Zloglasni restoran za pljačku u Grčkoj ponovo udara: Turisti naplatio 770 dolara za škampe i piće

Sensei

Master
Moderator
Poruka
77.525
Nakon što je paru iz Montane slavno naplatio skoro 900 dolara za nekoliko aperitiva, najozloglašeniji restoran u Grčkoj, DK Oister, okrivljen je za još jedan čin epikurejskog iznuđivanja.

Ovoga puta, oštećeni italijanski turisti optužili su restoran sa sedištem u Miokonosu da im je dao račun od 773 dolara (711 evra) za koktel, tri čaše soka od pomorandže i lagani zalogaj.

Svoje pritužbe su izneli u Tripadvisor recenziji koja trenutno eksplodira na mreži.

„Oni su najveći prevaranti i lopovi na Mikonosa“.

Gosti su bili namamljeni da svrate u DK Oyster nakon što su ih zaposleni pozvali da sede tamo besplatno, da bi bili zapanjeni nakon što im je servirana ekstra velika činija čorbe.

Image1.jpg

Ogorčeni gosti su tvrdili da su 3 soka od pomorandže, jedan Aperol Spritz i „srednja porcija lignji i škampa“ koštali 711,41 evra (1200 dolara) u novčaniku.

Tvrdili su da nisu unapred znali cene jer su im zaposleni to nudili bez „objašnjavanja detalja“.

A da dodaju so na ranu, na priznanici je pisalo da je cena uključuje „besplatne suncobrane i ležaljke“.

„Preobrazili su naše iskustvo u užasno“, izjavili su prevareni gosti, koji su tvrdili da bi pozvali policiju, ali da su morali da se vrate na svoj brod.

sad sam trknuo do tripadvajzera i jasno je..ljudi su bili pohlepni pa se navukli

Scam business model. We walked past and the server asked us if we wanted to have a seat. I asked how much and he said free! Sounds good we were excited. Without asking, they brought us water.

All of a sudden a family of four started yelling at the waiter in Greek. We got a bad feeling and decided to leave. They said what’s the issue? We said customers are yelling at you and your drinks are 60 euros. They are too expensive. They still told us to check out and charged us 10 euros for the water we didn’t ask for! Lol

This place is a really bad look for Mykonos.

i ispod jedan lepo kaze.

i am not agreed the way they talk rubbish about dk oyster , this place is for people that have money and mykonos is full of them , anytime i pass dk oyster is full , so stop complaint and go to eat gyros for 6 euros and don't go dk oyster , best beautiful and good food qulity in platis yialos

njihova je krivica sto nisu gledali meni.

ja sam tako na rodosu coca colu platio 7€ :D
jbg, gledao sam cene hrane i izabrao sta cu da jedem i nije mi palo na pamet da proverim i cene pica.. mislio sam da je klasicna cena.. mislim ok..nije ne znam sta ali opet za casu coca cole je mnogo :D
Tehnički je njihova krivica, ali i dranje kože i vatanje na brzinu je bezobrazno, tako da je skroz legitimno što su to obelodanili.

i ovde lazu
711 evra je oko 770 dolara a ne 1.200

a zinulo im doope za besplatnom supom :D

Nisi razumeo
773 dolara (711 evra) za koktel, tri čaše soka od pomorandže i lagani zalogaj.
1200 evra su imali u novčaniku. Hoće da kažu da nisu oni toliki bogataši da zaslužuju dranje kože, jer ostalo im manje od 500.

Poslednja izmena:
Meni se takve stvari povremeno dešavaju sa majstorima.
Mislim, to da me pređu. :mrgreen:
U vezi cene. :D
Blam me da pitam "A kolko će to da košta" jer je neka glupost i onda me opauči. 😄
I svaki puta kažem- sledeći put pitaj ranije budalo, nemoj da ti glupo, kakav god bio neznatan poslić i opet mi bude bzv ili loše procenim, mislim neki pošten čovek.

Meni se takve stvari povremeno dešavaju sa majstorima.
Mislim, to da me pređu. :mrgreen:
U vezi cene. :D
Blam me da pitam "A kolko će to da košta" jer je neka glupost i onda me opauči. 😄
I svaki puta kažem- sledeći put pitaj ranije budalo, nemoj da ti glupo, kakav god bio neznatan poslić i opet mi bude bzv ili loše procenim, mislim neki pošten čovek.
Većina majstora svakako ćete preveslati.

Ja sam dogovorio jednu cenu sa parketarom unapred hoblovanje i lakiranje i naravno lajsne i pri kraju posla on kaže još 150e za lajsne , ja reko pa dogovorili smo cenu, on kaže nisu bile uračunate lajsne ja sam to zaboravio to je bilo pre tri nedelje ako hoću i lajsne još 150e.

Prevaranti.

Ja sam dogovorio jednu cenu sa parketarom unapred hoblovanje i lakiranje i naravno lajsne i pri kraju posla on kaže još 150e za lajsne , ja reko pa dogovorili smo cenu, on kaže nisu bile uračunate lajsne ja sam to zaboravio to je bilo pre tri nedelje ako hoću i lajsne još 150e.

Prevaranti.
nasim majstorima ne treba Nemacka, ovde im je Kuvajt...vecina su prevaranti

Prevaranti.

Pa lajsne se podrazumevaju, hbt.

Takvi likovi nisu ni u kakvom boljem ukupnom skoru u odnosu na majstore koji u startu kažu cenu i šta sve u nju ulazi.

Obuci se adekvatno ....neka mornarska kosulja, lepe pantalonice, dole obavezno papuce i nema racuna veceg od 40e....dobro 56e...ali uz dve porcije sladoleda gratis...

Meni i vlasnici brodova kazu , to kosta 1200e, neko krstarenje od 6h....ali to nije za tebe...to za ove sto imaju para....za tebe idi ovim krstarenjem to ti je isto to samo bez hrane, to ti je 290e...

U tim trenucima ti se cini da treba da se pogledas u ogledalo , ali nije...znaju sve oni kako da te procene...eh kad bi vi znali koji su sve znaci...pa samo pogled je dosta...

Ako se obuces kao gradjevinac nisam siguran da ce biti najnizi racuni...

Ja sam skoro za dva Mojita platila 50 evra. Jos me dusa boli. Cekala me prijateljica u kaficu pored plaze, sebi vec narucila pice, uzmem ja isto i vidim zapricali se ona i konobar, nas decko iz Bosne. Super, lepo sve, mali je svet. Na kraju decko donese racun, ja pozurim da platim i gledam onu cifru, pogledam da nema jos nesto na stolu osim te dve case. Ma jok, samo dva mojita hahaha
Inace se cene krecu izmedju 3,5 - 5 pa i do 10 evra ako je neki klub. Ali 25 evra po casi punoj leda usred belog dana :fdlan:

Ja sam skoro za dva Mojita platila 50 evra. Jos me dusa boli. Cekala me prijateljica u kaficu pored plaze, sebi vec narucila pice, uzmem ja isto i vidim zapricali se ona i konobar, nas decko iz Bosne. Super, lepo sve, mali je svet. Na kraju decko donese racun, ja pozurim da platim i gledam onu cifru, pogledam da nema jos nesto na stolu osim te dve case. Ma jok, samo dva mojita hahaha
Inace se cene krecu izmedju 3,5 - 5 pa i do 10 evra ako je neki klub. Ali 25 evra po casi punoj leda usred belog dana :fdlan:
toga nema ni na Sejselima...ne znam gde si to bila :eek:

Back