ZLO ZVANO APR!!!

Sima Nemac

Domaćin
Poruka
3.194
Morao sam da otvorim ovu temu, jer sam totalno odlepio danas, kada sam video da mi je odbijeno(3. put) rešenje za promenu podataka u APR-u! Prvi put, čovek sa šaltera mi je rekao jednu varijantu(za prikupljane papira), drugi put njegova koleginica, naravno drugu varijantu(ni jedna nije bila "dobra"-odbijeno), treći put samo datum dodati i .... naravno odbijeno!
Prave te ludim i samo pare da ti uzmu!:evil::evil::evil:

Morao sam da otvorim ovu temu, jer sam totalno odlepio danas, kada sam video da mi je odbijeno(3. put) rešenje za promenu podataka u APR-u! Prvi put, čovek sa šaltera mi je rekao jednu varijantu(za prikupljane papira), drugi put njegova koleginica, naravno drugu varijantu(ni jedna nije bila "dobra"-odbijeno), treći put samo datum dodati i .... naravno odbijeno!
Prave te ludim i samo pare da ti uzmu!:evil::evil::evil:

Čudi me, ja imam dobra iskustva ali uputstva ne tražim na šalteru. Na sajtu APR postoje uputstva. kad ih pratim pažljivo, eventualno jedan zaključak kod komplikovanijih stvari, ostalo mi sve iz prve polazi za rukom.

Iz ličnog iskustva mogu reči da je Sima u pravu. Imam identičnu situaciju, mada sam koristila uputstva sa sajta. Kao prilog potrebne dokumentacije donela sam original i kopiju, pri čemu je službenica na šalteru sama uzela ono što joj je potrebno - kopija dikumenta. Nakon izvesnog vremena stiglo je rešenje da se zahtev za promenu podataka odbija,usled nepotpune dokumentacije ( potreban je original, a ne kopija )

Back