Da li je iko kupovao male zlatne poluge i dukate u Beogradu i gde? Neka preporuka?
https://www.zlatnapoluga.rs/prodaja-dukata-franc-jozef-jednostruki.htmlDa li je iko kupovao male zlatne poluge i dukate u Beogradu i gde? Neka preporuka?
Treba mi za poklon jedan dukat a i jedna plocica. Kasnije bih mozda izeo i za sebe nesto zlata... ali me najvise interesuje da nisu neke kopije i da bude sigurno.Треба ти за нешто или си чуо да причају људи како треба куповати злато као средство штедње?
Treba mi za poklon jedan dukat a i jedna plocica. Kasnije bih mozda izeo i za sebe nesto zlata... ali me najvise interesuje da nisu neke kopije i da bude sigurno.
Zlatne poluge i dukate,mozes da nabavis u Narodnoj Banci.Kada odes,samo stavi masku na lice zbog korone i neku jaku kesu......Da li je iko kupovao male zlatne poluge i dukate u Beogradu i gde? Neka preporuka?
Nema ih uopšte.Zlato kao sredstvo stednje vise nije in i polako gubi bitku sa Bitcoinom digitalnim zlatom 2.0 koji ima mnogo bolje karalteristike kao store of vuale nego zlato 1.0
Имаш на купујемпродајемTreba mi za poklon jedan dukat a i jedna plocica. Kasnije bih mozda izeo i za sebe nesto zlata... ali me najvise interesuje da nisu neke kopije i da bude sigurno.
Od avgusta do sadaNema ih uopšte.
Ako kažemo da je zlato pogodno za ocenu 10 da se instalira kao komponenta u zvučniku, onda je bitkoin podesan za ocenu 0.
Vidim ne umeš da speluješ reč value, to je vrlo indikativno s kakvim mozgom imamo posllah.
Prelepo receno...Od avgusta do sada
Zlato - 15%
BTC + 500%
Svetska inflacija (procena) 30-35%
zlato nije više store of value.
OP: Imaš da kupiš zlato na više mesta u BG, ta stvar je regulisana, nema potrebe za nekom preporukom, samo izguglaj.
Ali razmisli zašto to kupuješ, čak i ako je poklon, ako ga daješ inteligentnim ljudima, vrv ih uvrediš (ovaj mi daje nešto što je nekad bio novac... isto je mogao da mi da morske školjke).
Sa druge strane, ako ideš kod kompletnih selja kao npr. gore pomenuta zla baba, oduševićeš ih. Mada isti efekat možeš da postigneš ako im kupiš par kanti zlatne boje da ofarbaju radijatore ili tako neku kičericu.
Tvoj izbor.
lepo ga ti rece...pozvacu par firmi i svidja mi se sto detaljno opisuju sta i kako...a ostalo si u pravu...lepo receno...hvala...Od avgusta do sada
Zlato - 15%
BTC + 500%
Svetska inflacija (procena) 30-35%
zlato nije više store of value.
OP: Imaš da kupiš zlato na više mesta u BG, ta stvar je regulisana, nema potrebe za nekom preporukom, samo izguglaj.
Ali razmisli zašto to kupuješ, čak i ako je poklon, ako ga daješ inteligentnim ljudima, vrv ih uvrediš (ovaj mi daje nešto što je nekad bio novac... isto je mogao da mi da morske školjke).
Sa druge strane, ako ideš kod kompletnih selja kao npr. gore pomenuta zla baba, oduševićeš ih. Mada isti efekat možeš da postigneš ako im kupiš par kanti zlatne boje da ofarbaju radijatore ili tako neku kičericu.
Tvoj izbor.
Prelepo receno...
lepo ga ti rece...pozvacu par firmi i svidja mi se sto detaljno opisuju sta i kako...a ostalo si u pravu...lepo receno...hvala...
Investiciono zlato. Kuje se i danas, i ne podleze PDV-u, pa nemas 20% gubitka u startuТај сајт ми не улива поверењеОд његовог рођења до пропасти АУ монархије је прошло мање од једног века.
"Austro-Ugarska Monarhija kroz nekoliko je vekova kovala je zlatni dukat Franc Jozef kako bi omogucila robnu razmenu monarhijskog carstva sa svetom."