Moderna Pevacica
Elita
- Poruka
- 16.002
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ово је као да је неко цитирао Жику Обретковића.
Ne znam ko je pomenuti Zika, ali znam da svakodnevno oni odvratni crnci, ubijaju ljude sirom zemlje samo zato sto su bele puti. Najgora vrsta genocida - rasno motivisan.
убиства нису спорна, тога има и то нико не крије...а Жика..па твој интектуални максимум (баш као и максимум црних убица)
![]()
Pa, dobro, ja ne znam kako neko, ko je takav kosmopolita i svetski putnik, moze da zatvara oci pred jednim surovim genocidom.
Svrati kod mene na blog.
Imas tekst u kome opisujem svoje devetogodisnje iskustvo iz Juzne Afrike.
.
ko god sta pomene ona je tu bila i sve zna.Gde si bio devet godina?
углавном јоханесбург.....бедфордвју
Jel to blizu Benoni predgrađa?
I reci tvoje utiske?
Jesi bio posle ili pre 1994 godine?
Па...десетак километара....Бенони је десетак километара источније...посла 1994.
У почетку добро али је временом све полако пропадало
Koliko je to po tebi sigurna zemlja?Ako si putovao toliko.Ima li koje neugodne scene?
сигурно је онолико колико се чуваш....нисам имао неких већих проблема на сречу, али мнооого људи из мог окружења јесте.
а земља није баш сигурна у сваком случају а колико чујем све је горе.
Gore je zbog čega?Nezaposleni crnci?Jednostavno crnci?Osveta?Sve pomalo?
мржња, контра апартхејд
мржња, контра апартхејд
Pa videci da statistike kazu da je kriminal 80% nad crnackim stanovnistvom(a ostalo prema svim ostalima rasama medju kojima su i belci) onda ova teorija ne moze da bude tacna.Pa videci da statistike kazu da je kriminal 80% nad crnackim stanovnistvom(a ostalo prema svim ostalima rasama medju kojima su i belci) onda ova teorija ne moze da bude tacna.
Recimo da su zrtve kriminala oni koje "prve stignu" i naravno i od koga imaju sta da opljackaju, bez obzira na boju koze..
Crcni nisu sazreli da budu izvan svojih banutstana.

)
Prvo, izbaci tu rec iz recnika koja oznacava boju koze(crna)!
Znaci rasizam koji je sramota.
I posle toga objasni mi malo na osnovu cega ti mislis/tvrdis da nisu zreli da budu izvan blablabla?
Ili da ti bude lakse na osnovu kojih merila ti sudis zrelost jednog naroda na sopstvenoj zemlji u sopstvenoj kulturi?
Koji si ti faktor uopste da sudis i stavljas u banutstan afrikance?
Aparthed je zavrsen i takve kao ti jedemo za dorucak mi afikanci
(dabogda crkli vi rasisti)
Pa videci da statistike kazu da je kriminal 80% nad crnackim stanovnistvom(a ostalo prema svim ostalima rasama medju kojima su i belci) onda ova teorija ne moze da bude tacna.
Recimo da su zrtve kriminala oni koje "prve stignu" i naravno i od koga imaju sta da opljackaju, bez obzira na boju koze..
Šta crnci žele da se osvete?