Hmm...Šta mislite da je čoveku potrebno ,da bi mogao reći da živi život iz snova ,šta za vas to uopšte predstavlja,??,,,,,da li se radujete malim stvarima i mislite da one upravo čine život lepši ili ,,,,,,,
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaista misliš da ne može baš ništa da ga usreći????????????
Putovanja, putovanja, putovanja i fotografija. Da zivim ko slobodan umetnik i da imam troje dece s njim. :-P :-)
pa eto vidiš da ti je dobro,srećna si na neki način,pa makar to bilo i poigravanje s ljudima,što da ne nismo svi istiKoliko covek ima vise iteligencije od zivotinje, svinje, ili krave, toliko vukodlak ima vise inteligencije od coveka. Mozete li to da zamislite? Nama vukodlacima je super. Mozete li da zamislite kako mi mozemo da se poigravamo sa ljudima i sta sve mozemo da uradimo?
pa eto vidiš da ti je dobro,srećna si na neki način,pa makar to bilo i poigravanje s ljudima,što da ne nismo svi isti
Stvarno. Zaista. Ako si covek, ako nisi vukodlak, odgovori mi na ovo pitanje: Da li ti mislis da zivotinju nesto moze da usreci? E, kako ti gledas na zivotinju tako mi vukodlaci gledamo na ljude.
Stvarno se trudim da razumem o cemu ti to
Stvarno se trudim da razumem o cemu ti to