"Carstvo Bozije je u vama"
Da li je po tome onda i Bog u nama?
JaH_G|rL:"Carstvo Bozije je u vama"
Stoorbak:JaH_G|rL:"Carstvo Bozije je u vama"
Pa sve zavisi od toga kako ko shvata boga!!!! Ja licno u njega ne verujem tako da ne mislim da u meni postoji neshto shto bi se nazvalo bOG-om!!! Veruj mi, vishe verujem u Satanu nego u neshto shto drugi nazivaju bOGOM!!! Jer sve ovo oko nas shto se deshava moze jedino satana, sa svojom bujom mashtom, da smisli))) Neko shvata bOGA kao neku vrstu ljubavi koju nosi u sebi [to sam procitao ovde na forumu] i po meni je to ok, zashto da ne, svako ima pravo da bira u shta ce da veruje
))
p0z
Kissko:Stoorbak:JaH_G|rL:"Carstvo Bozije je u vama"
Pa sve zavisi od toga kako ko shvata boga!!!! Ja licno u njega ne verujem tako da ne mislim da u meni postoji neshto shto bi se nazvalo bOG-om!!! Veruj mi, vishe verujem u Satanu nego u neshto shto drugi nazivaju bOGOM!!! Jer sve ovo oko nas shto se deshava moze jedino satana, sa svojom bujom mashtom, da smisli))) Neko shvata bOGA kao neku vrstu ljubavi koju nosi u sebi [to sam procitao ovde na forumu] i po meni je to ok, zashto da ne, svako ima pravo da bira u shta ce da veruje
))
p0z
Dali si sam sebe stvorio? Odakle ti zivot? Jeli tvoj?
die_happy85:E Stoorbak, zar ne vidis da on hoce da mu objasnis kako se prave bebe?
die_happy85:E Stoorbak, zar ne vidis da on hoce da mu objasnis kako se prave bebe?
Pa, ako cemo da se vracamo u pra pra istoriju, onda verujem da smo se "razvili" od covekolikih majmuna...ili eventualno od Adama i Eve....Kissko:die_happy85:E Stoorbak, zar ne vidis da on hoce da mu objasnis kako se prave bebe?
Nije to nego zapitajte se vi malo: ko je (napravio da se mogu) stvorio tvoje roditelje pa tako unazad.... zar verujes, da smo se razvili iz bakterija ili zvezdane prasine u ljude??
die_happy85:Pa, ako cemo da se vracamo u pra pra istoriju, onda verujem da smo se "razvili" od covekolikih majmuna...ili eventualno od Adama i Eve....Kissko:die_happy85:E Stoorbak, zar ne vidis da on hoce da mu objasnis kako se prave bebe?
Nije to nego zapitajte se vi malo: ko je (napravio da se mogu) stvorio tvoje roditelje pa tako unazad.... zar verujes, da smo se razvili iz bakterija ili zvezdane prasine u ljude??))
Stoorbak:JaH_G|rL:"Carstvo Bozije je u vama"
))
p0z