ClaudioCaniggia
Početnik
- Poruka
- 4
Danas sam dobio jos neke informacije od momka koji je ziveo u Johanesburgu 17g i u sustini se sve poklapa sa onim sto sam procitao kod tebe na blogu.
Jedino me iznenadio sa nekom pricom o boravku u lokalima i da ne pijem pica koja su tocena u case vec samo iz flasa i limenki. Ispricao mi kako sa upaljacem obgore casu, jer su dosta aljkavi, a sve to zbog straha od side.
Hvala u svakom slucaju
Jedino me iznenadio sa nekom pricom o boravku u lokalima i da ne pijem pica koja su tocena u case vec samo iz flasa i limenki. Ispricao mi kako sa upaljacem obgore casu, jer su dosta aljkavi, a sve to zbog straha od side.
Hvala u svakom slucaju

trazio sam na netu, nema inf, pa ako si nesto nacuo na tu temu, ti mi javi, ili ako neko nesto zna, neka pise...
pa ona je povrsinski omotac... ovaj prvi sloj, cak i ovo na cemu stojimo je litosfera!!! ide od 5-10 km u dubinu... imaju, ali njima su profili geoloske struke neophodni... uostalom, dok ima zemlje bice i geologije... i zaista nzm sta ti imas protiv ove nauke, jer je prelepa... ako ti se ne svidja, ok, svako ima pravo na misljenje, nazalost, ali nemoj da vredjas nesto sto je itekako doprinelo razvoju covecanstva...