Zivotinjski instikti

Naravno da u svima nama zivi zivotinja. Medjutim, svesti coveka na puku zivotinju (pricam o coveku kao opstem pojmu, ne o pojedinim konkretnim slucajevima), bilo bi tako jednostrano. Svi oni koji se sjedinjuju telesnim putem kroz ljubav, koja podrazumeva odnos izlaska iz neposrednosti Ti i Ja (kad se dobija ono Mi), ono zivotinjsko obogacuju i metafizickim aspektom ljubavi. E to vam je onda ekstaza i nema veze sa macorima, a kako bi to izglealo nekom sa strane, nebitno je, posto je dozivljaj unutrasnji. :lol:

snoshaj efendija:
Posto u svim ljudima postoji nesto zivotinjsko, da li vam je lakse da coveka koji ocajnicki trazi partnera za sex zamislite kao:
1/ Macora u februaru ako je muskarac u pitanju
2/Kuju u teranju ako je zena u pitanju

Tj. da li zene imaju vise tog zivotinjskog u sebi kada je sex i zelja za partnerom u pitanju?
Odnosno, da li muskarci pod istim uslovima vise deluju kao macori ili zene kao kuje?

P.S. Namerno nisam reako 'kucke' jer one po tim smatraju jake i samostalne zene koje zayebavaju muskarce.

Što bre vređaš poštene životinje

kod kojih životinja postoji pušenje, svrš u usta, korišćenje pomagala ...

Srbi duhovna bića
opera.gif

uživaju samo u dranju, klanju i ždranju :lol: kakav sex, pa to ni u knjigama nema :P To ej tako....životnjiski :lol:

pa valjda kuju napadnu sami psi ne trazi ona nego oni odma dojure.
a machor je nekako elegantan..nisu ochajni

pre machor mada ne znam ni sta pitas. el ti sad lakse kad imash podatke ove ankete da li je to upotpunilo vasha istrazivanja o sexu na lokalnom nivou nadam se da projekat napreduje. kada ce biti konachni rezultati anketa

Back