Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 26.582
Ma ne moras da kupujes,ako imas 4x4 pola toga si resio 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da skratimo ovu temu vise,
ja mislim da bi najpametnije bilo da se ti marauder sa svim svojim kolima lepo preselis na floridu i doqrca![]()
Najgore su one ledene kise,ovde je malo padala pa napravila dar mar,ono sto sam gledao na tvu kod vas je katastrofa
Vozač je sve i po suvom. AKo se zaleće kao blesav, skrljaće se i tada.Zimska voznja, a?
Tu je vozac SVE! Ako si volina pa upires u neki smet ili led - nema veze kakve su ti gume i da li imas ili nemas 4x4 - kanal je kanal, led je led, sneg je sneg. Sve to (gume, 4x4, lanci, itd) moze samo da ti pomogne 15%. Onaj moj V70 automatik ide bre po snegu i ledu pa ubija - a nemam zimske gume, nemam lance, nemam 4x4! Isto i 440turbo - s njim je letenje!
Ovo je istina, ali zašto da sa letnjim po snegu i u nekoj krivini vozimo 20 ili 30km/h, ako se tu sa normalnim zimskim gumama prođe bezbedno i sa 50km/h npr? Nekad se čovek i zaboravi i tu su gume ili AWD da pomogne i spreči nesreću, da li pri kočenju, skretanju, izvlačenju...Za sve je lek POLAKO.
Pa dobro,naravno da veliku ulogu tu igra vozac.Ja sam se po zaledjenom bregu spustao,prva,eventualno druga a kocnicu nisam ni pipnuo.Nema sa tim zajebancije,to mentoli zalete auto po ledu i cim zakoce gotovo,prvi kanal je njihov...Istina tu ne pomaze nista zimska guma,lanci itd.
Slazem se,ali ti kazem iz iskustva koje sam ja doziveo.Ne sumnjam da bih sa zimskim gumama samo jos vise prosirio granice prohodnosti ali ove su se kod mene odlicno pokazale.Sad nemam para za zimske tako da mi u opticaj dolaze lanci,mislim da je dovoljno samo na zadnje tockove da stavim.1300 dinara kosta set,ali nema odgovarajuca dimenzija...
Ma daj, koliko ljudi stvarno vozi u takvim uslovima svaki dan?
Dobro ljudi kakve veze sve to ima samnom? Meni govorite da trebam kupiti zimske gume.
Kod mene u Wisconsinu nema takvih mesta. Barem ih nema u delovima grada gde ja vozim.
Naravno da pomaže druže moj, ali zašto ne iskoristiti (pod uslovom da možeš priuštiti, naravno)?Ako zivis na nekom takvom mestu normalno da ti treba sva moguca pomoc koju mozes dobiti.
Ali vi mene ubedjujete da mi 4x4 ne pomaze previse jer imam letnje gume i da trebam kupiti zimske.