Živković isključen iz opštinskog odbora DS?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Mandrake

Domaćin
Poruka
4.865
Živković isključen iz opštinskog odbora DS?

Autor: B. C.

0204f_ocp_w380_h300.jpg


Beograd - Opštinski odbor DS na Vračaru dobio je nalog iz vrha stranke da isključi Zorana Živkovića iz tog odbora, nezvanično saznaje Danas.Živković, s druge strane, ističe za naš list da nema informaciju o tome da je neko inicirao njegovo isključenje, ali „da to ne znači da takve inicijative ne postoje“.

„Pre oko 15 dana uredno dobio sam poziv od opštinskog odbora Vračar i sve materijale da prisustvujem njihovoj sednici i učestvujem u glasanju. Ne znam da sam u međuvremenu isključen iz tog odbora“, napominje Živković.

http://www.danas.rs/danasrs/politik...z_opstinskog_odbora_ds.56.html?news_id=244521
 
Par komentara sa FB-a...


Sasa Ilic TADIĆIJADA

Игор Госпавић To što se dešava po Bg odborima, nema ama baš nikakve veze sa Tadićem, tako da dragi moji verovatno "pucate" u pogrešnu metu. ;)

Зоран Живковић Igor hoće da kaže da to ne radi Tadić nego Đilas... Stara priča - Tito je dobar, nego Jovanka nešto muti...

Rodoljub Kohen Evo ja i g. Živković smo promenili dva opštinska i gradska odbora Niš/Pantelej i Beograd/Vračar. Tehnički gledano ja sam bio u prilici da mu budem "nadređen". Da mi je neko naložio da glasam za isključenje ni u ludilu ne bih! Takva inicijativa bi bila antidemokratska i protivna suštini DS. Zoran Živković nije isključen i stranke, a da li će biti zaista ne znam. Nadam se da neće. To bi bila velika sramota za DS i nadam se da Tadićevo ludilo ima granice.

Svetlana Mitrovic ne bi bilo cudno i da su to uradili. pa "dobro obavestena" trivanka rece da ce ds voditi tadic i djilas. buba svabe sta drugo reci, ali i za njih ima otrova.
 
Pa, zbog takvih idiota koji su nam se naselili i misle loše o nama.
Tako je Nency, između ostalog i zbog takvih... to ne znači da je ostatak "nevin" kad je u pitanju čerupanje i komadanje Srbije... ipak se tu donosi svaka odluka od koje živi cela Srbija... A Srbija vam zadugo oprostiti neće za učinjeno i opljačkano, i profućkano, isyebano, i izgubljeno, prodano...
 
Poslednja izmena:
Greška. Nego partijski kadrovi i lopovi koji dolaze iz drugih sredina stvaraju lošu sliku o svim gradjanima Beograda. Opravdano nezadovoljstvo i bes se neselektivno iskaljuje na sve beogradjane.

Ne dolaze oni vec ih dovode u Beograd to su poltroni koji rade za gazde i nisu im konkurencija.Zasto se beogradjani ne dignu pa rasteraju
takve da im ne narusavaju imidz?
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top