ZLATNA MILIJARDA

AceMakedonski

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.215
Haha Night Hawk ti ces da mi kazes ko su Cionisti,to su tvoje gazde a ne moje,cuo si za pokojnog Jevrejina Teodora Hercla e on je znavicni rodonacelnik Cionizma, totalno zavladanje sveta od strane Cionista-Jevreja i uspostavljanje njihovog bolesnog Novog Svetskog Poretka sa jednom valutom,drzavom,vladom, sa 80 posto stanovnistva planete Zemlje manje,sa bolesnom diktaturom bluda,ne morala,foliranja, interesa,Sponzorusa,LGBT i Zeldija -Mongola,gde nema mesta za nas Belce-Hriscane-Evropljane,ti ces da me ucis izmanipulisani.Za razliku od tebe Night Hawk ja znam ISTINU koju ti izgleda nikada neces shvatiti a ti ili si izmanipulisani Levicar ili Cionista.Tebi Night Hawk su Nemci odnosno Germanski Belci krivi i izgleda da ih ne gotivis zato sto su Nemci do sada jedini narod u istoriji covecanstva koji je zvanicno i sveopste ustao protiv medjunarodnog Cionizma-Judeizma-Talmudizma-Boljsevizma-Kapitalizma,druga je prica sto Nemci ili mi Belci-Hriscani-Evropljani nismo iskoristili veliku priliku 1939 koja nam se pruzila i to je druga tema,Bog je na nasoj strani,BOZJA ISTINIA,PRAVDA I LJUBAV ce pobediti zapamti to.HRIST-EUROPE FOREVER 33,88
 
Poslednja izmena:

gost 129086

Buduća legenda
Poruka
27.221
Ma kakva zlatna milijarda, oni to neće dozvoliti zato što je nemoguće sahranjivanje ovoliki broj preminule ljude a tek koliko im treba parcela zemlje! I da bi mogli neka uništavaju ionako bi zaraza bolesti širila na sve strane kao munja.
 

MPMcB

Domaćin
Poruka
3.594
Ma kakva zlatna milijarda, oni to neće dozvoliti zato što je nemoguće sahranjivanje ovoliki broj preminule ljude a tek koliko im treba parcela zemlje! I da bi mogli neka uništavaju ionako bi zaraza bolesti širila na sve strane kao munja.
Ovo je jedno zanimljivo gledište.
Mada, mislim da masovno sahranjivanje ne bi predstavljalo problem koji bi tu nešto mogao da smeta.
U toku dosadašnje istorije, brojni su primeri rešavanja ovog tehničkog problema.
Recimo u Njegoševom Gorskom Vijencu, nakon istrage poturica, što se u realnosti verovatno desilo kao neka Srebrenica, vladika Danilo tuguje nad činjenicom da u jedan grob bacaju trojicu, tri puta manje kopanja, dosta tipično rešenje za crnogorski odnos prema kopanju. Tuguje, njegovo preosveštenstvo iz razloga iz kojih se i sam Njegoš odlučio da napiše ovo delo, ali nikome u tom delu, nigde ne pada na pamet da zbog tog problema obustavi celu akciju.
Setimo se samo kako su taj problem rešavali u naci konc logorima tokom WW2.
Tehnički problem danas nije problem, zato jer za razliku od ostalih može da se reši.
 

