Daj malo vise infa. Ako je novi "samo" $40,000, onda bi se polovni mogao naci daleko jeftinije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po cemu se tu vidi da Lada vuce Hummera? Kako znamo da Hummer ne vuce Ladu?
Ne,ne kontas.To bi bilo kada bi Niva vukla prikolicu,inace taj podatak nema sanse da je tacan.Ja sam licno video kad je Golf 1 dizel vukao prikolicu 2.5 tone.
Kako objasnjavas da sam ja slepao Opel Vektru 1.6?Slepao sam VW kombi koji je tezi od Nive...
Sto znaci da nista teze od Peglice i Fice Niva ne bi mogla da povuce?
Znaci to nije to,vec pravilan raspored konjskih snaga po kilogramu vozila,i to sto Niva ima mnogo veci obrtni momenat pri manjim obrtajima od H1.
Isto kao i oni mali automobili recimo Uno Turbo.1300 cm3,115 ks ali zato pere kako ide.Znaci na malim obrtajima ima veliki obrtni moment i ubrzava nemormalno.
Nema logike ni malo,jer po tome onda bi Touareg imao vucnu silu od koliko hiljada tona kad je vukao onaj 747?
Dobro pogresio sam,sta sad?Naveo sam kao primer i boli me ***** sta si ti vozio,ok?
Smesno je reci da Niva moze da povuce 860 kg,kako se onda automobili slepaju?Vitlom?Kad smo se vec dotakli te teme treba da je i zavrsimo ili neka se pobrise sve ovo.
Za obrtni moment,opet kenjas.Kod Nive je obrtni moment bitan zbog snage,za sta inace postoji reduktor gospodin strucnjak?Da brze stignes do stotke?
i to sto Niva ima mnogo veci obrtni momenat pri manjim obrtajima od H1.
Sto se tice zimaske voznje svi ste na neki nacin u pravu.Jenki kaze da sa xadnjom vucom[mustang] gazi sneg,moguce je sve dok se taj sneg ne utaba,postane klizav.Jedno je tacno 4x4 puno pomaze u svim situacijama.ja vozim godinama na M+S gumama ali polako i koliko mi auto dozvoljava,problem na uzbrdicama uvak postoji.I Avetinja je u pravu 50% vozac,50% oprema.razgovaracemo posle Bozica kas se otreznim.Srecni praznici.
Hummer H1 ima 6.6L Duramax dizel koji razvija 590 ft·lbf (800 N·m) pri svega 1,800 RPM. Novi Duramax razvija 660 ft·lbf (895 N·m) pri samo 1,600 RPM.
Cisto sumnjam da Niva moze to da nadmasi.
Узбрдица од 7-10км од 8-9% потпуно покривена снегом који је утабан проласком трактора и евентуално још неколико возила? Да - мислим да нема такве и Wisconsinu и да - ниси возио таквом узбрдицом јер не би причао ово што сад причаш.Jel ti stvarno mislis da u Wisconsinu nema bas nijedne uzbrdice? Da je bas sve ravno i da sam ja u prosle 3 godine po ravnom i samo po ravnom vozio?
Објасни ми логику. Дакле, сложили смо се да 4х4 доста помаже, али да су гуме кључ доброг пријањања за подлогу. Ти када возиш праве летње гуме зими, оне су већ од 0 степени као камен и уопште ''не дишу'' и никако не избацују снег из шара и то се онда претвара у скијањеNema sanse,4x4 je ipak druga prica pa i sa letnjim gumama bolje se ponasa na snegu nego auto sa zimskim.Nije isto voziti auto i terenac/suv.To treba da bude jasno
Волео бих да ми ти или било ко овде објасни шта значи М+С.Sto se tice zimaske voznje svi ste na neki nacin u pravu.Jenki kaze da sa xadnjom vucom[mustang] gazi sneg,moguce je sve dok se taj sneg ne utaba,postane klizav.Jedno je tacno 4x4 puno pomaze u svim situacijama.ja vozim godinama na M+S gumama ali polako i koliko mi auto dozvoljava,problem na uzbrdicama uvak postoji.I Avetinja je u pravu 50% vozac,50% oprema.razgovaracemo posle Bozica kas se otreznim.Srecni praznici.
Али си промашио поентуvetj 3 ipo godine kako imam vozachku i nikad se nisam zaglavio negde u snegu,a eto zivim u Norveskoj,uglavnom sam vozio moju Asconu 1.6 benzinac te prve dve zime,shteta shto mi se sad u jesen pokvarila i ide na otpad,ujutro kad krenem na posao da razvozim novine unotj u 3-4 sata nisam nikad imao problema sa shlajfanjem,sve ti je tu koliko si dobar vozach,da procenish gde cesh zaustaviti auto.
Setjam se pre dve godine ja krenuo u shkolu sa Asconom ujutro negde oko sedam sati,napolju sve zaledilo,neki sneg pado te noci ali nije mnogo,taman da ga tochkovi utabaju i uglade da je klizav ko po staklu.Do shkole ima nekih 3-4 km i ima nekoliko uspona.Kolko sam ih video u mnogo novijim autima da ostaju na tim usponima dok ih ja prolazim u mojoj 20 godina staroj Aconi.
znachi skills is everything...
Објасни ми логику. Дакле, сложили смо се да 4х4 доста помаже, али да су гуме кључ доброг пријањања за подлогу. Ти када возиш праве летње гуме зими, оне су већ од 0 степени као камен и уопште ''не дишу'' и никако не избацују снег из шара и то се онда претвара у скијање![]()
Узбрдица од 7-10км од 8-9% потпуно покривена снегом који је утабан проласком трактора и евентуално још неколико возила? Да - мислим да нема такве и Wisconsinu и да - ниси возио таквом узбрдицом јер не би причао ово што сад причаш.