G
GORGHOT
Gost
:shock: Mozda ovo i nije naucna fantastika[/b]
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da da...samo se ti nadaj... :wink:GORGHOT::shock: Mozda ovo i nije naucna fantastika[/b]
ima li zivota pre smrti? 
anakin:ovde neko rece genijalnu misaoima li zivota pre smrti?
![]()
Nisam siguran ali mislim da su u pitanju NorveskA,Svedska,GORGHOT::shock: Mozda ovo i nije naucna fantastika[/b]
U tome je glavni problem! Nećemo saznati, jer ćemo biti mrtvi, a samo živi mogu da saznaju...sevalav:Zivot posle smrti?Mislim da cemo svi saznati kad umremo. :wink:
Ne možeš ništa saznati kad si mrtav.limunada:Hehe,kako znas da necemo saznati... :wink:

Odgovorio sam ti, na dnu prethodne strane, ali hajde opet.limunada:Sizife,sto mi ne odgovori na pitanje?![]()

Kada vidim fleku od zgažene mačke na magistralnom putu nešto nemam osećaj da se ista baš preporodila.limunada:...kako znas da kad umres to u stvari nece biti novo rodjenje...
Sizif:Kada vidim fleku od zgažene mačke na magistralnom putu nešto nemam osećaj da se ista baš preporodila.limunada:...kako znas da kad umres to u stvari nece biti novo rodjenje...
Intuicija, šta da ti kažem.![]()
Imaš li možda ti dokaz da se mačka preporodila ispod kamionske gume? :wink:limunada:Ebiga,to nije dokaz...
Sizif:Imaš li možda ti dokaz da se mačka preporodila ispod kamionske gume? :wink:limunada:Ebiga,to nije dokaz...
Samo ako nesto ja ne znam...ne mora da znaci da ne postoji...to sam htjela da kazem.A ti si bas sto posto siguran,pa rekoh da pitam... :wink:Ja nigde nisam ni pomenuo reč "dokaz", nego "intuicija".limunada:Ja nigdje nisam ni rekla da imam dokaz,nego ti...