MPMcB

Domaćin
Poruka
3.594
To je tacno MPMcB za nas ponosite ljude,iako si Levicar i pro komunisticki orijentisan i mozda kazem mozda pro- cinosticki i moj neistomisljenik.
Ovo je zanimljivo.
Levičar, skoro komunista moraću o tome da razmislim. Da je tako, jedan od mojih deda ako ne i obojica, ustali bi iz grobova i utepali me iz mesta na ko zna koji način.
Jednom davno sam ozbiljno razmišljao da, sledeći očevu porodičnu tradiciju postanem advokat. Tada je poznavanje marksizma i potonje komunistiška teorije bilo veoma važno, pa sam se ozbiljno bacio na izučavanje iste. Tako sam stekao solidno znanje i razumeo dobro šta su ti teoretičari smislili, a I danas rado razmišljam nad njihovim namerama i zabludama. Teoriju sam upoznao iz tih priprema, a praksom smo bili tada okruženi toliko očigledno, kao ničim drugim. Bilo je to krajem sedamdeseti, bio sam tada u gimnaziji. Radne akcije, revolucija, samoupravljanje, gde god hoćeš i koliko god hoćeš, lupetalo se više nego što se jelo, a jelo se mnogo bolje nego danas, barem u Srbiji, koliko vidim. Bez obzira na toliki uticaj, ideologija komunizma i uopšte bilo kakve socijale bila mi je i ostala potpuno strana. Porodični imetak i sa očeve i sa majčine strane, od koga su nas olobodili, naravno ne pamtim, ali mi se to uvek činilo nepravednim. Nismo zbog toga mrzeli komuniste kao mnogi poput nas, jer bi nas to ubilo, jednostavno smo im oprostili tj moji su im oprostili, ja nisam imao šta, ali mi je uvek bilo malo odvratno u društvu bahatih društvenopolitičkih radnika koji mešaju ćirilicu i latinicu i to još drže za nešto kao kul. Baš zato što sam dobro poznavao teoriju i praksu komunizma i levičarstva uopšte nisam mogao da im se pridružim. Uvideo sam relativno brzo, da sve to ima da se raspadne prvom krizom kao da ga nikad nije ni bilo. No, pogrešio sam. Nije se raspalo pri prvoj nego pri drugoj krizi, al dobro, blo je to dosta da se okanem očeve tradicije i priklonim majčinoj. Studirao sam elektrotehniku da bih postao inženjer. To me je nekako dovelo bliže jevrejima i ponekom cionisti. Vama protivnicima cionizma treba da bude jasnije, da postoji značajna razlika između cionizma i svega ostalog što spada u jevrejsko nasleđe. Nije svaki jevrejin cionista, hvala svim bogovima i boginji.
Prvi cionista koga sam lično upoznao, bila je majka moje tadašnje devojke. Svaki moj dolazak na ručak kod njih, a to jedno vreme bilo veoma često, počinjao je njenim pitanjem, jesam li odlučio kada ću da počnem da učim hebrejski. A, prvi jevrejski anticionista koga sam lično upoznao bio je njen muž, otac moje tadašnje devojke, tako to obično biva u brakovima danas, a jevreji nisu nipošto toga pošteđeni. To u Tori ni ne piše, mada piše svašta drugo. Ona je bila jedan od aktivnih cionista i iako nisam hteo da polemišem sa njom, imali smo par razgovora u kojima je učestvovao i jedan njihov prijatelj, rabin i koji mi je posle u četiri oka savetovao da je bolje da ekiviram vruće teme sa gospođom i da bi mom temperamentu više odgovaralo, da dok sam još tu, među njima, okrenem fokus ka filozofiji i kabali, što sam jako rado prihvatio, iako sam za to bio još jako zelen. Rabin je svakako bio u pravu i u pogledu mojih interesovanja i u pogledu privremenosti mog bavljenja svetovnim jevrejskim međuodnosima. Jedino mi je žao što što tad nisam naučio hebrejski, tada sam imao vremena, a bilo je i besplatno. Ostalo mi je otad par dubokih i iskrenih poznanstava koja negujem i danas, a samo jedan ćovek od njih je ono što bi ti nazvao ubeđeni cionista i iako rado diskutujem sa njim, ne gajim baš preterane simpatije ni prema njemu ni prema toj njegovoj priči. Nekako mi je jako sklon tim radikalnim etiketama slično kao i tvoji saborci. Kako ja iznesem neki argument, tog sekunda sam antisemita, a to ide ponekad i do naci šoviniste najgore, skrivene vrste.
Sad simpatizer ili ne koga briga na kraju, meni je tad bilo lepo. Nikad nisam imao bolje društvo za bilijar a bogami i snuker.
Ja sam realan ili sto bi Spanci rekli 100 % REAL.
