Ja vozim one Shelyes ili kako se vec pise..i ni malo nisu tople![]()
pa me ondaK citiras?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja vozim one Shelyes ili kako se vec pise..i ni malo nisu tople![]()
Jeste, pa ce neko da mi mazne upaljace !:shock:
ne u javnosti!![]()
![]()
![]()

Imam neki Zippo koji je u mojo porodici vec nekih 30-ak godina, ali me zanima kako i gde da proverim koje je godine napravljen??
Ajde napisi sta pise na dnu upaljaca. Ako je kod tebe oko 30 godina sa obe strane natpisa ZIPPO bi trebale da stoje uspravne ili kose crtice, u zavisnosti od godine kada je ZIPPO napravljen. Napisi pa cu ti tacno reci kada je napravljen.
Pozdrav Ivan.
Evo pokusacu da prenesem sta pise na dnu
ZIPPO MFG.CO.BRADFORD.PA
I ZIPPO
PAT.2032695 MADE IN USA
Tako stoji na dnu kucista. Samo sto ova usoravna crta i natpis Zippo stoje na sredini izmedju ova dva reda! Pozz
Lepo, lepoEvo i slika
Ovaj upaljac je replika upaljaca koji su se pravili 1936 god. U pocetku od 1932 do 1937 godine upaljaci su bili "kockasti" da bi 1937 dobili zaobljeni oblik koji, u vecini slucajeva, imaju danas. Isto tako 1936 godine se preslo sa šarke koja se nalazila na spoljnoj strani upaljaca na proizvodnju upaljaca kod kojih se šarka nalazi unutar kucista. 
).Planirao sam da ih kontaktiram da mi kazu kada su narucili tu seriju upaljaca (ako jos ima zivih iz tog perioda) kako bih tacno utvrdio godinu.