Zimski dani

KizzAx

Primećen član
Poruka
548
Kao sto ste i sami svesni koliko nam je kratak dan u ovom zimskom periodu, ceo dan na poslu, rintanje po gradu, obaveze itd...
Mene zanima kako vi provedete ostatak dana dok ne odete na spavanje, sa obzirom da se brzo smrkne, lupam igranje karta, saha, zanimanje sa decom, unucima, surfanje po krstarici itd...😅

Ja provedem tako sto opalim par partije saha sa sinom, zena napravi vecericu neku laganu, i uzivanje...
Екстра! И ми смо играли раније, мало за столом са дрвеним фигурицама, мало онлајн на интернету. Мораћу их опет активирати.

Екстра! И ми смо играли раније, мало за столом са дрвеним фигурицама, мало онлајн на интернету. Мораћу их опет активирати.
Super, sah je odlicna igra za opustanje i za razvijanje mozga...Mi samo sa drvenim figuricama, sin koristi onu aplikaciju na telefonu da sto vise nauci da me pobedi, bar tako on prica...😁

Super, sah je odlicna igra za opustanje i za razvijanje mozga...Mi samo sa drvenim figuricama, sin koristi onu aplikaciju na telefonu da sto vise nauci da me pobedi, bar tako on prica...😁
Chess.com мислим да је тај. Испао сам сад из ритма јер дуго нисам играо а када играли онда се деца окупе око мене и сви у један фронт онлајн па цепамо...Мислим углавном они нас. :lol:

Back