cizmice
Buduća legenda
- Poruka
- 35.831
a e, tell me.nope,
da bih to radila,
trebala bih na prvom mjestu da zavrsim sa nekim parazitom u vezi/braku
i dopustim mu da parazitira na moj racun
as much chance as pushing shit uphill with a rubber fork![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a e, tell me.nope,
da bih to radila,
trebala bih na prvom mjestu da zavrsim sa nekim parazitom u vezi/braku
i dopustim mu da parazitira na moj racun
as much chance as pushing shit uphill with a rubber fork![]()

...sa kimJoš nisam prevarila muža, ali nikad se ne zna...![]()

Pa ja mislim da se ona ne ljuti na njega, jel tako Čizmice?
Ja pretpostavljam da ne bih prevarila m's d ali nikad ne reci nikad. Mislim, šta, dođe Čizmica na moto skup u KV i mi se tu sretnemo i... Diskutujemo o smislu života?(Uh, sad će da mi se naljuti Final Fantasy, on mora da čeka...
)
Ma bi ja, ali se za sada dobro držim....sa kim![]()

mozda, tokom zajednickog zivota, dodje do nekih razocaranja koja onda dovode do prevara. nemam pojma i mislim d aje svaki par prica za sebe.
Možda uopšte ne mora da dođe do razočaranja.
не варати је/га...
Мислите ли да сте у стању па проведете цео живот с једном особом, а да никад ништа не покушате код неке друге?

Meni je to totalno neprirodno.
Da ceo svoj zivot budes sa jednom osobom,da samo sa jednom osobom vodis ljubav,da se samo pokraj nje budis...Nije mi bas normalno.
Ja sa jednim deckom ne mogu da izdrzim 6 meseci,a kamoli godinu,ili deceniju,tj.vise njih.
Mozda se to i promeni,tek mi je 17,ali ne verujem ...

Meni je to totalno neprirodno.
Da ceo svoj zivot budes sa jednom osobom,da samo sa jednom osobom vodis ljubav,da se samo pokraj nje budis...Nije mi bas normalno.
Ja sa jednim deckom ne mogu da izdrzim 6 meseci,a kamoli godinu,ili deceniju,tj.vise njih.
Mozda se to i promeni,tek mi je 17,ali ne verujem ...

не варати је/га...
Мислите ли да сте у стању па проведете цео живот с једном особом, а да никад ништа не покушате код неке друге?
не варати је/га...

To sve zavisi od zivotne inspiracije. Mnogima se uzbudjenje i intenzitet zivljenja vrti iskljucivo oko sexa, zaljubljivanja i pumpanja sujete. Verujem da sam prevazisla te gluposti i da me cekaju mnogo veci zivotni izazovi. Odgovor je DA!![]()

Još nisam prevarila muža, ali nikad se ne zna...![]()

I prevara u mislima je prevara![]()

Je l? A kako je to prevara?
Misliš na samo razmišljanje o mogućoj prevari ili na to kad muškarac ili žena maštaju o nekoj drugoj osobi?