To je utopija, toga nema na ovom svetu, iako španci kažu, ne zato što mislim da si ti nedosledan svojim opredelenjima nego zato što ništa na ovom svetu nije 100% često ni blizu. Zakon prirode, važi za sve hteli mi to ili ne. 0% toga već ima, recimo stanje na mom računu u vreme studiranja negde u drugoj polovini meseca i tako to. Ipak dobar deo stvari varira tu negde između ta dva.
Ne trudimo se da se menjamo zato sto ne da ne zelimo jer jednostavno ne mozemo, jer smo mi ljudska bica i vec sklopljene licnosti,takvi smo kakvi smo, isli bi protiv sebe i ljudskosti ako bi se menjali kompletno ili za 90 posto.Da korigujemo neke stvari u nasim stavovima,principima i vidjenjima sveta da ali da se kompletno menjamo i postanemo nesto sto nismo je protiv nas samih,prirode i ljudskosti a to ne zelim.
Tja utopija, ali pre svega niko normalan ni ne traži da se neko menja iz svojih korena iz svoje suštine. Mislio sam na nešto nalik običnom rastu, sazrevanju. Lagano ali efikasno, i u određenom smeru , ka nekom cilju, tako to ide. Netačno je da se ne može menjati ni za dlaku. Sve se menja, opet jedan zakon prirode, nemoj samo da misliš da ne važi u gradovima isto kao i u šumama, važi i na grobljima, a lako je moguće i još malo dalje. Tako da ako neko ili nešto ne želi da se menja, pre ili kasnije iskusi posledice pa onad ima nad čim da se zamisli ako ništa drugo. Preterivanje u nekom menjanju, je u najboljem slučaju obično foliranje, a u najgorem zna da udari na zdravlje i tu se izgleda slažemo.
MPMcB i si cuo za evropsko nasledje,ja se tim vodim mojim evropskim nasledjem a ISUS HRIST je deo naseg evropskog nasledja i pokretac nase civilizacije,rase,vere i kulture.
Ćuj, da li sam čuo?
Kako kaže Mujo u onom vicu, kad se vratio iz Pariza pa ga pitaju je li video Mona Lizu?
Isus ili kako ti više voliš, a i veruješ, čini mi se, ISUS HRIST jeste deo evropskog nasleđa, kulturnog, verskog, religijskog, ne sporim. Sad, da li je pokretač, nisam baš siguran, jer civilizacije je bilo i pre njega i to ne baš zanemarljive. Te tradicje leže još dublje u temeljima stare Evrope. Potrebno je samo malo dublje zaroniti. Evropa je dosta dubok bunar.
Bilo bi neozbiljno, možda uvredljivo, ako bih sad bacio foru da je i on bio jevrejin, još Inkvizicija je jako dobro znala za to, a ja dobro znam šta tvoji saborci odgovaraju na tu bezveznu primedbu. Inače veoma rado diskutujem na temu Isus Hrist, ali sa ljudima za koje sam siguran da ona ne vređa njihova verska osećanja ili nešto tome nalik.
Ti kazes Cionisti cine dobre stvari za sebe naravno kada misle da su iznad covecanstva,Hrista i svega na ovoj nasoj planeti i nema nista sustinskog dobrog u njihovim planovima.Dobro za njih da ali za covecanstvo sve najgore.
Ne bih toliko žurio sa sa osudom.
Čine dobre stvari za sebe, stoji, i nimalo im ne služi na čast. Naprotiv, trebalo je da vidiš kako to ponekad izgleda odvratno, gnusno, podlo, ej za svaku moralnu osudu, pogotovo ako je po tvojim leđima. Takvo jedno iskustvo, ako o njemu čovek posle razmisli hladne glave, ne može da opravda holokaust niti ništa njemu nalik, ali može jako dobro da razjasni čoveku zašto je do takvih stvari dolazilo i dolazi uvek iznova. Ipak, nema tu neke osude, to je skoro isto kao i onaj tvoj stav iz prethodnog posta. Viđeno u suprotnom taboru, to izaziva osudu i mržnju, i bio neko emotivac manje ili više, ako na to reaguje samo emotivno, ne može da se otme matici koja ga nosi. Bilo koji dovitljivac tada samo treba da stane na gajbu i pozove u sveti rat, teško žabu u vodu naterati. Ali i to je obična prirodna pojava, a dešava se u društvu i isto kao i u džungli, onda kada društvo počne da potpada pod zakone džungle, a sve ostale odbacuje. Budući da su ti zakoni u temelju svakog društva čoveka, a sve ostalo je samo nadgradnja, oni uvek stoje gde su, ma koliko da se nad njima gradi ili ruši. E, sad je prilika da ti skrenem pažnju na nešto što mošda ne znaš. Na tu vrstu gradnje, bilo da se radi o izgradnji društva, bilo samog pojedinca, odnosi se naziv Slobodni Zidar, kako se masoni često nazivaju.
 

