Život u Južnoj Africi

Ne znam ko je pomenuti Zika, ali znam da svakodnevno oni odvratni crnci, ubijaju ljude sirom zemlje samo zato sto su bele puti. Najgora vrsta genocida - rasno motivisan.

убиства нису спорна, тога има и то нико не крије...а Жика..па твој интектуални максимум (баш као и максимум црних убица)
ja-sam-zika-obretkovi.jpg

E stvarno je smesna ova pevacica,jos je nisam samo video na forumu kucnih ljubimaca da pise :) .
Inace ako niste znali,pevacica je vrstan strucnjak za politicke i ekonomske nauke,a gde je sve proputovala da i nepricam :D
Ako je ona otisla dalje od svog sela ja cu k........ da odsecem :) ko god sta pomene ona je tu bila i sve zna.

Koliko je to po tebi sigurna zemlja?Ako si putovao toliko.Ima li koje neugodne scene?

сигурно је онолико колико се чуваш....нисам имао неких већих проблема на сречу, али мнооого људи из мог окружења јесте.
а земља није баш сигурна у сваком случају а колико чујем све је горе.

сигурно је онолико колико се чуваш....нисам имао неких већих проблема на сречу, али мнооого људи из мог окружења јесте.
а земља није баш сигурна у сваком случају а колико чујем све је горе.

Gore je zbog čega?Nezaposleni crnci?Jednostavno crnci?Osveta?Sve pomalo?

мржња, контра апартхејд

:think:Pa videci da statistike kazu da je kriminal 80% nad crnackim stanovnistvom(a ostalo prema svim ostalima rasama medju kojima su i belci) onda ova teorija ne moze da bude tacna.
Recimo da su zrtve kriminala oni koje "prve stignu" i naravno i od koga imaju sta da opljackaju, bez obzira na boju koze..

:think:Pa videci da statistike kazu da je kriminal 80% nad crnackim stanovnistvom(a ostalo prema svim ostalima rasama medju kojima su i belci) onda ova teorija ne moze da bude tacna.
Recimo da su zrtve kriminala oni koje "prve stignu" i naravno i od koga imaju sta da opljackaju, bez obzira na boju koze..

Nad crnačkim stanovništvom?Ali mi govorimo da su crnci generatori kriminala i da je to najvše međucrančko nasilje,što i jeste.

Crcni nisu sazreli da budu izvan svojih banutstana.

Crcni nisu sazreli da budu izvan svojih banutstana.

Prvo, izbaci tu rec iz recnika koja oznacava boju koze(crna)!

Znaci rasizam koji je sramota.:rtfm:

I posle toga objasni mi malo na osnovu cega ti mislis/tvrdis da nisu zreli da budu izvan blablabla?

Ili da ti bude lakse na osnovu kojih merila ti sudis zrelost jednog naroda na sopstvenoj zemlji u sopstvenoj kulturi?

Koji si ti faktor uopste da sudis i stavljas u banutstan afrikance?:eek:

Aparthed je zavrsen i takve kao ti jedemo za dorucak mi afikanci:whistling:

(dabogda crkli vi rasisti:manikir:)

I da najzad odgovorim na pitanje o zivotu u Juznoj Africi...

Raj na zemlji!Prelepa zemlja.

Sa zvanicno proglasenim najlepsim gradom na svetu Cape Town.:klap:

Okrenula se diskusija na sigurnost i kriminal.Koji jeste da u Johanezburgu u nekim zonama i Zululad.Ostalo je normalno.

Moje iskustvo kaze da nema problema.

Jedino sto "zameram" je mentalitet juznoafikanaca.
Namrsteni, negostoljubivi, ljuti, besni, antipaticni, ruzni ...djavo ce ga znati zasto.

Kazem SVI od belca do crnca i preko ostalih rasa.

Nadrkan i ruzan narod i to mi se ne svidja, jedino to.

Jedina falinka po meni,...ali nista nije savrseno zar ne, pa cak i Juzna Afrika;)

Prvo, izbaci tu rec iz recnika koja oznacava boju koze(crna)!

Znaci rasizam koji je sramota.:rtfm:

I posle toga objasni mi malo na osnovu cega ti mislis/tvrdis da nisu zreli da budu izvan blablabla?

Ili da ti bude lakse na osnovu kojih merila ti sudis zrelost jednog naroda na sopstvenoj zemlji u sopstvenoj kulturi?

Koji si ti faktor uopste da sudis i stavljas u banutstan afrikance?:eek:

Aparthed je zavrsen i takve kao ti jedemo za dorucak mi afikanci:whistling:

(dabogda crkli vi rasisti:manikir:)

Rasizam je proizvod vremena i okolnosti.

Crnci nisu na istoj civilizacijskoj razini.
Njihovi običaji graniče sa teškim primitivizmom.
Crnci imaju predivlji i neobuzdani natalitet.Nema hrane,nema škole,nema odgoja-ali zato svaki par ima desetoro djece koje!Zar je to normalno?!I ti se pitaš zašto je netko rasista?!!

affirmative action?

Pa naravno da je 80% kriminala nad crnim stanovnistvom koje cini 90% stanovnistva JAR!!!

kazi malo o hajdzekiranju, kriminalu pomfarmama, provalama,,,,

Back