"Zlatni krevet" lige: Spavaću sa igračima iz svakog tima, već sam ubola het-trik

Sensei

Master
Moderator
Poruka
81.935
Izvjesna Elza Tora, model iz Velike Britanije, zatalasala je tamošnju javnoist zbog izjave da će spavati sa igračem iz svake ekipe Premijer lige i tvrdi da je već ostavrila "het-trik".

Elza je taj svoj izazov nazvala "zlatni krevet", aludirajući na nagrade koje već postoje u fudbalu.

"Čuli ste za zlatnu kopačku i zlatnu rukavicu, ali ja idem za novim rekordom. Zlatni krevet. Spavaću sa igračem svake premijerligaške ekipe. Tri su već arhivirana, još 17 je ostalo", poručila je ova plavuša, prenosi Telegraf.

1730744844274.png

ideja za temu je stigla od @spavach. Svi smo mu zahvalni :)

Изгледа су сви почели копирати Јевреје; "нека причају о теби, па макар и у негативном контексту." Ко би и по чему чуо за поменуту "паметњаковићку" да није изјавила тако нешто. Ранг Мими Оро, Маца Дискреција...

Izvjesna Elza Tora, model iz Velike Britanije, zatalasala je tamošnju javnoist zbog izjave da će spavati sa igračem iz svake ekipe Premijer lige i tvrdi da je već ostavrila "het-trik".

Elza je taj svoj izazov nazvala "zlatni krevet", aludirajući na nagrade koje već postoje u fudbalu.

"Čuli ste za zlatnu kopačku i zlatnu rukavicu, ali ja idem za novim rekordom. Zlatni krevet. Spavaću sa igračem svake premijerligaške ekipe. Tri su već arhivirana, još 17 je ostalo", poručila je ova plavuša, prenosi Telegraf.

Pogledajte prilog 1637003
ideja za temu je stigla od @spavach. Svi smo mu zahvalni :)
Jel se tu racunaju povredjeni, sa suspenzijom?

Back