MPMcB

Domaćin
Poruka
3.594
MPMcB nemas lepo misljenje ne samo o Spancima nego i o vecini Belih-hriscanskih-evropskih naroda predpostvaljam jer se vodis verovatno teorijom za sve su krivi Anglo-Saksonci odnosno Germanski Belci,njihova crkva Vatikan i njihove sluge Latinski Belci(Spanci,Italijani, Portugalci i Grci) dok su Cionisti-Jevreji samo zrtvena jagnjad od strane Anglo-Saksonaca i nekog Katolickog- Belog -Velikog -Masonskog bratsva.Mislis da ne znam za tu teoriju MPMcB,cak je jedan moj imenjak nazalost ovde izlozio tu svoju teoriju i pro-cionisticki je orijentisan cak su ga neki ovde i okarakterisali kao pravog Jevrejina ali ne zelim da ulazim u to niti me zanima.
Opet jedan brzoplet zaključak.
O špancima sam se izjasnio na osnovu onoga što poznajem od istorije Evrope sredneg veka i to ne važi za sve ostale „Bele hrišćanske narode“, ne važi ni za današnje špance generalno. Imam jednog kolegu španca na poslu i jako dobro sarađujemo. Ne vodim se nikakvim teorijama, trudim se da objektivno sagledam nečija dela. Ponajmanje mogu da prihvatim da neko uopšte može da bude kriv ama baš za sve. Davno je bilo kada sam izučavao razne teorije zavera, transglobalne vlade i šta ti ja znam, te priče su više zapaljive nego što imaju nekog realnog smisa, kao Lenjinovi govori iz vremena pre Oktobarske revolucije. Izučavao sam dok nisam uvideo jedan čisto tehnički razlog zašto je tako nešto nemoguće.
Ja znam da ne postoji nikakva Anglo-Saksonska zavera ili zavera celog Vatikana i Rimo-Katolicke crkve,ne sporim da su pojedine frakcije Vatikana pod kontrolom Cionista i Masonerije ali nikako da je Vatikan kao Crkva na celu Masonerije i Cionista.
Katolička crkva ima jednu veliku zaslugu. Njenim delovanjem kroz ceo srednji vek, oblikovan je moralni model svih zapadnoevropskih naroda, a to je jedan od osnovnih stubova koji i danas nose evropski prosperitet. To ne treba zaboraviti, jer tu leži dobar odgovor na pitanje kako evropljanima može da ide tako dobro, a mi danas nismo u stanju da odvezemo ni običan voz do Podgorice, a kvarni smo da nas svaka šuša kupuje za špricer i kavurmu.
Da bi postigla jedan tako veliki cilj kao što je oblikovanje morala cele jedne civilizacije, crkva je morala stalno da deluje ili činodejstvuje po brojnim crkvama širom evrope skoro punih hiljadu godina. To je daleko največi i najteži deo posla. To je zahtevalo da za sve to vreme vrh Vatikana bude umešan u visoku politiku povlačeći često prljave i nedolične poteze, dovodilo do moralnih padova crkve, verskih pobuna reformacija isl, Sve to je jako spektakularno i zato se lako lepi za čovekovu pažnju, ali u principu to je jako sitno u poređenju sa tim da iza hiljadugodišnjeg teškog rada mase popova ostaje zajednica ljudi sposobnih da izgrade globalnu a možda i transglobalnu civilizaciju, što se upravo i dešava, opet kažem ne bez ozbiljnih problema i mase bombastičnih ali sitnih pikanterija za odvlačenje pažnje dokone raje.
Vatikan jeste u velikim problemima u pravo zbog propagandnih skandala u vezi pedofilije i homoseksualizma koja je uglavnom cionisticka buva ali ne sporim da su neki Kardinali u Vatikanu ubaceni cionisticki elemenat da bi Cionisti sto lakse rasturili Vatikan i Rimo-Katolicku crkvu a posle i sve ostale hriscansko-evropske crkve(Pravoslavlje i Protestantizam).
Masovna pedofilija u crkvi, nažalost nije ničija propaganda. To je realnost, posledica moralnog pada koji je ovog puta veoma dubok. To može lako da uništi crkvu, ali ne može da uništi ono što je crkva već postigla u svojoj misiji. Lako je moguće da se izvršenje te misije bliži kraju, što opet ne znaći da smo iznad Boga, nego da smo većinom prerasli dosadašnju metodologiju činodejstvovanja, pa budući da crkva i dalje radi isto kao i pre više od petsto godina, kad skoro niko van crkve nije bio ni pismen, jednostavno gubi uticaj na moral ljudi, a i na moral svojih neposrednih pripadnika, jer i oni su ljudi na kraju.
Da li bi cionisti da unište hrišćanstvo, nemam pojma. Na osnovu onoga što znam o jevrejima sklon sam zaključku da veliku većinu jevreja boli uvo za nas, oni jako vole da gledaju samo svoja posla, što ih uvek iznese na loš glas, e sad, šta koji cionista misli ili planira, nemam pojma. Čak nisam siguran ni šta je svojevremeno na umu imala moja nesuđena tašta.

