ZLATNI ESCAJG I ZLATNA JAJA Zavirite u vilu Jovane Jeremić u kojoj vodi Jutarnji program: Sa Draganom sve skockala, a za goste ima i POSEBAN POKLON

tab503

Tabana po forumu
Administrator
Poruka
115.887
Voditeljka Jovana Jeremić danas Jutarnji program vodi iz luksuzne vile u Grockoj, koju njen dečko biznismen, gradi samo za nju.

Jovana se potrudila da sve bude besprekorno, od dekoracije, muzike, atmosfere, hrane...


rBzk9kpTURBXy83NTA1OWM1ZmVmOWQzNGM4MzYyMTZhOWNiOTZhNzQwZC5wbmeRkwLNAf4A3gABoTAF


Voditeljka je zajedno sa Draganom Stankovićem i njegovim sinovima dočekivala goste, a na Instagramu je podelila i dekoraciju koja je bila na zavidnom nivou.


AGDk9kpTURBXy9kNDZkNGM3MjI3YzE0ZmFhNTNiZDNmY2QwZGUwZWMwMS5wbmeRkwLNAf4A3gABoTAF


Zlatni escajg, zlatna uskršnja jaja su bili samo deo dekoracije, a na svakom tanjiru nalazila se pločica sa natpisom "Hristos Vaskrse" koja će pripasti svakom gostu koji se našao u Jutarnjem.

E6Nk9kpTURBXy80M2ZmNDQzN2NhNjUwZmM5MjgwMmE1MTE4Y2NlOWU5NC5wbmeRkwLNAf4A3gABoTAF


U dvorištu vile, pored bazena, takođe su stolovi sprmni za Uskršnji doručak, a stolovi su bili puni cveća i veselih boja.

Draganovi sinovi dočekuju goste

Inače, voditeljka je za ovu priliku obukla kratku crvenu haljinu, a na samom početku Jutarnjeg ona je pozdravila Draganove sinove Miloša i Mihaila.

Biće nam zadovoljstvo da dočekujemo goste - rekli su oni.

Ovo je moja snaga i moj najveći kapital koji imam - rekao je Dragan, koji je sinovima čestitao Usrks.

Nakon toga, pristigli su prvi gosti, a među njima je bio i folker Era Ojdanić koji se izljubio sa Jovanom i Draganom i čestitao im praznik.


Ovako su tekle pripreme u vili

Jovana se tokom jučerašnjeg dana oglasila i otkrila šta su sve doneli u vilu.

- Preko 28 tona belog kamena je stavljeno ovde, zajedno sa ovim crvenim kamenjem i biljama, da sve bude kako treba uređeno - rekla je Jovana i dodala:

"Tu je i ljuljaška, pokažite i zeleni tepih, dekoracija još se sprema, radimo na tome. Tu će biti i deo za žurku, dok je gore sto gde će se održati svečani doručak, vaskršnji", rekla je Jovana u svom obraćanju - rekla je ona.

https://www.blic.rs/zabava/zavirite...tarnji-program-zlatni-escajg-i-zlatna/qnj8y0l
 

Back
Top