Ortak2
Zainteresovan član
- Poruka
- 363
Zanima me da li neko jede potpuno žive ćevape? I da li je opasno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Riba je izuzetno ukusna kad je tacno pecena koliko treba ili malo manje od kako treba, tako da je dobitak na ukusu ogroman, nego prepecena riba, ali bas zbog ovih opasnosti od ribljih parazita, svi izbegavaju to igranje sa tacnim trenutkom termicke obrade...Zasto bi?
Moze se jesti tatarski biftek, gaspacho, zivo ili poluzivo, sto nije isto sto i cevap. Ne bih jeo cevap.
I ziva riba, sushi, mi nekako problematicna. Riba moze imati parazite, pre nego drugo meso, iskustan kuvar bi trebao prepoznati ali hm.....
Psima ne smes zivu dzigericu , ima nesto iako je kao ispravna, ebiga pobih nekoliko pasa tom dzigericom....pocnu brzo da se ofucaju , razbole se i umru , sa 2 godine starosti...taman izguraju prvo stenjenje i za drugo pokojnici..jedino psi možda
Ne znam, meni je ukusnije živo. A prestaću da jedem meso načisto, ili živo ili nikako.Kako kad zivo meso nije ni desetinu ukusno kao peceno , nema skoro nikakav ukus...kad je ocedjeno , a ako nije imas dve arome, krvi i masnoce...nadam se da izbegnes onu aromu neskopljenog nerasta.....
Brat mog druga jede zivo meso , ali ne kupovno .
Ni ja. Krvoloci..Ni on ne zna kako moze to .
Ni to nisam znala.Ma nije problem za zeludac, ovo crvi su patogeni...to iskljucujem, ali ovako kad je zdravo , nije problem jesti zivo meso , nece zeludac ni da trepne...ali ne moze mozda sve da prevari maksimalno , ....to sam citao negde, ali definitivno je bez problema...
Po teoriji transgenetike, ne znam da li je opasno jesti zivo meso....te stvari nisam detaljno proucavao , ima kad je opasno jesti genetiku druge vrste....nije to bas laganica, sve je hrana ako je hrana...nije to tako...
Iteko mogu da se dese kiksevi , samo sto ja ne znam u kojim slucajevima...
Zasto bi?
Moze se jesti tatarski biftek, gaspacho, zivo ili poluzivo, sto nije isto sto i cevap. Ne bih jeo cevap.
I ziva riba, sushi, mi nekako problematicna. Riba moze imati parazite, pre nego drugo meso, iskustan kuvar bi trebao prepoznati ali hm.....