Quantcast
Wirbel Bet

U nebo gledam, svuda me prati, a zvijezda sjajna je bila ta za kojom je trebalo ići u veliki zapadni grad, pronaći ono što je odavno izgubljeno. Zavjere nema, kreacija takva je, a najjača u njoj istina je.

Polako mislim, hodam i govorim, jer prizvuk riječi život daje i ubija. Kad, željezni pauk lovi me tamo gdje treba da goni me, je li radi Reda Višeg, ili love radi, ne znam. Po džepu me udari, i to je bio novi šok za skok u sljedeću oktavu istine:

Pogledajte prilog 219796

Tamo iza, radi reda višeg, i radi hijerarhije drugi pauk me lovi, pipcima zlatnim, u gustom tkivu sam materije:

Pogledajte prilog 219797

Ma nije ta tehnologija koja je loša sama po sebi, i nema ništa loše u njoj ako se koristi na pravi način. Stisak popustiće.

Tražim osnovne Zakone koji vrijede za sve domene ljudskosti, tražim jedan programski jezik, i portale. Teško je, a oni što imaju poteškoća sa življenjem u svojim tijelima treba ih podjsetiti zašto su tu. Pauk je žena što plete mrežu, lijeva strana drveta, silazak, a duhovna energija je oko njenih ruku. Žena u crnom, pauk je sa 8 nogu. Žena pauk (Spider Woman) kreira od izvora, gura od sebe i vraća sebi. Sve. Njojzi nećeš uteći. Kreacija živi kroz stvaranje. Kreira od Centralnog Sunca, a njena mreža je matrica. Ona plete kreativnost, ispod nje je neobično raznovrsna plodnost, voće, cvijeće, sokovi. Daje život idejama novim, stvarnostima, osjećajna je, ali prema sebi. Znak vječnosti prekriva njene oči koje su zatvorene. Uvijek radi, ne treba je ometati. Sveštenica, lovkinja što nije od ovog svijeta, puna mira i čista je. Samodovoljna je, nosi svoje resurse, i može ići kuda god želi. Uvijek ima dovoljno.

Svijet se mijenja, i već druge knjige se prodaju, ipak, i ovdje ćeš naći nešto što vid mijenja. Mnogo sam puta mijenjao zanat i ime zaboravio, mnogo sam puta u gužvi svijeta usamljen bio, tražio sam Zlatni Grad u kojem je tajna nad tajnama. Bez imena svijet je jasniji i čistiji mnogo, jer pod istim mogu biti ljubav i mržnja, život i smrt, radost, tuga, i drugo sve. Svijet u kojem sam budno se čuva jer, dakako, potreban je, i u njemu ništa nema da iznad istine je. Privid je drugi. Sad, dok hodam gradom maštam konačno o slobodi, da spasim se od sebe i od upliva tuđih. Nema galame, jer kvasac se stavlja u tijesto na dno, u tišini da radi u masi koja će uskoro dobar postati hljeb. Zanimljiv je grad, a nemam mnogo vremena za avanturu, čeka me Put. Ni ne slutih koliko je život velik, da mnoga su vrata i prozori, i zašto baš na ova vrata sam ušao sad da vozim stazom vremena ...
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.