Ziva istina!

• Začetnik teme Začetnik teme Orome
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dugo vremena razmisljamo o prevari, kako se ponijeti u toj situaciji, mnogi misle da im se nikada nije desila a primjer koji se desio mom drugu mi je pokazao najgoru stranu koja se moze desiti u toj situaciji. Naime, 4godine je bio s djevojkom, od toga godinu dana zivio s njom, svaki dan provodili zajedno 4-5sati, zblizili se i upoznali do krajnjih granica, zajedno otkrivali svijet oko sebe... Posvadjali se jedno vece i navodno raskinuli, kazem navodno jer u tako dugim vezama cini mi se gledajuci sa strane da nikad nije konacno. Posle 2 dana on pozove s tudjeg broja njenu cimerku (zbog raznih okolnosti nisu zivjeli zajedno u trenutku raskida) i nesto mu bude sumnjivo u njenom glasu. Ode do njenog stana i pozivom na interfon zatrazi da ga pusti gore, kad je ona odbila on pocne galamiti i ona najzad pristane uz zvuk sklanjanja casa (culo se jer je prozor bio otvoren). Pozove lift otvori vrata i posalje ga gore a on krene stepenicama (stara skola). Ubrzo naleti na dvojicu pijanih likova, jedan je majicu nosio naizvrat. Tu nastavi da se penje prema stanu, ona otvara u pidzami i glumi da je pospana gdje on totalno poludi i ode u wc gdje pronadje njene gace svjeze posle s.e.x.a. To vece se u stanu odigraju prave drame, pogotovu kad su se hebaci vratili, mogu zamisliti njeno lice kad ih je vidjela jer nije znala za njihov susret na stepenistu, a oni dosli jer su vidjeli da je ovaj nesretnik van sebe i spreman na sve.

Pitanje je sta mislite da se dogadja u glavi likovima koji izdaju visegodisnjeg partnera na takav nacin, jer ne vjerujem da bilo kome moze biti svejedno da ostane bez osobe od najveceg povjerenja, prijatelja...itd. Tim postupkom imam osjecaj da bi izdao i sebe na neki nacin, jer ulagati 4godine zivota u nesto sto tako lako pustis, po meni moras biti poremecen.

Kada mi je drug to pricao ja nisam mogao da vjerujem i pogodilo me jer mogu samo da zamislim kakav je to osjecaj.
Vecina ljudi se medjusobno zasluzuje.

devojka iz navede price je nepravedno kamenovana. kao prvo: sta je to nadjeno na njenim gacicama? sperma nije sigurno, sperma se prska ili po njenom telu ili u saku ili u nju i tako dalje., ili neko zeli da kaze da se ona ebala preko gacica? u tom slucaju, ne znam nista o seksu i bolje da cutim:). kao drugo, ta ista devojka je raskinula sa tim deckom i samim tim ima pravo da se odmah sutradan, ili istog dana, uda za drugog ako zeli, ili da se s nekim poj.ebe ili da postane lezbejka ili da ode u manastir. kad neko raskine, druga strana vise ne treba da ima uvid u njen zivot. i kao trece, ovo mi vise lici da su kod nje bila dva ortaka na picu, a da je ljubomorna somina (bivsi decko) u nastupu bolesne ljubomore, povredjene sujete i nepriznavanja sopstvenog gubitka, napravila skandal. THE END.

Jaooo. Ma daj.
Stoji to da je njemu povređena sujeta, ali da je neka žena stavila istu ovakvu priču vi bi ste osule drvlje i kamenje po tom muškarcu i on bi bio baraba, go.vno, idiot koga treba ubiti, spaliti i odseći mu glavu.
Čuvena ženska solidarnost.... koja u ovom slučaju pokušava na silu da opravda jedan očigledno krajnje diskutabilan postupak.
Ajd pročitaj još jednom šta si napisala, pa obrni uloge.
Svakako da samo devojka koja je krajnji trash može ovako da se ponaša.

Dugo vremena razmisljamo o prevari, kako se ponijeti u toj situaciji, mnogi misle da im se nikada nije desila a primjer koji se desio mom drugu mi je pokazao najgoru stranu koja se moze desiti u toj situaciji. Naime, 4godine je bio s djevojkom, od toga godinu dana zivio s njom, svaki dan provodili zajedno 4-5sati, zblizili se i upoznali do krajnjih granica, zajedno otkrivali svijet oko sebe... Posvadjali se jedno vece i navodno raskinuli, kazem navodno jer u tako dugim vezama cini mi se gledajuci sa strane da nikad nije konacno. Posle 2 dana on pozove s tudjeg broja njenu cimerku (zbog raznih okolnosti nisu zivjeli zajedno u trenutku raskida) i nesto mu bude sumnjivo u njenom glasu. Ode do njenog stana i pozivom na interfon zatrazi da ga pusti gore, kad je ona odbila on pocne galamiti i ona najzad pristane uz zvuk sklanjanja casa (culo se jer je prozor bio otvoren). Pozove lift otvori vrata i posalje ga gore a on krene stepenicama (stara skola). Ubrzo naleti na dvojicu pijanih likova, jedan je majicu nosio naizvrat. Tu nastavi da se penje prema stanu, ona otvara u pidzami i glumi da je pospana gdje on totalno poludi i ode u wc gdje pronadje njene gace svjeze posle s.e.x.a. To vece se u stanu odigraju prave drame, pogotovu kad su se hebaci vratili, mogu zamisliti njeno lice kad ih je vidjela jer nije znala za njihov susret na stepenistu, a oni dosli jer su vidjeli da je ovaj nesretnik van sebe i spreman na sve.

Pitanje je sta mislite da se dogadja u glavi likovima koji izdaju visegodisnjeg partnera na takav nacin, jer ne vjerujem da bilo kome moze biti svejedno da ostane bez osobe od najveceg povjerenja, prijatelja...itd. Tim postupkom imam osjecaj da bi izdao i sebe na neki nacin, jer ulagati 4godine zivota u nesto sto tako lako pustis, po meni moras biti poremecen.

Kada mi je drug to pricao ja nisam mogao da vjerujem i pogodilo me jer mogu samo da zamislim kakav je to osjecaj.

krpa nashla zakrpu

on neotesani prostak a ona potpuno izgubljeni sluchaj( debil od devojke)

Ne podvode njih dvojica nju... Ne njena CIMERKA (opet zensko!) privodi njih dvojicu na gajbu... Sigurno joj je rekla "Ma ko ga j.... zvacu ja neka dva lika, videces cim ih pozovem odmah ce da skoce! Pa malo da se nas dve zabavimo. Svaka po jednog, pa se posle menjamo, a onda 2 na 1, malo ja malo ti. To u inat tom tvom decku da im radis sve sto njemu nisi" Jer takve su zene. :lol: A oni naivcine, naravno nisu znali kakva je situacija....

A on joj upada na gajbu da vidi kako je, da li pati zbog raskida, da joj donese cvet :heart: da je zagrli.... ;-)

Eee, da...
:rotf:

zvuk sklanjanja čaša kroz otvoren prozor
gaće posle sexa
majica naizvrat
s tuđeg broja cimerku
sumnjivo u cimerkinom glasu
on počne galamiti
ona mu pošaje lift, a on stara škola pa će stepenicama

I sve to posle raskida, pa je najgora strana koja se može desiti u toj situaciji (prevara).
I još sve živa istina. I zajedno otkrivali svet oko sebe.

Taj gari je psihopata, a devojka - nije baš mnogo pametna.

Sad će lajon da kaže, što nisam rekla da je ona glupača, a on nije baš normalan. Šta ćeš, ženska solidarnost

Back