Spookyloco
Zainteresovan član
- Poruka
- 316
naravno da mogu. Mogu da se kontrolisem, a i ne bih se udavala da bih kasnije ludovala...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj, ti sa tvojim lekcijama![]()
Taj neko je voleo tu zenu kada je ozenio, pa je nastavio da je voli kao majku svoje dece, pa na kraju kao drugara u starosti.
E to je ostvarena zena i .
Žena nije "drugar" u starosti; možda, pre, drugarica, ali bi to trebalo da bude i u prethodnim fazama zajedničkog života, baš kao što bi trebalo da se bračni odnos stalno zasniva na formuli: ljubav+strast+poštovanje. Ako zafali nešto od ova tri sastojka, brak gubi na kvalitetu.
И то сам хтео да кажем...
Ти мени читаш мисли?![]()
Žena nije "drugar" u starosti; možda, pre, drugarica, ali bi to trebalo da bude i u prethodnim fazama zajedničkog života, baš kao što bi trebalo da se bračni odnos stalno zasniva na formuli: ljubav+strast+poštovanje. Ako zafali nešto od ova tri sastojka, brak gubi na kvalitetu.
Да, али је грешка ако једна љубав замењује другу...
Волео би да си на мом месту...
Знам да би, али...
Pa to sam i rek'o![]()
Pa to sam i rek'o![]()
Vi ste bukvalci, sve mora vam se crta
![]()
kako mozes ovako nesto da tvrdis, kada ljudskih psiha ima raznih i svakakvih?Niko od nas u mislima ne nosi samo svog partnera.
Privuku nas i drugi ljudi, a ko kaze suprotno, sigurna sam, da sebe laze a onda i ostale... samo, veliki broj ugusi to u startu, ne odvazi se na djelanje, ne zbog sebe, svojih zelja i potreba vec iz obzira prema partneru.
kako mozes ovako nesto da tvrdis, kada ljudskih psiha ima raznih i svakakvih?
Ima raznih, ali moje misljenje je da svi imamo faze kada nam se kroz glavu provlace i neki drugi ljudi a da to nisu nasi partneri!
Ali, to je moje misljenje, ne moras se sloziti sa njim!
ja se slazem sa ovim...ali,na mislima "gresnim",se sve i zavrsava
![]()
U ovome je jedina razlika.....neko se iskontrolise, obuzda, dok drugi sprovede zelje u djelo.
Ja, zaista, nisam upoznala ni jednu osobu, a da smo ozbiljno razgovarali na ovu temu, koja nije pozeljela drugog, pa i u odlicnim vezama!
naravno da mogu. Mogu da se kontrolisem, a i ne bih se udavala da bih kasnije ludovala...
![]()
Треба да научиш да разликује страст и љубав...
Зшто мислиш да неко мора обавезно да запостави жену да би био с другом?
Тешко оној коју неко воли због болдованог...
ja se slazem sa ovim...ali,na mislima "gresnim",se sve i zavrsava
![]()
Niko od nas u mislima ne nosi samo svog partnera.
Privuku nas i drugi ljudi, a ko kaze suprotno, sigurna sam, da sebe laze a onda i ostale..........samo, veliki broj ugusi to u startu, ne odvazi se na djelanje, ne zbog sebe, svojih zelja i potreba vec iz obzira prema partneru.
Jer prevara, sex sa nekim drugim bi povrijedio onoga sa kojim si..........povrijedio bi, jedino, njegovu sujetu, jer nije lako podnijeti da nekome nisi sve na svijetu.........a jasno je da niko nikome nije sve na svijetu.
Zato bih ja vise voljela da decko, koji je sa mnom u vezi, braku, ako jako zeli i ima odnose sa tim osobama, a ne nezadovoljan guseci sebe, svoje nezadovoljstvo istresa na nasoj vezi.
Ne bih podnijela, jedino, da mi prica o tome.
nema sanse da veza funkcionise kako treba a on/ona vara. i prevare se ne desavaju samo radi sexa sa drugom osobom.
mislim da nisam u stanju ni da provedem zivot sa jednom osobom. tacka.не варати је/га...
Мислите ли да сте у стању па проведете цео живот с једном особом, а да никад ништа не покушате код неке друге?
mozda me malo spicilo sunce ali ja ne vidim kakve veze ovo ima sa mojom konstatacijom?
dobro znaci spicilo me sunce![]()
Да, али је грешка ако једна љубав замењује другу...
Волео би да си на мом месту...
Знам да би, али...