- - - - - - - - - -

Pomenuo si MPMcB da kod masona ima jedan dobar metod da se nadvisis od prirode da mozda nije taj metod kada u Beloj Ladji Cirko kao Mason kaze Janacku,Janacko da bi bio deo nas moras prvo da se Uzvisis da nije mozda to taj metod a ako jeste ja se licno ne slazem,po meni covek mora da bude deo prirode ali kao njen zdrav razum,ne mislim na zivotinjskom nivou a ne iznad prirode.
Pomenuo sam da Masoni imaju jedan metod, ali ne da se izdignu iznad prirode pa da okolo glume bogove. Možda imaju i tako nešto, to ne znam. Metod na koji sam mislio, je jedna tema na koju čovek meditira, naravno sam. Masoni nisu crkva koja svoje dejstvovanje zasniva na dogmama, čvrstim pravilima i istinama u koje se ima verovati, oni su gnostici, što otprilike znači da bez propovedi više meditirajući, sledeći i negujući svoje rituale, rade na izgradnji sebe i svoje okoline. Da li to ima veze sa Belom ladjom, ne znam, mada sumnjam. Morao bih prvo da odgledam tu epizodu. O ovome ne bih više jer ne bih da povredim tvoja verska ubeđenja. I po meni čovek je deo prirode bez obzira šta misli da mora ili ne mora, a taj zdrav razum, koga pominješ i što šta još je ta nadgradnja kojom se čovek uzdiže, ali ne iznad prirode da prekine sve svoje veze sa njom, nego nad prirodom negujući i jačajući svoje veze sa njom.
Jedino sto se slazem 100 posto sa tobom MPMcB je da su Spanjolke prelepe i prave dame,prosto obozavam Spanjolke i voleo bih da mi jednog dana buduca zena bude Spanjolka ali jedno su zelje a drugo je realnost,videcemo, ko zna ako Bog da mozda mi i jednog lepog dana ljubav mog zivota neka crnomanjasta Spanjolka. Svi Belci-Hriscani -Evropljani sveta ujedinite se protiv cionisticke opasnosti covecanstva i sveta.HRIST-EUROPE FOREVER,33,88.
Vidi se da si mlad, nisu sve španjolke lepe, niti su sve prave dame. Dobro pripazi na to, ne bi bio prvi koji bi zbog obične nekritičnosti nagazio na minu. Iluzije su jako opasna stvar. Jedna od njih, dosta rasprostranjena je da ćovek mora da oženi onu koju voli. Ljubav i brak imaju neke veze ali nisu jedno te isto, ni slučajno.
 

