Živeo nam Kurti jer sve što traži baš ništa dobiti neće!

bez tih ratova srbija bi danas bila americka kolonija kao sve zemlje iz okruzenja...........koje su uvek bile na pogresnoj strani i stoga uvek neciji robovi.
Jasno je da su svi oni i ovog puta na strani gubitnika...................KAO I 1941.
Izgubljen si u kazamatima svojih misli izmesanih sa raznim youtube vigilante sveznalcima :hahaha:
 
ne, opet nisi ukapirao, ja izjednacavam svet na ovoj i na onoj strani. Postoje samo dve strane , koje je jos davne 2001 definisao americki presednik Dzordz Bus............." ko nije sa nama protiv nas je"......a zna se ko je sa njima a ko protiv.
Rusija, danas to znaci i SRBIJA, VENECUELA, VIJETNAM, IRAK, LIBIJA, SIRIJA, KUBA, LATINSKA AMERIKA, KINA, AFRIKA, AZIJA,.............sve slobodne zemlje sveta, njih oko 170................dok su ostalih 20 i nesto drzava sa "njima". ..........i to vazi samo za politicare tipa Djukanovic, Zaev, Milanovic, Tachi............... tih 20-tak zemalja.

ne valja ti sto ne razmisljas studiozno i sveobuhvatno....u detalje................................AL NA DOBROM SI PUTU, BICE OD TEBE NESTO.
E tako je a ja hocu da Srbija bude sa njima. Ti se preseli u Iran niko ti ne brani.
 
Ne zna gde ti zivis, sta god da se desi, osim ako nisi negde na zapadu, ne pise ti se dobro. Ako neko moze da te proklinje, dovoljno je da ti kaze da zivis na nezavisnom Kosovu. Ne daj Boze nikome.
Kosovo je mnogo razvijenije od SRJ

Jedino što sam ja navikla na gradove veličine Barselone, pa ne mogu da se selim u Zubarski Potok
 
Kako si gloop gore od šiptara.
Ostaces bez glave budalo ako uopste budes isao, a po svemu sudeci prvi ces da se sakrijes jer se kurcis po forumu. Znamo kako ste u zivotu hrabri. Aj ne sernjaj idi spavaj kasno je.

Po svemu sudeci ostacu jedini ovde sa foruma koji cu da idem jer vi balavci ni vojsku niste sluzili. Tako uvek biva. Najvece kukavice su u stvari najveci junaci.
 
Kurti: Ne verujem da će SAD uvesti sankcije, imamo posebne odnose
Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti ne negira mogućnost da SAD uvedu sankcije Prištini.

IZVOR: TANJUG UTORAK, 10.03.2020. | 13:54


Ali. avaj....



Američke sankcije Prištini stupile na snagu

IZVOR: TANJUG UTORAK, 10.03.2020. | 21:26

Sankcije koje su prištinskim vlastima nedeljama najavljivali zvaničnici SAD ako ne ukinu takse na srpsku robu stupile su na snagu u utorak.

Sankcije su stupile na snagu s obzirom na to da je obustavljen program Milenijum čelindž korporejšn (MCC) sa investicijama na Kosovu u vrednosti od oko 200 miliona evra, koji je zvanično trebalo da danas počne.

Kako prenosi Kosovo onlajn, na osovnu prepiske MC C-a, u koju je američki biznis portal “InFocus”, imao uvid, bilo je planirano da danas počne sa investicijama na Kosovu u tri ključna projekta ukupne vrednosti oko 200 miliona evra.

Projekti MCC-a, kako se navodi, kreirani za ovu godinu fokusirani su na energetski sektor, posebno na elektroenergetski sistem na Kosovu, a njihov cilj bio je energetska stabilnost i investicije u proizvodnju kako bi se stvorio energetski balans Kosova sa Evropom.

Međutim, kako piše "InFocus", najavljene sankcije počele su od utorka.

Pored ekonomskih sankcija, danas su SAD zapretile Kosovu povlačenjem svojih vojnika, ako se taksa ne ukine odmah i bezuslovno, podseća Zeri.





:cool:
 
Poslednja izmena:
...
Na kraju, Srbi su bili samo za to da se srpsko ne dira,
...

Неее, сад имамо цену за део Косова !
Дајте део Јадранског мора и добићете то што тражите !

Razmena teritorija.jpg
 

Back
Top