opanak
Domaćin
- Poruka
- 3.447
Pretpostavimo i usvojimo da postoji zlatna ribica. Imas srece i uhvatis je, a ona pripada SRS-i, i ispunjava tri zelje. KOJE BI TO BILE...............
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Elvin:al' si neskroman...
ja imam samo jednu želju,da isidora bjelica postane ministar kulture,a da joj savetnici budu z.brunclik i vendi.
skromno,a realno...živeli!
commodore:potpitanje...
da, hipoteticki, naravno, postoji zlatna ribica, i da ista, pripada LDP... kakve bi zelje bile?
commodore:Pvuva zevua
Da gvanica bude oko kavvobaga.
Ivi u najmanjvu vuku oko Kvine...
- Vibica bi pvomeniua ime Shidu u Kavvobag a Pvokupvvu u Kvina
Dvuga zevua
Da u Svbiui zive samo Svbi
Ostavi da emigvivauu daveko... sto daulje
- Vibica bi napvaviva Svbiju na Mavsu i posvava samo cvanove Svpske Vadikavne Stvanke da u kovoniji ziuve...
Tveca zevua
Da pvopadne evvopska unija i da umve papa bovnom smvcu. Tom pvivikom da umvu i svi stvani pvacenici i domaci izdaujnici
- Vibica bi napvaviva TV dneuvink u kome bi Zamenik Pvedsednika Svpske Vadikavne Stvanke pvochitao takvu vest.
OPCIONO
Cetvvta zevua
Da se Vadikavi spouve sa svouvim Pvedsednikom Voujisvavom...
- Zvatna Vibica bi ih sve optuziva za vatne zvochine i posvava u Hag...
Legenda
V, V, V i V se citaju kao V
Strela:S obzirom ko sve nije bio ministar (ne samo kulture), ovo ti uopšte nije loša ideja, da se
razumemo, ja govorim samo o ministrima, ne i o savetnicima. Evo na primer Kojadin je
sjajan primerak ministra kulture, još kad bi za pomoćnike izabrao Šabana Šaulića i Kebu,
gde bi mu bio kraj....
opanak:Pretpostavimo i usvojimo da postoji zlatna ribica. Imas srece i uhvatis je, a ona pripada SRS-i, i ispunjava tri zelje. KOJE BI TO BILE...............
migud:da srpski postane lingua franca, a to je de fakto: diplomatija u nasim rukama, citav spektar svetskih organizacija u nasim rukama, "holivud" u nasim rukama... ma, svet u nasim rukama!
JABUCHILO:a onda se probudimo, a u rukama...
Ako mislis na ove ispod svoje zastave, APSOLUTNObilly_THE_kid:Zlatna ribica , vlasnistvo Vadikala ????...hahahhahaaha
Pa oni bi joj skinuli zlatnu krljust, pre nego bi uspela ikome da ispuni zelje.....
opanak:Ako mislis na ove ispod svoje zastave, APSOLUTNO