(zivela) snizenja!!!

Opa, baš ti hvala, smokvičice! :D

Ja jedva čekam sutra ujutru da odem po jedno rumenilo! :D

A taman ću i unapred da pogledam šta bih lepo mogla kupiti i u četvrtak. :manikir:

I ja, i ja jedva cekam jutro da odem po rumenilce! :)

Zelim ovo

Deborah Precious stripes

Bas je uber kul. :)

Danas sam isla da izvidim situaciju u Lilly i DM. :manikir:

U Lilly drogeriji je Nivea DNAge Cell Renewal Firm & Glow day care snizena sa 1400 na cak 589 rsd. :)

Odmah sam je kupila mami. Znam da ce se obradovati. (ovaj gest nije osmomartovski :)).

Opet sam kupila lakove za nokte. Realno, nisu mi potrebni.
Opet sam kupila gel za tusiranje.
Eto, Nivea je na popustu u DMu (mali gelovi od 250 ml su 170 rsd, veliki od 500 ml kostaju 260 rsd) pa zgrabih Harmony time da iskoristim akciju.

Opet sam gledala parfeme, prsnula stotinu testera i razmisljala koji da kupim. Nije mi potreban jos jedan parfem.
Mozda samo Essence Circus Circus edt, zbog bocice. Obozavam taj retro dizajn sa pufnicom za parfemisanje. :zaljubljena:

Ove nedelje sam opet kupovala nakit, a obecala sam sebi da necu vise.

I znate sta? Razmisljam celo popodne da odem u MNG i kupim ogrlicu sa zirom. :heart:

I
U Lilly drogeriji je Nivea DNAge Cell Renewal Firm & Glow day care snizena sa 1400 na cak 589 rsd. :)

Odmah sam je kupila mami. Znam da ce se obradovati. (ovaj gest nije osmomartovski :)).

Opet sam kupila lakove za nokte. Realno, nisu mi potrebni.
Opet sam kupila gel za tusiranje.
Eto, Nivea je na popustu u DMu (mali gelovi od 250 ml su 170 rsd, veliki od 500 ml kostaju 260 rsd) pa zgrabih Harmony time da iskoristim akciju.

:heart:
sta je ovo,dnevna krema?

sta je ovo,dnevna krema?

Jeste. :)

Evo navoda sa ambalaze:

NIVEA VISAGE DNAge Firm & Glow Dnevna krema za lice je deo unapredjenog sistema za ucvrscivanje koze koji se sastoji od dnevne, nocne i kreme oko ociju.
Sa visokom efikasnoscu ucvrscivanja i ulepsavanja koze.

Brzo upijajuca dnevna krema sa folnom kiselinom (vitamin koji stimulise obnavljanje celija) sadrzi:

-Kreatin, mikro peptid koji pokrece stvaranje kolagena. Kolagen cini priblizno 80% nase koze i omogucava njenu cvrstinu.

-Zastitni faktor SPF 12 sa povisenim nivoom UVA filtera, stiti DNKa koze od stetnih uticajaspolasnje sredine.

-Prosvetljeni pigmenti koji reflektuju svetlost pruzaju trenutno blistav izgled koze, smanjujuci znakove umora.

REZULTAT:

• Pojacano obnavljanje celija iznutra
  • Koza je vidno cvrsta i podmladjenog izgleda
  • Svez blistav ten

Za lep i blistav izgled koze
.

Preporucuje se starosnoj dobi od 35 do 55 godina.

Mama pripada ovoj skupini ('63 godiste).

Ranije je koristila DNAge kremu za predeo oko ociju i bila je veoma zadovoljna.

Zato znam sa sigurnoscu da ce je ova kremica obradovati. :)

Bice to lepo iznenadjenje. :)

Poslednja izmena:
Hehe, ja sam baš na to rumenilo mislila.

Kupujem ga odmah ujutru, jer ne mogu da dočekam da ga imam!

Megic, jesi li zadovoljna? :)

Ja jesam, nezna boja, diskretne svetlucave iskrice.

Decentno istice jagodice, unutrasnji ugao oka cak. :)

U kutijici carobno izgleda, zanosi me. :)

Jedino nisam zadovoljna cetkicom koja dolazi u pakovanju. Suvise je tvrda i uska.

Neprocenjive prugice nanosim cetkom koju dobih s Colistar rumenilom, sjajna je. :)

Mnogo mi se svidja :zaljubljena: Retko se desi da cetka koja dodje uz rumenilo je korisna, tj. da valja...ja ih koristim samo ako sam van kuce i nije mi pri ruci moja velika cetka za rumenilo.
Kojeg ste vi podtona devojke i kako se zove ova nijansa koju vi imate?

Back