zivot je zakon...

Ti si ldp simpa u longititudalnoj paramecijum fazi. :)

Šala, ne ljuti se odgovor bio onom čedoidu koji smara.

Zakon nije život. Kao što ni neka mapa nije teritorija. Tako je bilo u vremenu nacizma sa sličnim parolama gde se duh lažne magije dočepao poluga materijalnog progresa i posle napravio ono što svi znamo. Postulate zakona postavljaš sama sebi, ne treba neki moron da ti pamfletom pravi kakafoniju duše besmislicama ovog tipa. Pričasmo o Mocartu pre neki dan. Kada je stvarao Rekvijem nešto me zanima koji mu je bio zakon.

duh lažne magije?
šta je to? ne znam ni šta je magija....prava - lažna, a kamoli njen duh. mislim da si spakovao mnogo tebi nepoznatih reči u mali broj rečenica.

Poznat sam po tome da volim da pakujem nepotrebnu garderobu kad idem na Genland :lol: Možemo da pričamo o mitskim odrednicama nacizma, o preseku dva meandra gde dobijamo čuvenu svastiku iz antičke Grčke koju je prisvojio, možemo i o njegovoj crkvi gde je imao lažne kultne obrede, ali nećemo jer idemo sad na kafu. :lol:

evo upravo sam cula slogan o tome kako je zivot zakon...
ja mislim da su mnoge stvari zakon takodje i zivot je zakon.
on je jedan jedini i cesto ne shvatamo da ga uzalud trosimo,nase vreme je dragoceno,i ne smemo se razbacivati sa vremenom.
kao sto kazu gospoda iz block-outa MOJE VREME PROLAZI I NEMAM GA JOS MNOGO
zanima me sta mislite o ovoj temi?
unapred zahvalna trentinka:D

ako imamo vishe % od seljimira silica
vredelo je ;)

Najbolja je ona kad grupa ljudi ponavlja reci velikog vodje, kao oni u Gvajani sto se potruse kokakolom djuture na gomilu.

(((((( jer zivot je zakon )))))))

Dajte mi otrov!

Није ваљда да се заиста нервираш због лоше кампање још горе странке...:roll:
Ти им ниси циљна група. ;-)

Није ваљда да се заиста нервираш због лоше кампање још горе странке...:roll:
Ти им ниси циљна група. ;-)

Jel ima neka partija da se zalaze za neuspeh izbora?
Ja sam tima ciljna grupa. Idem na glasanje samo da unistim MOJ glasacki listic.
Izmedju budala, biram moje pravo da nikome ne dam glas.

Inace... ne nerviram se ni malo ***** li im mater bas sa ***** od crnca i da im se bas desi da im padne i da im se nikad ne digne, da im zene zatrudne od kumova i... rekao bih jos ali sva sreca pa se ne nerviram ni malo :cool:

(sad ce vidimo da li ce padne zuti karton ili ne, barem rekoh sta sam hteo onako kako sam hteo)

Back