Ja zaista smatram da je Ronaldinjo najbolji fudbaler danasnjice i ukoliko nastavi ovom igrom jos nekoliko godina on ce da bude rame uz rame sa Peleom i Maradonom, ali ovo je sigurno montaza.
Ja nisam neki poznavalac fizike ali na osnovu onog sto znam i na osnovu mog skromnog iskustva fudbalskih vestina, mislim da je to nemoguce izvoditi, jer bi ste pogodili precku jednom trajektorijom i da bi se lopta vratila na vase grudi (dva tri kvadratna metara u mesto sa kojeg ste pogodili precku) ona (to jesta lopta) mora "koristiti" jednu drugu trajektoriju, i usput da pocetni udarac bude dovoljno jak kako bi lopta kada udari na precci mogla da se vrati igracu na grudi, jer kada jedno telo udari na neko drugo telo on gubi na brzini. Jednom recju "Mission Impossible". Mozda po ovom pitanju bi nam mogli pomoci neki fudbalski virtuoza, neki "strucnjak" fizike ili kamerman. I jos jednu stvar: ja nisam odgledao snimak, samo sam video slike sa "Blica" i na osnovu tih slika i reci jednog mog prijatelja, inace bivseg profesnionalnog fudbalera, stice se utisak da je to dobra montaza.