Златни грб града Бањалука Јелени Триван

комшија

Stara legenda
Poruka
91.994

1712959110264.png

Zlatni grb grada Banjaluka Jeleni Trivan


Prestižno priznanje za nesebičnu podršku i posvećenost promociji Banjaluke i Republike Srpske


1712959472823.png


12.04.2024

Skupština grada Banjaluka odlučila je da, povodom Dana grada – 22. aprila, generalnoj direktorki kompanije m:tel Jeleni Trivan dodijeli prestižno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka, za izuzetan doprinos u razvoju grada, njegovanju odnosa s drugim gradovima i vrhunske rezultate u privredi.

Ova značajna nagrada dokaz je koliko je Trivan, otkako je na čelu kompanije m:tel, učinila za Banjaluku, Republiku Srpsku ali i cijelu BiH, kako kroz uspješno poslovanje najveće kompanije, tako i kroz društveno odgovorni rad, sponzorstva i donacije u svim oblastima - od sporta, kulture, obrazovanja, zdravstva, do privrede i podrške razvoju sigurne i moderne tehnološke zajednice.

Govoreći o Banjaluci, Trivan je ranije istakla da je malo vremena bilo potrebno od dolaska na mjesto direktorka m:tel-a da se poveže sa Banjalukom i njenim građanima. Kroz godine neumornog rada i predanosti, Jelena Trivan je postala simbol posvećenosti i inspiracija za mnoge, te istinski primjer kako jedan pojedinac može ostaviti trajan i pozitivan uticaj na svoje okruženje.

“Stalno me pitaju prijatelji kada ću menjati posao, misleći valjda da je svaki posao van Beograda kazna. Ja sam Banjaluku birala, nije mi se desila. Birala sam je kao žena sa Kosova koja veruje da razume Republiku Srpsku i da mogu, sem posla koji obavljam, da uradim mnogo i za obične ljude”, govorila je ranije Trivan.

Priznanje Zlatni grb grada Banjaluka generalnoj direktorki kompanije m:tel Jeleni Trivan biće uručeno na ovogodišnjoj svečanosti obilježavanja Dana grada.

link
 
Poslednja izmena od moderatora:
Kupio ga Dodik i sad saradjuju. To je donekle pokazatelj i šta bi možda Vučić uradio sa opozicionim gradonačelnikom. :lol:
Неупоредиво. Код Босанаца градоначелник се бира директно и има много већа овлашћења, а одборничка већина не може да га смени без референдума грађана.
 
Неупоредиво. Код Босанаца градоначелник се бира директно и има много већа овлашћења, а одборничка већина не може да га смени без референдума грађана.
Pa da, Vučić bi u tom slučaju kupio gradonačelnika i još par odbornika. Zaista teško. :mrgreen:
 

Back
Top