gost 30064
Elita
- Poruka
- 16.609
btw., gde je Bwaca? Sto je "crn"?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zivot je tuzan i jadan ako ne umemo da uzivamo u svojim pobedama vec samo u tudjim porazima![]()
zivot je tuzan i jadan ako ne umemo da uzivamo u svojim pobedama vec samo u tudjim porazima![]()
Ewo sada se secam kako je best friend od moje devojke bila zaljubljena, i kako sam vesto ja smuwao njenu naj drugaricu (moju dew trenutnu) i widim i dalje da ona mene zeli, kao ljubi se sa mnom drugarski a ja je kuliram maksimalno, kad sam dosao nisam se ni pozdravio sa njom ( o YEAH BABY!) elem zivot je zaista lep, onako obuzima me prijatno osetjanje kada se setim swojih achiwmenta... Zayebao sam i decka trenutnog od te dewojke, i njenu best friend, i sada mi oboje zawide na spoils of war.
Koji su vasi trijumfi bili?
Bolesti!Ewo sada se secam kako je best friend od moje devojke bila zaljubljena, i kako sam vesto ja smuwao njenu naj drugaricu (moju dew trenutnu) i widim i dalje da ona mene zeli, kao ljubi se sa mnom drugarski a ja je kuliram maksimalno, kad sam dosao nisam se ni pozdravio sa njom ( o YEAH BABY!) elem zivot je zaista lep, onako obuzima me prijatno osetjanje kada se setim swojih achiwmenta... Zayebao sam i decka trenutnog od te dewojke, i njenu best friend, i sada mi oboje zawide na spoils of war.
Ewo sada se secam kako je best friend od moje devojke bila zaljubljena, i kako sam vesto ja smuwao njenu naj drugaricu (moju dew trenutnu) i widim i dalje da ona mene zeli, kao ljubi se sa mnom drugarski a ja je kuliram maksimalno, kad sam dosao nisam se ni pozdravio sa njom ( o YEAH BABY!) elem zivot je zaista lep, onako obuzima me prijatno osetjanje kada se setim swojih achiwmenta... Zayebao sam i decka trenutnog od te dewojke, i njenu best friend, i sada mi oboje zawide na spoils of war.
Ah, Braca i njegove dogodovštine....Pomislio bi čovek da je Brendon iz Beverli Hilsa postao Srbin i podmladio se jedno 20 godina i sad postuje na Krsti....Mislim, to je taj nivo....
Da je bar Dilan pa 'ajde
![]()