Zlocinci na "nacionalnom" TV-u?

sever.sena:
Pisao mi je jedan prijatelj iz BGD-a da je na nekoj od "nacionalnih" (Srbije ili CG-e?) TV kanala dao intervju neki partizanski zlocinac, pre par meseci, hvaleci da je sam ubio revolverom oko 400 zarobljenih mladih srpskih nacioinalista! Da li je to istina?

Ја не знам и нисам чуо за тако нешто - знаш ли нешто подробније, како се звала та љига, на којој ТВ је било ??? 8-)

Pa ima onaj crnogorski narodni heroj mislim da je Simo Dubajic koga sam gledao na HRT gde su ga proglasili za djavole jer je rekao da e potamano oko 30 000 domobrana ,ustasa i ostalih Hrvata u Sloveniji a pre toga je malo i po Srbiji i Beogradu" operisao" pa je mozda taj mislim on voli da se eksponira u medijima a i nije ih bas mnogo ostalo zivih

sunflowerv:
Nisam ni sumnjala da ce se Eremita prvi javiti na ovoj temi. 8-)
Kakve su to gluposti. :shock:

А ти, сељанчуро, мене заобиђи.....ово ти је већ трећи увредљиви пост на мој рачун од јутрос без икаквог разлога ... лечи своје менталне проблеме на други начин...
ја свакако нисам разлог твог незадовољства и твојих промашаја.......

eremita:
А ти, сељанчуро, мене заобиђи.....ово ти је већ трећи увредљиви пост на мој рачун од јутрос без икаквог разлога ... лечи своје менталне проблеме на други начин...
ја свакако нисам разлог твог незадовољства и твојих промашаја.......

Rekla bih da je ipak drugi na tvoj racun, a koliko je uvredljiv to je diskutabilno ako se u obzir uzmu tvoji postovi. :|

Ako hoces da te zaobidjem, za pocetak ti mene pocni da zaobilazis u sirokom luku. 8-)

Uvrede su deo tvog vokabulara, mog ne. ;-)

svetolik trpkovic:
Pa ima onaj crnogorski narodni heroj mislim da je Simo Dubajic koga sam gledao na HRT gde su ga proglasili za djavole jer je rekao da e potamano oko 30 000 domobrana ,ustasa i ostalih Hrvata u Sloveniji a pre toga je malo i po Srbiji i Beogradu" operisao" pa je mozda taj mislim on voli da se eksponira u medijima a i nije ih bas mnogo ostalo zivih

Ne lupetaj trpkoviću...
Simo Dubajić je rodom iz Dalmacije. U Hrvatskoj je proglašen za "državnog neprijatelja br. 1" još 1991. godine.
Predvodio je XI dalmatinsku diviziju koja je u Kočevskom rogu streljala oko 30.000 domobrana, ustaša i ostalih Hrvata...
Nije Crnogorac niti se eksponira po medijima još od 1995. godine...
Ne zna se ni da li je još živ... jer ako jeste ima 83 godine (rođen u Kistanjama 1924. godine)...

DraGo70:
Ne lupetaj trpkoviću...
Simo Dubajić je rodom iz Dalmacije. U Hrvatskoj je proglašen za "državnog neprijatelja br. 1" još 1991. godine.
Predvodio je XI dalmatinsku diviziju koja je u Kočevskom rogu streljala oko 30.000 domobrana, ustaša i ostalih Hrvata...
Nije Crnogorac niti se eksponira po medijima još od 1995. godine...
Ne zna se ni da li je još živ... jer ako jeste ima 83 godine (rođen u Kistanjama 1924. godine)...
Znam kasnije sam video da je iz Dalmacije al sam ja pobrkao jer je u svojim intervjuima nesto spominjao Crnu Goru a i prezime mi se ucinilo crnogorskim ,sto se tice izjava njegovih bila su nedavno mozda je godina prosla dva intervjua sa njim jedan u NINu a drugi mislim u Blicu i oba sam citao uglavnom su bili slicni a kao sto rekoh video sam i na HRTu neku emisiju gde su ga spominjali.

Back