Живети с женом/мужем, а...

Joj, ti sa tvojim lekcijama
a0824.gif

Taj neko je voleo tu zenu kada je ozenio, pa je nastavio da je voli kao majku svoje dece, pa na kraju kao drugara u starosti.

E to je ostvarena zena i .

Žena nije "drugar" u starosti; možda, pre, drugarica :mrgreen:, ali bi to trebalo da bude i u prethodnim fazama zajedničkog života, baš kao što bi trebalo da se bračni odnos stalno zasniva na formuli: ljubav+strast+poštovanje. Ako zafali nešto od ova tri sastojka, brak gubi na kvalitetu.

Žena nije "drugar" u starosti; možda, pre, drugarica :mrgreen:, ali bi to trebalo da bude i u prethodnim fazama zajedničkog života, baš kao što bi trebalo da se bračni odnos stalno zasniva na formuli: ljubav+strast+poštovanje. Ako zafali nešto od ova tri sastojka, brak gubi na kvalitetu.

И то сам хтео да кажем...
Ти мени читаш мисли?:D

Треба да научиш да разликује страст и љубав...
Зшто мислиш да неко мора обавезно да запостави жену да би био с другом?
Тешко оној коју неко воли због болдованог...

da osecas strast prema jednoj ali iskrenu strast...ne bi ti trazio preko gibanice sa sirom, burek...

Niko od nas u mislima ne nosi samo svog partnera.
Privuku nas i drugi ljudi, a ko kaze suprotno, sigurna sam, da sebe laze a onda i ostale..........samo, veliki broj ugusi to u startu, ne odvazi se na djelanje, ne zbog sebe, svojih zelja i potreba vec iz obzira prema partneru.
Jer prevara, sex sa nekim drugim bi povrijedio onoga sa kojim si..........povrijedio bi, jedino, njegovu sujetu, jer nije lako podnijeti da nekome nisi sve na svijetu.........a jasno je da niko nikome nije sve na svijetu.
Zato bih ja vise voljela da decko, koji je sa mnom u vezi, braku, ako jako zeli i ima odnose sa tim osobama, a ne nezadovoljan guseci sebe, svoje nezadovoljstvo istresa na nasoj vezi.
Ne bih podnijela, jedino, da mi prica o tome.

mozda me malo spicilo sunce ali ja ne vidim kakve veze ovo ima sa mojom konstatacijom?
nema sanse da veza funkcionise kako treba a on/ona vara. i prevare se ne desavaju samo radi sexa sa drugom osobom.

Back