Zlatni Retriver

Displazija je nasljedna bolest kod koje pomaže samo operacija. Nažalost to je stanje koje se ne popravlja već vremenom ide samo na gore. I operacija je dosta rizična jer tijelo zna odbaciti umjetni kuk, stvarati probleme kod promjena vremena.... :(

Ja sam uspjela dobiti sliku glave drage nam Lu. Cura uživa u snijegu, naganja se s našim tatom, sekom i još 10 pripadnika naše familije :mrgreen:

19361_322794354480_618874480_3290775_1702625_n.jpg

tacaw, Lexi je presladak! Podsjeća me na Tollera u ovom periodu rasta! :heart:

Lu je preslatka....jako me podseća na moju Betu kad je bila mlada... u stvari kad sam videla sliku, na trenutak sam se presekla... kao da Betu vidim... Nažalost , Betinih slika iz mladosti imam samo kao fotografije, pa ne mogu da ih postavim ovde da i ti vidiš...

Lu je preslatka....jako me podseća na moju Betu kad je bila mlada... u stvari kad sam videla sliku, na trenutak sam se presekla... kao da Betu vidim... Nažalost , Betinih slika iz mladosti imam samo kao fotografije, pa ne mogu da ih postavim ovde da i ti vidiš...

Hvala Golden Leo, i Lu je preslatka stvarno, te okice u prvom planu( na njih sam kod goldena inace najslabija) ma sva je ko medic! :heart: A koliko je stara?

Poslednja izmena:
puno vam hvala :cmok2:
Lu mi je jedan od najdražih pasa, tako je draga, medena, bumbasta, tako mi je drago što će imati Pavine štence!! Lu će još malo pa 5 godina i ovo će joj biti prvo leglo, nadamo se da će uspjeti.....

puno vam hvala :cmok2:
Lu mi je jedan od najdražih pasa, tako je draga, medena, bumbasta, tako mi je drago što će imati Pavine štence!! Lu će još malo pa 5 godina i ovo će joj biti prvo leglo, nadamo se da će uspjeti.....

Joj, blago tebi, naravno da ce uspeti, :klap: sta bih ja dala da imam puno malih goldena pored sebe...:) Nadamo se da cemo dobiti malo njihovih slicica kada budu dosli na svet, da makar delic jedan uzivamo u njima! :heart:

Naravno da će biti i slika i videa!! Nažalost Lu nije moja, ali sam zato pozvana da kad štenci dođu na svijet provedem vremena koliko želim u uzgajivačnici i da učim o leglu i kako gledati štence :D Jedva čekam!!! Inače Lu dolazi iz iste uzgajivačnice kao i moj Pavo.

jedno pitanje. kuca je sada napolju, spava u kucici. ali nece da vrsi nuzdu nigde pored kucice, samo u basti hoce. a desava se da niko nije kod kuce od 8 do 4-5 i on trpi sve vreme. zanima me da li ce se postepeno navici pored kucice da zavrsi posao ili ga moram uvek pustati u bastu. h

jedno pitanje. kuca je sada napolju, spava u kucici. ali nece da vrsi nuzdu nigde pored kucice, samo u basti hoce. a desava se da niko nije kod kuce od 8 do 4-5 i on trpi sve vreme. zanima me da li ce se postepeno navici pored kucice da zavrsi posao ili ga moram uvek pustati u bastu. h

Pas ne voli da obavlja nuždu pored svoje kućice, ali ako mu bude jako prigustilo , obaviće tamo....

Back