Живети с женом/мужем, а...

Pa ja mislim da se ona ne ljuti na njega, jel tako Čizmice?

Ja pretpostavljam da ne bih prevarila m's d ali nikad ne reci nikad. Mislim, šta, dođe Čizmica na moto skup u KV i mi se tu sretnemo i... Diskutujemo o smislu života? ;) (Uh, sad će da mi se naljuti Final Fantasy, on mora da čeka... :rumenko: )

Neka, neka ... ne ljutim se ja ... ja cu ipak da uzmem ono najsladje na kraju :D

ja ne varam. to je stvar odluke. tako mi je zivot jednostavniji. i ne mislim samo na fizicku prevaru. pricam o lojalnosti.
ali, ne znam kako je kada ljudi zive zajedno 15-20 godina i kada svakodnevica i nervoze ubiju ili bar priguse ono nesto lepo u njima ko paru..
mozda, tokom zajednickog zivota, dodje do nekih razocaranja koja onda dovode do prevara. nemam pojma i mislim d aje svaki par prica za sebe.

Da, zašto mora da dođe do razočarenja? Zašto se uvek polazi sa pretpostavkom, koja se posmatra kao tvrdnja, da će vam nakon nekog vremena ta osoba dosaditi? Možda se to dešava baš zato što se polazi sa tom pretpostavkom. Prosto sebe pripremiš na tako nešto i čekaš, svesno ili podsvesno. Onda naiđe neko simpatičan, ti se preračunaš i kažeš, pa jeste, ja sam u krizi. Nemam praktičnog iskustva u ovome o čemu pišem, ali odbijam da prihvatim tuđe loše primere kao šablon. Mislim da svako bira kakav će brak imati, odnosno venčava se sa nekim znajući da li će ta osoba moći da mu drži pažnju i da li će imati dovoljno ljubavi za do kraja života. U stvari se dovodi do apsurda ideja da svako može naći sebi drugu polovinu i da to treba da se dogodi u dvadesetim.

Meni je to totalno neprirodno.

Da ceo svoj zivot budes sa jednom osobom,da samo sa jednom osobom vodis ljubav,da se samo pokraj nje budis...Nije mi bas normalno.

Ja sa jednim deckom ne mogu da izdrzim 6 meseci,a kamoli godinu,ili deceniju,tj.vise njih.

Mozda se to i promeni,tek mi je 17,ali ne verujem ...

josh si ti zelena,nista ne brini,ja sa 17 nisam mogla da izdrzim ni mesec dana....jes da nisam spavala sa njima ali svejedno,svi su me smarali vec posle druge nedelje :roll:
sta ti je nezrelost.... :rumenko:

не варати је/га...
Мислите ли да сте у стању па проведете цео живот с једном особом, а да никад ништа не покушате код неке друге?

To sve zavisi od zivotne inspiracije. Mnogima se uzbudjenje i intenzitet zivljenja vrti iskljucivo oko sexa, zaljubljivanja i pumpanja sujete. Verujem da sam prevazisla te gluposti i da me cekaju mnogo veci zivotni izazovi. Odgovor je DA! :P

Back