Život u zajednici

Znas sta moze da opstane i cak je zdravije za decu? Porodicne komune. Sela brate kao sto su nekad bila. I tu zive rodjaci, strine, teche, tetke, babe, dede i deca imaju veci prihod modela za vaspitavanje i osecaj zajednistva. Svaki prenese svoju vestinu. Plemenska zajednica.
Ne bih rekao da su deca prioritet ove gang-bang zajednice.

Nešto razmišljam da li bi bilo održivo živeti u zajednici sa još jednom osobom (muškom ili ženskom) ili sa još jednim parom?
Znaci momak i devojka (muž i žena) da formiraju zajednicu sa još nekim.
Naravno to bi dosta sputavale kulturološke i moralne norme. Ali kada bi se to zanemarilo.
Mislim na zajednički život i za stolom i u postelji.
Idi u Barselonu, tamo može

Pa da bi svi spavali u jednom velikom krevetu?
Evo jedna bolja ideja. Efikasnija i romanticnija. A i vise slobodnog prostora.
Svako svoj zivot i gajbu i svako svoj veliki krevet. Pa jedan dan kod jednog, drugi dan kod drugog, treci Milica, cetvrti Lela.
Kapiras? Kad te Marko "wanna be dj nastic" smori s drndanjem u sobi ti odes kod Lele na kolache.

Nešto razmišljam da li bi bilo održivo živeti u zajednici sa još jednom osobom (muškom ili ženskom) ili sa još jednim parom?
Znaci momak i devojka (muž i žena) da formiraju zajednicu sa još nekim.
Naravno to bi dosta sputavale kulturološke i moralne norme. Ali kada bi se to zanemarilo.
Mislim na zajednički život i za stolom i u postelji.
Sve može,...ukoliko dobrovoljno pristaneš na tako nešto.
Ako si pod uticajem drugih osoba, samo da bi experimetisala ili još gore,...pristala na tako nešto zbog nekog drugog jer inače ne bi, msm da to nije dobra ideja.

Možda bi funkcionisalo u početku, posle bi sigurno došlo do ljubomore osim ako muškarac nije sposoban da zadovolji obe žene i da se ni jedna od njih ne oseća zapostavljeno. Ne znam kako bi se regulisali intimni odnosi, on u sobi pored sa drugom, sutra s tobom tako. Ne znam, zavisi od motiva sve tri strane koje stupaju u takvu zajednicu.

Smirila se jesam. Ne razmišljam o "izletima", ali ovo je nesto drugo.
(ima neka situacija koja me je potakla na ovu temu, ali još uvek razmišljam da li da kuckam ili ne i gde)

U principu dosta na nas utiču neke nepisane norme i formiraju nas stav i odnos prema nečemu.
E sad ako se ne vidi ili ako postoji mogućnost da se ne vidi onda smo spremniji da prekšimo ili izvrdamo.
Ako je neštocočigledno ili tesko izvodljivo da se ne sazna onda imamo stroži stav prema tome i ako je to deo naših fantszija i skrivenih želja.
Које ли су то ситуације? 🤣

Smirila se jesam. Ne razmišljam o "izletima", ali ovo je nesto drugo.
(ima neka situacija koja me je potakla na ovu temu, ali još uvek razmišljam da li da kuckam ili ne i gde)

U principu dosta na nas utiču neke nepisane norme i formiraju nas stav i odnos prema nečemu.
E sad ako se ne vidi ili ako postoji mogućnost da se ne vidi onda smo spremniji da prekšimo ili izvrdamo.
Ako je neštocočigledno ili tesko izvodljivo da se ne sazna onda imamo stroži stav prema tome i ako je to deo naših fantszija i skrivenih želja.
U principu:
Da.
Ili I ne, ako se ne plašimo osude i kazne?
Očigledno ili teško da se ne sazna je pomalo kontradiktorno, zar ne?
Fantazije i skrivene želje su često u senci nas samih, upravo zbog standarda i normi.
Ali da, razlog je:
To što svi želimo sebe da prezentuje o drugima u "dobrom svetlu".
Pa i sebi?

Možda bi funkcionisalo u početku, posle bi sigurno došlo do ljubomore osim ako muškarac nije sposoban da zadovolji obe žene i da se ni jedna od njih ne oseća zapostavljeno. Ne znam kako bi se regulisali intimni odnosi, on u sobi pored sa drugom, sutra s tobom tako. Ne znam, zavisi od motiva sve tri strane koje stupaju u takvu zajednicu.
Ili četiri strane.

Back