Злоупотреба антифашизма

Википедија каже :
Fašizam se često opisuje kao ekstremni oblik nacionalizma, s obzirom da su većina država u kojima se pojavio bile nacionalne države. U višeetničkim sredinama se fašizam često manifestirao kroz etničku, rasnu i vjersku netoleranciju, čiji je krajnji izraz bio Holokaust.

Ако пођемо од ове дефиниције онда би антифашизам био покрет који се залаже за једнакост свих људи без обзира на религију, боју коже и народност. И ја сам наивно, мислећи да антифашизам то подразумева, ушла у неке антифашистичке групе на Фејсбуку. А онда су почели да ме затрпавају позивима за групе подршке Геј паради, легализацији марихуане и сл. уз став да су они који се томе противе фашисти и да су вероватно неки зли и затуцани радикали и националисти.

Где ово има? Од када антифашизам подразумева толеранцију према геј паради и према наркоманима? Ко је себи дао за право да то изједначи у Србији и који су то морално деградирани ликови који се издају за антифашисте? Да ли човек може да буде антифашиста и да не дискриминише никога а да притом има неки здрав став, да готиви спорт а не дрогу и да не туче педере али не подржава њихово парадирање. Могу ли ја да будем против те параде а да ми не прилепе епитет радикала на чело?

Да ли је још неко приметио да се код нас иза те АНТИФЕ крију људи са поремећеним системом вредности и како се борити против тога?


Ако под тим здравим ставом подразумеваш љубав према домовини, онда је ово болдовано, по мом мишљењу, дефиниција националисте.

А што се тиче АНТИФЕ и сличних организација, уопште се не осврћем на то која је њихова дефиниција националисте, јер, као што си и сама рекла, њихов систем вредности је поремећен и ниједна влада (која финансира такве организације) ме не може убедити у супротно.

Против њих се не бори лажном толерантношћу, "политичком коректношћу" и "демократијом", или игнорисањем њиховог постојања, већ јавним указивањем на то колико је њихов систем вредности поремећен и јавним маргинализовањем њих као организације.
 
Ма каква Википедија, бре... испаде, сачувај ме Боже, да је национализам=фашизам... која ли је то стока тако подло подметнула лажну дефиницију.
Људи морају правити разлику између НАЦИОНАЛИЗМА и ШОВИНИЗМА...
бити националиста је по мени нешто сасвим природно... а шовинизам пре свега
подразумева мржњу према другачијем што јесте = фашизам и нацизам
Исто тако постоји драстична разлика између НАЦИОНАЛИЗМА и НАЦИЗМА...
али политиканти свих врста покушавају да потпуно поремете и измене смисао
и значење многих појмова.
Ти ликови из Антифе се у много чему слични фашистима и нацистима...

Еремито како се сложити у било чему са њима кад с они поистоветили

ПАТРИОТИЗАМ И РОДОЉУБЉЕ СА НАЦИНАЛИЗМОМ
А НАЦИОНАЛИЗАМ СА ШОВИНИЗМОМ И ФАШИЗМОМ (који је крајност шовинистичке идеологије) и НАЦИЗМОМ (

ЗНАЧИ ОНИ ПОИСТОВЕЋУЈУ

ПАТРИОТИЗАМ И РОДОЉУБЉЕ СА ФАШИЗМОМ И НАЦИЗМОМ
 
Еремито како се сложити у било чему са њима кад с они поистоветили

ПАТРИОТИЗАМ И РОДОЉУБЉЕ СА НАЦИНАЛИЗМОМ
А НАЦИОНАЛИЗАМ СА ШОВИНИЗМОМ И ФАШИЗМОМ (који је крајност шовинистичке идеологије) и НАЦИЗМОМ (

ЗНАЧИ ОНИ ПОИСТОВЕЋУЈУ

ПАТРИОТИЗАМ И РОДОЉУБЉЕ СА ФАШИЗМОМ И НАЦИЗМОМ


То ти је, Миле, као оно - "држ'те лопова!".
 
Ni ja nisam preveliki ljubitelj apsolutne slobode govora, neka mera mora da postoji, ali ako su već svima puna usta tog osnovnog demokratskog prava, neka ga onda dosledno primenjuju.
razumem ja da su pomenute ideologije direktno suprotstavljene demokratiji i da je ugrožavaju, ali ukoliko nekoga ograničavamo po pitanju jednog od osnovnih prava i postulata demokratije, licemerno je i dalje se nazivati DEMOKRATIJOM

Ја сам да се забране и једни и други и дозволи деловање само нормалних обичних људи ,ове идеологије или ће доживети смрт или ће човечанство доживети крај
А што се тиче демократије
каква бре демократија кад се људи убијају на све стране?
каква демократија кад дрога хара?
кава демократија кад глад уништава ?
каква демократија кад се девојчице проституишу по улицама?

нема демократије у оваквим условима,у оваквим условима се бори за опстанак нације друштва ,државе и света
 
Не разумем?

А што се тиче о озбиљности ја то схватам али не могу да трпим да ми најгори мишеви прете преко интернета...

А ти мени рече преко Фејса да хоћеш да претиш оном тројцу што се зеза са иконама и Грачаницом. Како те само није срамота?
 
И ја сам наивно, мислећи да антифашизам то подразумева, ушла у неке антифашистичке групе на Фејсбуку. А онда су почели да ме затрпавају позивима за групе подршке Геј паради.......

ahahhahhahahahahahahahaahaaahhaha

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:
 
ahahhahhahahahahahahahaahaaahhaha

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Антифашизам данас служи управо за ширење геј идеје у Србији ... Као антифашисти су, боре се против фашизма, имају подршку НВО и државе, па ће да протуре и геј параду кроз то
 
Ti to kao tražiš razlike u nijansama između dvije zločinačke ideologije? :eek::eek::eek:

Fašizam je isto tako rasistička ideologija kao i nacizam!
Jesi možda upoznat sa djelovanjem fašizma u Etiopiji i Eritreji? :bye:

Ja ovde nesto nerazumem?Sta je u pitanju po ovoj temi?U pocetku je bila sasvim jasna a sto vise diskusija odmice, cinimi se, da se navodi voda na vodenicni kamen koji treba opet da neku tezu o nekakvoj toleranciji prema GEJ populaciji (PEDERIMA) treba bogati omoguciti nekakvom paradom kao da su toliko brojni u toj Srbiji pa ih verovatno treba da zaspemo i cvecem svaku njihovu stopu posto su nam (po nekim stavovima uzgred budireceno u najmanju ruku su bolesnih umova misljenje)oni trenutno najveca briga sto se tice ravnopravnosti. I gle postadosmo FASISTI!. Postadosmo i ncisti i to sve sto se nekom tako svidja.Taj neko daje mig kada takva propaganda treba da se pusti u javnost da bi na drugoj strani napravio politicku ili ekonomsku zajebanciju nekakvim sistemskim vrednostima koji navodno ubrzanim putem vode u Evropu.I tako redom da ne nabrajam koje kakve su nam se sve ujdurme poturale dok se na drugoj strani desavaju nepopravljivostetni poslovi tako da prodju gotovo neprimeceno.Vec mi je vise muka od svih tih etiketiranja jer je ocigledno da je sve orkestrirano iz jedneteiste kuhinje.:amen:
 

Back
Top