ЗЛОЧИН ЕКУМЕНИСТА: СПАЉИВАЊЕ ИКОНА - ЧУКОТКА 22.08.2008

Овакво дело:

• Заслужује најоштрију казну и освету Божију!

• Заслужује разумевање, јер епископ може да располаже храмовима и иконама како год пожели!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Владан ИПХ

Veoma poznat
Poruka
13.429
22.08.2008 епископ Марк, човек Кирила Гундајева послат је на Чукотку као замена прогнаном епископу Диомиду. Своје право лице - иконоборачко, убрзо је показао. Овај филм говори о томе.

+++

Како реагујете на ово најстрашније за Православце светогрђе и непоштовање светиње?

Зашто је патријарх РПЦ Кирил, на чело епархије Чукотске довео оваквог злочинца и богохулника?

Poslednja izmena:
Ако одгледате пажљиво клип, приметићете да монструми са почетка клипа свете иконе називају ђубретом, самоизобличавајући своје безакоње реченицом:

ДА У ТОМ ХРАМУ НЕМА БОГОСЛУЖЕЊА.

Заиста, узурпатори тог дивног храма могу овим само сатани служити, а не Богу.

Ако одгледате пажљиво клип, приметићете да монструми са почетка клипа свете иконе називају ђубретом, самоизобличавајући своје безакоње реченицом:

ДА У ТОМ ХРАМУ НЕМА БОГОСЛУЖЕЊА.

Заиста, узурпатори тог дивног храма могу овим само сатани служити, а не Богу.

Ови само настављају традицију совјетских комуњара који су у време Лењина и Стаљина то исто радили.

Ma UBIJAJU se da dodju do vlasti, ne da se svadjaju!

Tebi to nije smesno?

Ја овде не видим да се ико бори за власт.Претходни сергојански епископ је био,па је овај нови дошао.Теби спаљивање икона можда није важна ствар.Али ови из МП се као претварају да су православци и ради тога не би смели да спаљују иконе.

Ови само настављају традицију совјетских комуњара који су у време Лењина и Стаљина то исто радили.

Ти љути богоборни комунисти, не само да су иконе скрнавили, него и цркве рушили и свете мошти спаљивали.

Нека би нас Господ од тих зликоваца, папских узурпатора РПЦ, све сачувао и спасао.

Opet se popovi SVADJAJU ZA VLAST? :hahaha:

Камраде, овде се ради о спаљивању светиња од стране твојих сличномишљеника.

Смеј се смеј, знај да ће ти пресести тај богоборни смех у вечности.

Ти љути богоборни комунисти, не само да су иконе скрнавили, него и цркве рушили и свете мошти спаљивали.

Нека би нас Господ од тих зликоваца, папских узурпатора РПЦ, све сачувао и спасао.

А овде неко коментарише да су иконе спаљене због борбе за власт.
Да по плодовима се познају јеретици,ако тек тако спаљују иконе.

Свети Јосиф гази овакве антихристе који су дозволили рушење саборних храмова, цркава, убијање људи због вере у Христа, спаљивање светих моштију и икона...

ЛЕпо је што си ме подсетио, како ће иконоборци и зликовци проћи:

http://3.***************/_4ixr6jwEER4/TJMo2oaTYKI/AAAAAAAAAhE/imoNvA2RDRw/s640/Iosif-Petrogradskiy.jpg

Јесу ли у питању руски зилоти???

Не, него зловерни заменик епископа Димоида (руског Артемија), ''епископ'' Марк, са ''благословом'' Кирила се дао у спаљивање светих икона.

Оће да оголе зидове цркава ко у папским мрциништима и сатаномољама.

Не, него зловерни заменик епископа Димоида (руског Артемија), ''епископ'' Марк, са ''благословом'' Кирила се дао у спаљивање светих икона.

Нисам могао да укапирам шта је ПО СРЕДИ... али судећи по сликама-иконама оне су из касног аустроугарског периода начина сликања, тј. нису православне-византијске... осим једне или две на папиру... можда су они става да иконе морају бити на дрвету, византијске???

Истинско Православље тамо у Русији је у катакомбама.Тамо не би могао ни да се подигне храм РИПЦ.Вук длаку мења,а ћуд не.

Нисам могао да укапирам шта је ПО СРЕДИ... али судећи по сликама-иконама оне су из касног аустроугарског периода начина сликања, тј. нису православне-византијске... осим једне или две на папиру... можда су они става да иконе морају бити на дрвету, византијске???

Али ако се освете онда ни по чему нису не православне.Барем ове које смо вдели на снимку.Али била је једна како ти кажеш бизнатијска.И то је икона ''кардиотица'' тако да вероватно нсис помно пратио.

На знаш ни да се прекрстиш правилно, а камо ли да се помолиш најкраћом молитвом, а ''знаш'' ко је секта.

Мани се навијања и чопорисања на теми о којој везе немаш.

Ма није дечко крив.Сви живимо у земљи некадашњих жутих ,а некад црвених.Да није нета ми не би смо ни могли да пишемо људима о Истини и Његовој Цркви.
Он је вероватно чуо шта екуменистички попови причају.А за истину незна.

Poslednja izmena:

Прво су спаљиване православне иконе (од 1924. па до 2000), а сада и то мало византије са све ''ренесансним'' иконама спаљују. Погледај мало боље клип има ту доста православних икона.

Спаљивање се ничим не сме правдати, јер је по среди хула на светињу, против које се мора устати.

Ако не устанемо гласно против безакоња, хула ће постати општи грех, а то значи несрећу за све нас.

Бој се Бога и благосиљај свето Име Његово.

22.08.2008 епископ Марк, човек Кирила Гундајева послат је на Чукотку као замена прогнаном епископу Диомиду. Своје право лице - иконоборачко, убрзо је показао. Овај филм говори о томе.

+++

Како реагујете на ово најстрашније за Православце светогрђе и непоштовање светиње?

Зашто је патријарх РПЦ Кирил, на чело епархије Чукотске довео оваквог злочинца и богохулника?

Kakvi su ovo skotovi,Boze sacuvaj!

Али ако се освете онда ни по чему нису не православне.Барем ове које смо вдели на снимку.Али била је једна како ти кажеш бизнатијска.И то је икона ''кардиотица'' тако да вероватно нсис помно пратио.

Да, и то што кажеш - али ипак немамо довољно информација ЗАШТО је то учињено... међутим, без обзира на разлоге(уколико су у питању они за које ја мислим да јесу) - НИКАКО СЕ НИЈЕ СМЕЛО СПАЉИВАТИ НА ОВАЈ НАЧИН... то је тако ружно...

Да, и то што кажеш - али ипак немамо довољно информација ЗАШТО је то учињено... међутим, без обзира на разлоге(уколико су у питању они за које ја мислим да јесу) - НИКАКО СЕ НИЈЕ СМЕЛО СПАЉИВАТИ НА ОВАЈ НАЧИН... то је тако ружно...

Јел то кажеш, да треба спаљивати ''на неки други начин''?

Исправи ме ако те нисам разумео добро.

Posto ti kapiras ukazi mi gde si video uticaj politike u to sto se MP razracunava sa ovim otpadnicima i sektasima?

Јел си чуо за верску глабализацију - ЕКУМЕНИЗАМ, која тежи да све унификује по папском подобију голих зидова (ОНАКО ''КАТЕДРАЛСКИ'') по цркавама свих чланица Сатанског Савета Цркава?

Back