The_Night_Hawk

Cloud surfer
Poruka
42.955
M, брате, заиста си стрпљив...
Лик свакога ко има другачије мишљење назове слугом циониста.
Аце, дечко(јер немаш више од 19), забиј ту квалификацију гдје Сунце не сија...
Ти ћеш мене или друге да називаш именима...
И то твоје ХРИСТ ЈУРОП ФОРЕВР...није ти паметно.
А обраћа ти се православац - а ти размисли шта је то - али на другој теми...
А други су објаснили зашто је златна милијарда влажан сан неких ликова...
Одох ја да пошаљем захтјев за укидање налога...
Ионако су сви нормални отишли...
 

AceMakedonski

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.215
MPMcB kada sam rekao da si pro-komunisticki orijentisan,to sam predpostavio posto si mi i vise nego tacno odg.na pitanje ko je bio Karl Marks i sam si naveo da si detaljno proucavao Kapital i Karla Marksa u mladosti,Levicar jesi,da li si pro-kapitalisticki,pro-cionisticki orijentisan to meni nije toliko bitno, za mene su svi Levicari isti,ne sporim da si veoma nacitan i obrazovan covek i veoma inteligentan.dobro vidim imao si dosta kontakta sa Jevrejima,imas lepa iskustva sa njima ali ne verujem da su oni bili fini i dobri sa tobom zato sto to oni jesu,njihova doktrina je foliranje-interes,oni tu doktrinu neguju hiljadama godina i ne vidim da bi oni bas danas nesto menjali,moguce da gresim,moguce da neki Hibridi -Jevreji i stvarno nisu losi ljudi ili kao sto ti nazivas jevrejski anticionisti ali iako stvarno ima jevrejskih anticionista njihov broj je minoran u odnosu na ukupunu populacije njihove rase,pogotovih onih u Izraelu,Izrael je i zvanicno ustavom Cionisticka -rasisticka zemlja.Mislim MPMcB cak da si umereni Levicar sto to ne cini losim covek,vec malo drugacije gledas stvari na svet od nas idealista -Desnicara,sto je mozda dobro ali vreme ce pokazati.MPMcB slazem se sa tobom da je Vatikan zasluzan za veci vekovni progres i napredak u Z.Evropi za razliku od I.Evrope i Balkana,pogotovo Balkana a za Balkan mozemo da zahvalimo Turcima koji su 500 godina vlascu na Balkanu unazadili Balkan za isto toliki broj godina.Balkan je pre dolaska Turaka i u vreme najveceg srpskog monarha svih vremena Cara Dusana bio jedan od najrazvijenijih u Evropi.A za Spanjolke si sam rekao da su nesto posebno i pomenuo si Hemingvejevu knjigu kako se on divi Spanjolkama.Nisam ni rekao da su sve Spanjolke danas dame ali verujem da vecina jos uvek jesu,Spanci i Spanjolke jos uvek hvala Bogu i dan danas prkose cionistickom-USA globalizmu i jos uvek se nekako drze.Night Hawk sta drugo da pomislim kada tako pljujes Hriscansku-Rimo-Katolicku crkvu Vatikan,cak MPMcB koji je pro-levicarski orijentisan ne misli isto ko ti u vezi Vatikana.Ne sporim da medju Rimo-Katolickom crkvom u Vatikanu ima raznih bolesnika Kardinala -pedofila-homoseksualaca koji su ubaceni cionsiticki elemenat a da je u tolikom velikom broju u to ne verujem,vec mislim da je prenaduvana cionisticka-medijska propaganda.Night Hawk to sto ti radis se zove sovinizam i upravo zbog naseg sovinizma-sujete smo i jesmo gde smo danas a Cionisti-Jevreji skoro na vrhu nazalost,Ja sam protiv bilo kakvog sovinizma-sujete izmedju belih-hriscanskih -evropskih naroda i ja imam 24 godine i iskusio sam vecinu cari ovog bolesnog cionistickog-USA-liberalnog-kapitalistickog-interesnog sistema,samo patnje,bol i nepravdu ali jos uvek verujem u BOZJU PRAVDU,ISTINU I LJUBAV i jos uvek verujem da ce dobro pobediti.HRIST-EUROPE FOREVER 33,88.
 
Da biste mogli da kreirate nove teme, trajno koristite svoje ime i ne pogađate stalno slike - kliknite ovde da se registrujete.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.