da živi po svom ritmu i nemoj ti da procenjuješ šta oni njoj uzimaju a šta joj daju ...
nemoj da preuzimaš ulogu svog oca jer to je s tvoje strane bezobrazno i glupo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back