gigule
Poznat
- Poruka
- 7.261
dosta se govorilo i na ovom podforumu o životinjama koje ni iz čega napadaju ljude, kao nešto im kvrcne i pitom kući ljubimac postaje nemilosrdna zver... ja vidite, u to ne verujem baš 100 % ...ne verujem da se to kvrcanje u glavi pasa ili druge životinje desi tek tako, iz čista mira.
naime, ja mislim da je stvar u nerazumevanju tj. mislim da se desi kratak spoj u (neverbalnoj) komunikaciji između čoveka i životinje.... naime, ono što kod nas ljudi znači prisnost i ukazivanje poverenja kao gledanje u oči za recimo neke životinje je to pretnja ili izazivanje...
ili dešava se da ljudi nemaju meru u odnosu prema životinjama pa ih gnjave kada jedu ...
šta mislite vi o ovome?
naime, ja mislim da je stvar u nerazumevanju tj. mislim da se desi kratak spoj u (neverbalnoj) komunikaciji između čoveka i životinje.... naime, ono što kod nas ljudi znači prisnost i ukazivanje poverenja kao gledanje u oči za recimo neke životinje je to pretnja ili izazivanje...
ili dešava se da ljudi nemaju meru u odnosu prema životinjama pa ih gnjave kada jedu ...
šta mislite vi o ovome?