збуњен
Aktivan član
- Poruka
- 1.061
Idete tako putem i kad odjednom vas kidnapuju losi vanzemaljci. Smene vam pol i ostave vas tako na nekoj ulici. Sta cete dalje ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uraditi ono sto mi savjetuje Seka AleksicIdete tako putem i kad odjednom vas kidnapuju losi vanzemaljci. Smene vam pol i ostave vas tako na nekoj ulici. Sta cete dalje ?
Uraditi ono sto mi savjetuje Seka Aleksic
Ne smij se na prazno nego daj poJencice
Idete tako putem i kad odjednom vas kidnapuju losi vanzemaljci. Smene vam pol i ostave vas tako na nekoj ulici. Sta cete dalje ?
e jesi šašava načistoNe smij se na prazno nego daj poJencice
zovem novine, kazem da mi je isus uslisio molitve da promjenim polIdete tako putem i kad odjednom vas kidnapuju losi vanzemaljci. Smene vam pol i ostave vas tako na nekoj ulici. Sta cete dalje ?
paaaa
placem prvo,padam u depresiju i tako to
dizem tuzbu protiv vanzemaljaca
ako je promena pola ireversible onda sta cu-okrenem se onom sto mogu da iskoristim-karijeru
onda bih mogla da imam i troje dece
svecano izjavim da ja ne peglam,ne usisavam i ne perem sudove,a ona kako oce
na cemu ste VI?
e to
iz momenta bi se oženila =D
u ovoj recenici je sustina svegae to
iz momenta bi se oženila =D