Živim s devojkom a varam je sa ...

Piče, nahvatali smo je u sendvič, sad' ne puštaj ni po cenu života. : )
...eeeee, kad reche sendvich ima jedna zanimljiva teorija koja kazze da sendvich uvek pada na namatchkanu stranu, opet s' druge strane kazze druga teorija da se machka uvek docheka na noge, e sad ono glavno, shta bi' se desilo kad bi machki vezao sendvich za ledja i okrenuo namatchkanu stranu na gore??
...ovo me neki dan pitao drugar i nisam mogao da zaspim, celu notj sam razvijao teorije ali nishta...:rumenko:

...eeeee, kad reche sendvich ima jedna zanimljiva teorija koja kazze da sendvich uvek pada na namatchkanu stranu, opet s' druge strane kazze druga teorija da se machka uvek docheka na noge, e sad ono glavno, shta bi' se desilo kad bi machki vezao sendvich za ledja i okrenuo namatchkanu stranu na gore??
...ovo me neki dan pitao drugar i nisam mogao da zaspim, celu notj sam razvijao teorije ali nishta...:rumenko:

Zavisi sa kog sprata bacis macku ... 10+ sprata definitivno se namazana strana sendvica zalepi za asfalt ...:ok:

Mačka će lebdeti u kvantnoj neodređenosti. :)

Moje iskustvo u poslednjih godinu dana je sledece:

upoznajem puno devoajka preko neta i uzivo, koje su mi bile u stanu, pricam im da zelim
vezu naravno na pocetku, a onda shvate da zelim samo sex, i da živim duže vreme sa
drugom devojkom..... par godina...

Ne znam da li su shvatile pokazatelje, zenska kozmetika u kupatilu, odredjeno vreme kad
mogu da ih pozovem u stan, telefon blokiran nocu ili vikendom...... cak su me nekoliko
puta uhvatile na delu, da zivim sa devojkom!! I to cure oko 20te godine i preko 20te : )
mlađe od 30te.. 100% znam da znaju da mi one nisu jedine sa kojom varam devojku...

Cak mogu da nevedem svoje ime i imena tih devojaka ali neću... : )

Mene zanima vase misljenje o takvim devojkama i da li je to postalo normalno, i da li je i
moja devojka sa kojom živim išla kod 30-ak momaka koje je upoznavala na netu?
I nije koristila zaštitu pa mi je ugrozila zdravlje. : (

Da li treba otici kod roditelja tih devojaka i reci sta im rade ćerke?
Ili treba ćutati i samo vredno raditi?

Čoveče počinješ da zvučiš ko Sinnke:sad2:
Kad pročitam ovako nešto....ne znam....."tužno" bi bila adekvatna reč da opiše sve to. Živiš sa nekim, lažeš da ga voliš, spavaš sa drugim ženama, lažeš i njih. A onda su one krive jer pristaju da ih lažeš... Tuga pregolema. Toliko besciljnosti u jednom jedinom ljudskom bivstvovanju. Pa pomnoži sa silnim ljudima sličnim tebi. I na kraju ispadne da je veća šansa da ti avion padne na kuću nego da upoznaš neko normalno ljudsko biće koje ne laže, ne vara, ne plazi ti se iza leđa, niti dok te ljubi razmišlja kako da kresne "onu malu sa šestog sprata". Na svu sreću pa su loše stvari koje činiš drugima bumerang koji te opiči po nosu kad se najmanje nadaš....

Moje iskustvo u poslednjih godinu dana je sledece:

upoznajem puno devoajka preko neta i uzivo, koje su mi bile u stanu, pricam im da zelim
vezu naravno na pocetku, a onda shvate da zelim samo sex, i da živim duže vreme sa
drugom devojkom..... par godina...

Ne znam da li su shvatile pokazatelje, zenska kozmetika u kupatilu, odredjeno vreme kad
mogu da ih pozovem u stan, telefon blokiran nocu ili vikendom...... cak su me nekoliko
puta uhvatile na delu, da zivim sa devojkom!! I to cure oko 20te godine i preko 20te : )
mlađe od 30te.. 100% znam da znaju da mi one nisu jedine sa kojom varam devojku...

Cak mogu da nevedem svoje ime i imena tih devojaka ali neću... : )

Mene zanima vase misljenje o takvim devojkama i da li je to postalo normalno, i da li je i
moja devojka sa kojom živim išla kod 30-ak momaka koje je upoznavala na netu?
I nije koristila zaštitu pa mi je ugrozila zdravlje. : (

Da li treba otici kod roditelja tih devojaka i reci sta im rade ćerke?
Ili treba ćutati i samo vredno raditi?

ovo nisi ti i mi nismo mi i ovo vece je negde drugde,negde daleko, dalje od svih daljina i svih vecnosti i svih nedodirnutih dodira..

Back