sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.449
Ako muskarac ima veliku platu, njemu se tada ne isplati uzimati neku zensku koja ima malo. Kazu da je bolje uzeti onu koja ima, jer i jedna i druga ce vas jednako zayebavati. Kako vi gledate na to?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
muskarac ne treba da ima veliku platu
Ako muskarac ima veliku platu, njemu se tada ne isplati uzimati neku zensku koja ima malo. Kazu da je bolje uzeti onu koja ima, jer i jedna i druga ce vas jednako zayebavati. Kako vi gledate na to?
e tako,da se polome ako oce kitu
pare imam. da mrkam imam. a sto se tice zene u kuci, dolazi mi neka zena da pocisti po potrebi. pegla,kuva ne zalim se
Imas li vremena?
pa sad, vreme ko vreme. imam ga onako
ps
ma djes ti jarane, nisam te video preko 8 godina ovde
Ovde sam gde koza pase pod rucnom. Ja sam ti jaranica.
secam se da je taj deo bio diskutabilan negde oko 2007-2008
nije tema sta treba da ima
pricamo o plati
sta ce mu
A sta ce tebi plata?
Dobru ti memoriju imas. Ja se ne secam.
Ne prica on o kiti. Hoce da se zeni.
Bas ne volim kad treba da obrazlazem sama sebe
Mislim kada neko ima mnogo vise nego sto mu je potrebno..ukoliko to zadrzava..pritom postujem vredne ljude koji hoce da se ostvare i u tom segmentu
Samo,ne znam sta bih ja licno tu radila
I izvini ako sam i dalje konfuzna,mislim na jedno 300 stvari odjednom
muskarac ne treba da ima veliku platu
Kako me uvek nasmejes