MladenS.
Aktivan član
- Poruka
- 1.328
Iskažite u jednoj rečenici ono što želite u životu. Nadam se da neće biti mnogo rečenica tipa "Želim da se obogatim", "Želim da se udam za bogatog/oženim bogatu" i tome slično.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Stavi ;Život nije let. Ishod je pad.
Jbžg, to su dve rečenice
Zlatko, nemoj tako. Pa zar nemaš nikakav motiv, želju za nekim bar malo drugačijim životom koji bi ti doneo više radosti i strasti? Nisam ni ja u cvetu mladosti, ali sada imam veću strast da živim nego kad sam bio mlad.остарео сам, ништа ми више не треба
kako stizu godine, gase se ambicije...hladim se kao vulkan,,,prikaz mog realnog stanjaZlatko, nemoj tako. Pa zar nemaš nikakav motiv, želju za nekim bar malo drugačijim životom koji bi ti doneo više radosti i strasti? Nisam ni ja u cvetu mladosti, ali sada imam veću strast da živim nego kad sam bio mlad.
Tebi se sve zelje tako lako ispunjavaju, posebno ove u zadnjoj recenici!Želim da mi ljetni praznici traju kao kad sam se nakon prvog osnovne otišao odmoriti od šoka da nešto moram raditi, tj. ići u školu.
Ta tri mjeseca trajali su vječno.
Sve što želim je zamrznuti se u vremenu kada sam imao nekih osam do devet godina, ne samo tijelom, već i umom.
Kamo sreće.Tebi se sve zelje tako lako ispunjavaju, posebno ove u zadnjoj recenici!